Arama sonuçlarınız

1. memocan82

Hafif Gezi İsteği.

Çamurlu havalar bitmeden çoğunluğa uygun gelecek bir mevkide hem tanışma hem etli mangallı haftanın sitresinden birazda olsun uzaklaşabilceğimiz hafif bir gezi düzenlemek için Ssangyong gurubumuzun ileri gelenleri arkadaşlarımız ve abilerimizin yardım, destek ve ön ayak olmalarını rüca ederim...

2. memocan82

ARACINIZDA HANGİ YAKITI KULLANIYORSUNUZ

Ynt: ARACINIZDA HANGİ YAKITI KULLANIYORSUNUZ Evimin önünde shell var o yüzden. Devletimiz henüz aldığımız nefesten vergi almadığı için çok minnettarım o yüzden en pahalı yakıtı kullanmak pek korkutmuyor.
  3. memocan82

otomatik vites ve yakıt tasarrufu

Ynt: otomatik vites ve yakıt tasarrufu Merhaba.. lastik fiyatlarından haberim yok ama benim aracım da otomatik manuel kullanım şöyle oluyo araç dururken vitesi 4 de getirirseniz yola çıktığınızda araç 1.vites ile 4.vites arasında kendi seçim yaparak ilerliyo. Bunu niye böyle yapıyo derseniz...

4. memocan82

Actyon Sports Kullanıcıları Listesi

19.Uğurlu sayım Mehmet Koşar 4*4 otm. ümraniye-istanbul
  5. memocan82

Action Sport için Vinç Tampon İmalatı

Ynt: Action Sport için Vinç Tampon İmalatı İlk fırsatta uğrucam yanına abicim. Benim işyerim de tepeüstü vergi dairesinin bulunduğu sitede vergi dairesine gelirsen araba park yeri biraz sorun oluyo ama benim dükkanımın önü müsayit çay,kave,yemek mevcuttur.Bütün arkadaşlarında da başımın üstünde...

6. memocan82

Ynt: Action Sport için Vinç Tampon İmalatı Saolun kaç gündür cevap yazıcam siteye girilmiyo ben şunu anladım eyer arabanızı severseniz çıkardığı masraf pek göze gelmiyo..

7. memocan82

Ynt: Action Sport için Vinç Tampon İmalatı Allah razı olsun cümlemize kazasız belasız bimeyi nasip etsin.. Celo kardeş bende tuzladan aldım arabayı aldığımdan beri bi ufak sorunu var çok sert kalkınca veya gaza çok yuklenince sarı motor resmi yanıyo ondan sonrada gaz yemiyo belli bi süre sonra...
  8. memocan82

Ynt: Action Sport için Vinç Tampon İmalatı Bütün arkaşlara selamlar.. Aranıza yeni katıldım Sabri beye davetinden dolayı teşekkür ederim gezilerinize katılmaktanda mutluluk duyarım. Bu arabaya kafayı taktığım için aldım çevremdeki herkez alma,ne olduğu belli deyil, yok paçası, yok bakımı bir...
  9. memocan82

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Mehmet Koşar 29 yaşındayım Ümraniye'de nakış atölyem var. 2009 model ssangyong actyon sports 4x4 otm. aracımı yeni aldım birkaç eklemeden sonra sizlerle gezilere katılmak ve tanışmakmaktan çok memlun olurum. Bu arada hiç tecrübem yok hevesim çok saygılar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri