Arama sonuçlarınız

1. R

1994 model Frontera arka difarensiyel

Ynt: 1994 model Frontera arka difarensiyel :))) Reis 28 ilginiz için çok teşekkür ederim. Tesadüf bu ya arabam Bülent Bey de geçen gün bür gün kaldı. Sağolsun çok ama çok ilgilendi zar zor parçasını buldu ama anca 2000 tl ye çözülebileceğini söyledi. Anlaşılan rakkamlar buralarda dolanıyor...

2. R

frontera abs parçaları

Ynt: frontera abs parçaları Cihan otoya sordm 1800 tl fiyat verdi en makulu oydu şimdiye kadar duyduklarımın içinde. Ama iki tellide bana 3500 tele diyenler bile oldu. Güven otoyuda arayacağım. Belki daha mantıklı bir fiyat gelir. Fakat 1800 bile olsa bu gidişle arabamı yaptıracağım... Oysa...
  3. R

1994 model Frontera arka difarensiyel

Arkadaşlar Franteramın arka diferansiyel inden ses geliyor ustaya baktırdığımda değişmesi gerektiğini söyledi ve çıkmacılara bakmaya başladım ve 1800-3000 arasında tutturabildiğine fiyatlar istediler. Ciddi anlamda canım sıkıldı bu fiyatların altında bunu nasıl çözerim. yada başka bir yöntemi...

4. R

İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var Belli ki çok keyifli bir gezi olmuş. Benim Fronti nin yürüyeni yapıldığı için gelemedim. Ama gençler en kısa süre içinde sizlerin peşine takılıp gelesim var :))
  5. R

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var fotoğrafçılıkla da mı ilgilisiniz 9.jpg fotoğrafınız hdr galiba çok beğendim

6. R

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var deco_33 çok güzel fronteran... Kaç model? biraz söz eder misin arabandan? yükselttiniz mi acaba arabayı? çok beğendim... en kısa sürede bende ekleyeceğim fotoğraflarımı

7. R

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var Ne gezisi bu hangi gurup düzenliyor?
  8. R

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var evet böyle bir oranizasyon çok keyifli olacaktır...
  9. R

fronterea hava fılıtre kutusu

Ynt: fronterea hava fılıtre kutusu bu hafta içi gideceğim :) bir türlü denkleyemediğimden kendimi :)

10. R

frontera için restore motor onarıçı

Ynt: frontera için restore motor onarıçı merak ettim nasıl bir şey acaba

11. R

frontera için restore motor onarıçı

Ynt: frontera için restore motor onarıçı Ben hiç kullanmadım. Ama bu tip ürünler nedense bana pek uydurmaymış gibi gelir. Keza motorda nasıl bir sorun yaşıyorsunuz ki böyle bir ürüne ihtiyaç duyuyorsunuz?
  12. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG Benim de lpg girşi baya gizli bir yerde, arka kapı bozuk açılmıyor diyorum camlar zaten koyu film olduğundan geç diyorlar. Bu yapılan masraflar tabi satarken eksi hanede bulunacak ama sonuçta fronteraya yapılacak bu masraflarla oldukça uzun bir süre arızasız araba...

13. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG Bu dediklerini yaparsan gayet güzel olur. Bu arada lpg taktırmanı gerçekten tavsiye ederim. Çünkü motor lep de mi yoksa benzinde mi kesinlikle anlaşılmıyor ama mutlaka italyan lpg taktırın çok daha başarılılar.
  14. R

Ynt: fronterea hava fılıtre kutusu evet yürür bende bitik. Ama yakında tamir ettireceğim. :))
  15. R

Ynt: fronterea hava fılıtre kutusu Vallahi bende yedek parçası problemli eyvah diyordum ama Bu form üyesi olan Murat Bey bana İST- Aksaray da Cihan OPEL den Kadir Bey i aramamı söyledi ve gerçekten de koca bir liste parçayı ustaların verdiği fiyatın neredeyse yarı yarıya fiyatına temin...

16. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG Gerçekten tırtıl hoş bir tırtıl ıolmuş bu arada frontera arazide bir işe yaramaz diyenlere bu fotoğraflar gösterilmeli bence
  17. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG hah tam da onu soracaktım o lastikler orjinal frontera lastiklerinden sanırım daha büyük değil mi? Bu lastikler ve arabayı 10cm yükselttiğinizde şehir içi kullanımda problem yaşıyor musunuz? Bende o lastikleri çok seviyorumaraba dah bir kendini gösteriyor :)
  18. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG :))) sağolun az önce forumda gezinirken arkası krokiyle kaldırılmış olan fronterayı gördüm. Sanırım o araç sizin. Bende en kısa zamanda fotoğraflarını çekip yükleyeceğim. Ama önce şu tamir işini halledeyim ... tekrar teşekkürler....

19. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG hala sizin şu arabanın tampon modifikasyonunu göremedim açılmıyor. Feci halde merak ediyorum :))
  20. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG Murat Bey çok ama çok teşekkür ederim. Yarın ilk işim telefon etmek olacak. Sağolun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri