Arama sonuçlarınız

1. leyla-t

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Engin Bey teşekkürler. Listem hazır ama herkes elindeki malı satmak için farklı şey söylüyor. Buzdolabı ya 12 v olacak ya da gazlı. TV olmayacak, olsa da izlenmeyecek:rolleyes: onun yerine lap top hep açık olacak. android tv box, elektrikli wc, hidrafor, su ısıtıcsı (lpg/gün ısı olabilir...

2. leyla-t

Ben dağları geçsem yeter;) LPG li ısıtıcı düşündüğüm için tank olsun diyorum. Kışın sıkıntı yaşamak istemiyorum. Planlar hazır. Ağırlık dengesine dikkat ediyorum ama malzemelerin tamamının ağırlığını kesin bilmiyorum. Planlama sağlam olsun gerisi gelir
  3. leyla-t

Bülent Bey sanırım siz profesyonel olarak bu işi yapıyorsunuz ya da karavanınızı yeni yaptırdınız, konuya çok hakim deytaylardan söz ediyorsunuz. Hatta bir çoğu beni aşıyor:( Aslında çok fazla sorum var ama en aklımın karıştığı bir iki konuda fikir danışmak isterim. 1) LPG yi tank tipi araç...

4. leyla-t

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

Çok teşekkürler
  5. leyla-t

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

Çok teşekkürler ama zahmet etmeyin eski dosyalara gitmenin yolunu öğrettiler, tekrar güle güle kullanın

6. leyla-t

Yeni Fikirler Ve Karavanlarımızda Yaptığımız Değişikler

Çok zahmet oldu çok teşekkürler

7. leyla-t

Karavan Yapmaya Başlıyorum

İnşallah Rüstem Usta gibi ustalarla karşılaşmamo_O
  8. leyla-t

Çok teşekkürler İngilizce seçiyorum ama alt başlıklar almanca devam ediyor. Hiç bir şey anlamadım. İngilizceyle bir kelime benzemiyor, sanki kiril alfabesi:( Sineklik olmazsa olmaz. Demirler için vidalı yapmak daha uygun olur çok haklısınız
  9. leyla-t

Şimdilik favorim truma ama ekonomim lpg sobayı dene diyor:rolleyes:

10. leyla-t

Niyazi Bey sanırım emniyet için bagajda. Markasını ve modelini merak ettim. hele birde fotoğrafı varsa çok memnun olurum

11. leyla-t

Sn Akdeniz 45, güvenlik için harika fikirler. Özellikle ön kapıların birbirine zincirlenmesi çok iyi. Bende pencereleri açık bırakabilmek için acaba demirli çözüm nasıl olur diye sormuştum ama kimseden ses çıkmadı. Şu an arabanın arka camlarını demirlemiş, hatta asma kilitleri var. Aldığım kişi...
  12. leyla-t

Sn Niyazi Zorlu, güle güle kullanın, çok güzel görünüyor. Banyo bölümü bulanık çıkmış şofbeni tam göremedim. Markası, modeli nedir? Sorunsuz kullanabiliyor musunuz? Buzdolabınız 3 sistem mi? Enerji yetiyor mu?

13. leyla-t

Niye isim veremiyorsunuz? Mazotlu mu?

14. leyla-t

Çok teşekkürler Sn emperor03. Uğraşıp listeyi bulmuşsunuz. Liste gerçekten kaliteli ürünlerden oluşmuş. Hem bütçemi aşıyor hem beklentilerimi aşıyor. Her işi kendi yapmaya alışkın biri olarak üstesinden gelirim gibi geliyor.
  15. leyla-t

Sn msh Çok haklısınız. Cihangirde kızımın evine kargacık burgacık yerlere dolap vs bulamayıp düşer kapaklı ayakkabılık ilk ürününm olarak başlayıp, banyo dolapları kirli sepeti, cam kapaklı ecza doalbı derken bir baktım mobilyacı olmuşum. O yüzden korkum yok.
  16. leyla-t

Sn Aka ECA nın ürünü 2 tip. Aynı ürünü 2 amaçla da kullanabileceğimi söylemediler. Eskileri epeydir okuyorum. Baca sistemleri. havalandırmaları farklı. Lpg aşağı çöküyor, doğalgaz yukarı çıkıyor. Hatta okumdan ve Mehmet Bey le telefonda uzun uzun konuşmadan LPG nin güvenliğe hiç inanmamıştım...

17. leyla-t

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Önder Bey Merhaba Güncel kampanya var mı?
  18. leyla-t

Sn Emperor03 , listeyi göremedim ama 40.000 tl çok yüksek. Benim ilk karavanım olacak o yüzden biraz kendi isteğime göre olsun, yaşadıkça anlar 2. yi daha iyi yaptırabilirim gibi geliyor. Şimdilik kafamda netleşmeyen tek şey ısıtma ve soğutma işi. hem ortam hem su birlikte olsun dedik, fazla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri