Arama sonuçlarınız

1. leyla-t

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Sn trek71 hazırlar 15.000 -50.000 tl arasında bir yelpazede, kendin yaptırmanın zaman zaman maliyeti 1/4 ine düşürülebildiğine göre 10 -15 bin arası bir masrafla ortalama bir araç yapılabilir gibi geliyor. Hoş ebdeki heasnın çarşıya uymayacağını zorunlu trafik sigortasında gördük. Eğer kalem...

2. leyla-t

Sn trek71 sorumun tam cevabı olmuş ama 2000 gbp :( benim boyumu aşar
  3. leyla-t

Eski Forumdaki Fotoğraflara Ulaşmak

Teşekkürler, geçmişe gidince kolay kolay dönülmüyor. Nihayet fotoğraflara kavuştuk

4. leyla-t

Trafik Sigortası Önerileriniz?

:eek::mad:

5. leyla-t

Merhaba Zafer Bey, Camlar için Serdar Beyle irtibattayım, ama ölçüleri kesinleştiremedim daha. Benim İngiltere de bulduğum ısıtıcı karavanda kullanıma uygun değilmiş. Bende ısıtma deyince hepsi bir yerden çıksın istiyorum. ProPex sorunu çözüyor ama teker teker, birlikte yok. Küçük boyutlarda...

6. leyla-t

Sn Aka, Sn Murat Erdoğan. Ayrı bir su ısıtıcı almadan sorun çözmeyi planlarken, gruptan birinin bulduğu lpg/doğalgaz sobasının karavanda kullanılabileceği teyidini üreticisi Eca 'dan aldım. Madem lpg soba oluyor, kombi neden olmasın deyip lpgli kombi kullanamaz mıyım? Sanırım karavan için...
  7. leyla-t

sizin ne kadar tuttu?
  8. leyla-t

4 firma vermiş sigortacı arkadaşım. kızımın adına almıştım. ilk aracı, hasarsızlık indirimi yok diye öyle çıktı dediler. gerçekten sorunu çözecekse onun ikametgahını bile başka şehri alırım. Zaten yurtdışında okuyor, adresi silinmiş diye adres istediler mecburen yanıma kaydettirdim, bileydim...

9. leyla-t

Gözünüz aydın. Hangi sigorta firması acaba? Levent Bey ben daha panelvanın dönüşümünü yaptırmadan 2000 tl çıktı zorunlu sigortası, dönüşünce daha da mı artacak? Birde artık hiç birşeyi sorgulayamaz olduk TC yi giriyorsun sana fiyat çıkarıyor, kriter ne bilemiyorsun. hoş bilsen ne olacak? eski...

10. leyla-t

Teşekkürler, şimdi konuştum. Aldığım en iyi fiyat
  11. leyla-t

Teşekkürler fsirin, Atiladi ile iletişim kuramamışım. 10 martta mesaj yazmışım kendisine, demek daha önceden okuduklarım da kendisine yönlendirmiş beni. Ama 23. şubattan beri sisteme girmemiş. Geziyor olabilir ;). Bu arada hala uygun fiyatla proje çizecek kimseyi bulamadım. Bilen varsa yardım...

12. leyla-t

Bu kadar pratiklik beni aştı:oops: İlerleyen zamanlarda öğrenirim belki. Çok teşekkürler. Sorular çıktıkça yardımcı olurlar sanıyorum. İsimlerle kimseyi tanımıyorum. Atila Beyin nicki nedir?
  13. leyla-t

Karavan Camı İmalatı

Serdar Bey, Ortadaki fotoğrafta camlar 2 bölmeli gibi. Sanırım benim aracada orjinali bozmadan ancak böyle bir cam uygulanır. Heki var diye okumuştum. Tavan için yaptığınız uygulamalarında fotoğrafları varsa yüklerseniz çok memnun olurum. Perdeli sineklikli fiyat ile düz fiyat arasında çok...
  14. leyla-t

Merhaba nasıl iletişime geçebilirim

Merhaba nasıl iletişime geçebilirim

15. leyla-t

Teşekkürler Onebun, inceledim verdiğinşz linki. Keyfi karantina talebi yüzünden sefil olan bir iki arakadaşın söylediklerini hatırladım. Emin olmadan yola çıkmam Sn Akdeniz Fransız olmak zaten serbest dolaşım hakkı veriyor, insanınada, köpeğinede. Göçmenler için vurun diyen siyasi zihniyetin...
  16. leyla-t

Sn Sn Gezicii Su ısıtmaya ve kabin ısıtmaya başka çözümğnüz var herhalde. Sırf ocak için çok uzun süre kullanılır haklısınız. Çok teşekkürler
  17. leyla-t

Karavan Camı İmalatı

Serdar Bey, tüm konuyu baştan itibaren okudum ve çok memnun oldum. Yerli malı haftalarının yapıldığı kültürle büyüdük biz. Tebrik ediyorum. Fiat Ducato maxi panelvan aldım. Henüz planını çizdirmedim ama aydınlık tutkunu olarak epey cama ihtiyacım olacak. Ölçüler kesinleşince bilgi veririm. Bu...

18. leyla-t

Ne güzel bravo size. Yurtdışı çıkışlarında problem olur mu bilmiyorum. Sn Akdeniz45, yurt dışında karavanda köpekle dolaşmanın yasal prosedürü nedir biliyor musunuz? Karantina olacaksa mümkün olmaz.
  19. leyla-t

Barınaktan bir can kurtarmış olurum hemde :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri