Arama sonuçlarınız

1. leyla-t

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Köpeğim öldü, 6 aylık bir sokak kedim var. Ne kadar korkutucu olacaksa artık :p Tüfeğin daha tehlikeli olabileceğine dikkatimi çektiniz teşekkürler, hiç bu açıdan düşünmemiştim.

2. leyla-t

Avrupa için planladığım konaklama bu şekilde. O yüzden kendi kendine yeten mini bir motokaravan yapmaya çalışıyorum. Güvenilir olduğunu düşünüyorum bende. Olmadı kalk koyul yola. o_O
  3. leyla-t

Çok haklısınız, tüm aile fertlerimin en büyük endişesi bu. Önce yakın arkadaşlarımın çiftlik, yazlık , bahçe, kamp gibi hemen erişebileceğim yakınlıktaki bölgelere gideceğim. Trakya ve kütüğüm karadeniz derken epey bir deneyim kazanırım diyorum.

4. leyla-t

Çift olarak gezmenin avantajı çok tabi. Yalnız bayanlar genelde büyük köpeklerle dolaşıyor izlediğim yabancı videolarda. Türkiye de hırsızlıktan öte can güvenliği bile kalmadı kimi yerlerde. Mevzuatı incelemedim ama tüfek sorun olmaz gibi geliyor. Birde maksimum güvenlik önlemlerini alacağım.
  5. leyla-t

Evet planlarım tek kişilik.Maalesef tüfek almayı bende düşünüyorum. Türkiye'nin gezmediğim yeri kalmamıştır. "napcen arabanın tepesinde gel sıcak yatakta yat" deyip üstüne yatağını verecek kadar samimi kırsal insanımız biliyorum amaaaa tuhaf bir ahlak erezyonu ve tutuculuk yaşıyoruz son...

6. leyla-t

Teşekkürler Sn Mabirsen. Aracım Fiat Ducato 12 m3

7. leyla-t

Çekmece Düzenleme

süper olmuş elinize sağlık
  8. leyla-t

Motokaravanda Sürekli Yaşam

Ali Bey çok teşekkürler. Kazasız belasız, keyifli huzurlu tatiller dilerim. Bu vesileyle Emine Hanım'ın dünya kadınlar gününü kutlarım

9. leyla-t

Motokaravanda Sürekli Yaşam

Ali Bey Merhaba. O zaman bu zamandır ancak arabayı alabildim. Şimdi ön hazırlıklardayım. Fotoğrafları görmeyi çok isterim. Eşiniz Emine Hanıma çok sevgiler, selamlar.

10. leyla-t

Sn Aka okudukça ve öğrendikçe iyice aklım karışıyor. Kış koşullarında 15oo rakımın üstünde çalışmayan webastoyu okuyunca benim yönelimim de gaz sobaları oldu ama karavan için üretilmiş gaz sobası bulmak neredeyse imkansız gibi. :( Kalatitik sobalar çıkmıştı bir vakit, iş yerlerinde kullanırdık...
  11. leyla-t

Karavanda Sabit Lpg Tankı Uygulaması..!

Konu 1 yıl öncede kalmış ama her yeni başlayan için referans niteliğinde. Sn Evliya Çelebi2, Yurdışında mutfak tip tüpleri Benzin istasyonlarında mı satılıyor anlamadım, yani, gece yarısı da olsa pazar günüde olsa bulma imkanı var mı? Birde yine forumlarda okuduğum kadarıyla kış koşullarında...

12. leyla-t

Karavanda Yat Tuvaleti Kullanmak?

Teşekkürler Murat Erdoğan ve Akdeniz 45
  13. leyla-t

Çok teşekkürler "belka" Ben kendi şansımı bilirim, tüp biter, güneş paneli bozulur, bunlar aynı güne denk gelir ve muhtemelern dağdayımdır :( Garanti olsun lpg tanklı olsun
  14. leyla-t

Harika, tam aklımdan geçen sorulara yanıt vermişsniz. Teşekkürler trek71. Lpg tankını ne tip seçtiniz ve nereye monte ettirdiniz?

15. leyla-t

Sn Akdeniz45, "KARAVANDA ŞOFBEN FACİASI" diye 3. sayfa haberi olmamak için gönderdiğiniz döküman gerçekten çok faydalı.Tekbaşına güneş paneli yetmeyeceği için ilave sistem olarak lpg ye yönelmiştim. Bin kere düşünüp taşınıp bir kere uygulamak için bu günlerde biraz aklım karışacak mecburen. ;)
  16. leyla-t

Teşekkürler, mutlaka iletişime geçeceğim.
  17. leyla-t

Karavanda Yat Tuvaleti Kullanmak?

Merhaba Konu eski tarihli ama her daim güncel :) Avrupa daki son durum nedir? Yat tuvaleti kullanıldığında vidanjör girişi şartı var denilmişti. Vidanjör bulmak hiç pratik olmasa gerek .Tuvalet ve pis su tanklarının ayrı olması gerektiği gibi bir şart var mı? Gri depo, siyah depo gibi...

18. leyla-t

Merhaba, LPG tankı ile ilgili konu başlığındaki tüm görseller silinmiş sanırım. Tekrar...

Merhaba, LPG tankı ile ilgili konu başlığındaki tüm görseller silinmiş sanırım. Tekrar yüklemeniz mümkün mü? yükleyemesenizde kişisel mesajda gönderebilirsiniz. şimdiden teşekkürler
  19. leyla-t

Teşekkürler Ferhat Bey, Tüp işin içine girecekse, dağda bayırda ya da yurt dışında tüp aramak yerine lpg tankı daha uygun olur sanırım. Hem yedekli olmak, hemde birkaç donanımı daha bağlarım. Hem daha güvenli olur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri