Arama sonuçlarınız

1. leyla-t

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Teşekkürler Akdeniz45, İnşaatçıların bir lafı vardır. ilk yaptığın evi sat, ikinciyi eşe dosta ver, üçüncüde kendin otur. İçinde yaşamadan anlamak pek mümkün olmayacak galiba. Hazırlara gücüm yetmez ama rahat bir yaşamı sağlayabilirim gibi geliyor. Almanyada yaşayan biri olarak güvenlik...

2. leyla-t

Teşekkürler, Lpg dediğimiz büyük tüp mü kullanacağım? Güvenlik açısından problem olmuyor mu? Muayenelerde problem olur diye hayal meyal bir bilgi kalmış aklımda. Tüh ya hayal kırıklığı oldu benim için:(
  3. leyla-t

Yaklaşık 3 aydır aradığım aracı nihayet aldım. Fiat Ducato 2.8 JTD 2007 model 12 m3. Her ne kadar didik didik tüm formu okuduysam da icra etmek ayrı bir sanat. Çoğu formunda fotoğrafları silinmiş ya da ben göremedim. Baştan sona adım adım ne yapılacağının özetini toparlayamadım. Şimdi doğru...

4. leyla-t

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

Güle güle kullanın egean.tr . Neden fotoğrafları göremiyorum acaba silinmiş olabilir mi? Benim için çok önemli bir kaynak olacaktı. :( Bu gün aracımı aldım, kopya çekecektim ;)
  5. leyla-t

Mercedes 310 Mu Fiat Ducato Mu?

Benimde aklıma Ducato yattı. 13 diyor ama ucu ucuna 11.5 m3 ilk karavan için çok hacimli olursa kullanamam diye pratik olmasını önemsemiştim. Bu gün aldım aracı. Asıl bundan sonrası oyalamacalı. . Diğer konu başlıklarında görüşmek üzere teşekkürler

6. leyla-t

kaç model sizinki

7. leyla-t

İstanbul için önereceğiniz usta var mı? Bizimki mercedesci pek anlamaz. Özeldende yazabilirsiniz buraya yazmak istemezseniz
  8. leyla-t

Fiat ilanı sahibinden.com 273760992 mercedes ilanı sahibinden.com 273512008 Mercedesi usta gördü, gümrükte yatmış, temiz bir araç içinde vebasto klima var. Ducatoyu görmedik daha ve fiat kullanmadım hiç uzun ömürlü olur mu bilmiyorum. marka olarak mercedesin yaşı olmaz derler ama ducatonun...
  9. leyla-t

Merhaba, Uzun süreli yaşam aracı olarak düşündüğüm motokaravan için hazır uygun bir araç bulamadım. Kendim yaptırmaya karar verdim. İki araç arasında kaldım. Şöyle ki; Mercedes 310 benzin+lpg 2300 motor 1992 model 270.000 km ya da Fiat Ducato 2.8 JTD 13 m3 2007 model 174.000 km Bu hafta...

10. leyla-t

Motokaravanda Sürekli Yaşam

Özgür Bey ne güzel, ne şanslısınız, adınızın hakkını veriyorsunuz. daim olsun. :) Takip edebilmek açısından karavanın yapım aşamalarının video veya fotoğrafları var mı? Ne kadara mal oldu? Forum kurallarını pek bilmiyorum bu detaylar burada konuşulabiliyordur herhalde.

11. leyla-t

3 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçer, siz planları şimdide yapın. Bu arada döneceğiniz bir ev olmalı demişsiniz ya, yabancı sitelerden birinde gördüğüm söz çok hoşuma gitti "HOUSLESS, NOT HOMELESS". "BİNASIZ, EVSİZ DEĞİL" ya da "EVSİZ, YUVASIZ DEĞİL" diye çevrilebilir. Karavanda sürekli yaşam...
  12. leyla-t

Ne güzeldir yollarda olmak şimdi...

Ne güzeldir yollarda olmak şimdi...

13. leyla-t

Herkese Merhaba, Karavanda sürekli yaşamayı hayal eden herkes gibi günlerdir her bulduğumu okumaktan gözlerim bulandı. İsimlerden takip edebildiğim kadarıyla bu hayalin peşindeki tek bayanım. İzlediğim videolar hep yurt dışından. Göçebe ruhu deyip almışlar yanlarına bir köpek, oooh gez babam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri