Arama sonuçlarınız

1. scubaman

Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu)

Ynt: Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu) Güzel olmuş iyi günlerde kullanın .. Ön trampon vinç hariç neye maal oldu ?? ve snorkel neye maal oldu ?

2. scubaman

Ynt: Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu) Bakalım bende daha önce defender kullanıyordum arazi performansına diyecek yok fakat malumdurki güncel bir araç olmaması özellikle şehir içinde ve uzun yolda bayaa bi sabır istiyor nissan pickup ı da yeni aldım bana arazi de tad verirse bende...
  3. scubaman

Ynt: Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu) Eywalla ..

4. scubaman

Ynt: Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu) 2005 model bende de var lastik değiştirmeyi düşünüyorum bildiğiniz gibi bu aracın std lastik ölçüleri 265x70x16 ben 265x75x16 lastik taksam bi sıkıntı olurmu yada bana eksileri yada artıları olurmu?
  5. scubaman

Vitara XL 7 2.0 Dizel Tavsiyelere İhtiyacım Var

Ynt: Vitara XL 7 2.0 Dizel Tavsiyelere İhtiyacım Var İlhami bey ilginiz için teşekkürlerimi sunuyorum. Gerekli cevapları okudum .

6. scubaman

Vitara XL 7 2.0 Dizel Tavsiyelere İhtiyacım Var

Arkadaşlar xl 7 hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan araç hakkında bilgi almak istiyorum . genelde piyasadaki araçlar 2006 model ortalama 120 ila 160 bın km de . bu araçların genel olarak motor ömürleri ve masrafları servis durumu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

7. scubaman

Defender (Video)

Ynt: Defender (Video) http://www.youtube.com/watch?v=28i3R0AY1s4
  8. scubaman

St. Didier Batığı

Ynt: St. Didier Batığı divemaster07 bir dalışta beraber yapmış olabilirmiyiz bu batığa..
  9. scubaman

Olay Aşılmıştır!

Ynt: Olay Aşılmıştır! HeHeee Tam benlik bişe bu :) Gerçekten tam bi canavar yapmış adam

10. scubaman

suunto stinger

Ynt: suunto stinger Uygun fiyat Sanırım sıfır fiyatı 1000 tl nın üzerinde Bende kullanıyorum aynısından cok memnunum . Alana satana hayırlı olsun.

11. scubaman

Grand cherokee 3,1 dizel hakkında yardım

Ynt: Grand cherokee 3,1 dizel hakkında yardım Eywalla arkadaşlar Herkese cok tesekkur ederım ..
  12. scubaman

Ynt: Grand cherokee 3,1 dizel hakkında yardım İşin aslına bakarsanız bu link te de teknik detay yok . Yine de ilgin için cok teşekkür ederim .

13. scubaman

Ynt: Grand cherokee 3,1 dizel hakkında yardım Kimle Konuşursam aynı şeyi söylüyo fakat niye ve neden sorularına henüz bi yanıt alamadım . 2,7 crd 40 bin den başlıyo o kadar vermek istemiyorum cunku bu araç extra 2. araç olacak biraz keyfe keder yani..
  14. scubaman

Ynt: Grand cherokee 3,1 dizel hakkında yardım Aslında modeline gore cok ta ucuz değil arac 2,7 crd ler bana bıraz fazla gelır fiyat olarak .
  15. scubaman

Herkese selamlar Piyasada hali hazırda satışta bulunan grand cherokee 3,1 dizel 2000-2001 araçlar var bende bunlardan bir tane satın almak istiyorum fakat araç hakkında en ufak bi bilgim yok , bu araçlar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan aracın motor ömrü , servis şartları , arazi...

16. scubaman

Çöp Şişelerden Yapılan "Plastiki" Okyanus Geçecek

Ynt: Çöp Şişelerden Yapılan "Plastiki" Okyanus Geçecek bu güzel ama yeterli değil yapılması gereken çok şey var
  17. scubaman

Araç Böyle Parkedilir !

Ynt: Araç Böyle Parkedilir ! çookk güzell yaaa ..
  18. scubaman

Hangi Hilux ?

Ynt: Hangi Hilux ? O kamyonun boş ağırlığı en az 10 ton yolun çamur ve engebeli oluşunun aracın ağırlığına getireceği değişimi söylemiyorum bile .. hani bi fıkra vardır mercedes önde idi arkasında peugeot onunda arkasında kaplumbağa sellektör yapıyordu diye )) bunun gibi birşey . Bu arada...

19. scubaman

Hangi Hilux ?

Ynt: Hangi Hilux ? Arkadaşlar aşağıdaki linki seyretmenizi ve yorumlarınızı bekliyorum .. http://www.beatfiltering.com/index.php/1010110A/9928d7b62fff80211c7ad4c2db841406ae750b12ed1b794269aaa98779239f563f29b58a0efbe969d3d795668500682b851316ba17320e3f17628 Eğer link ten açılmazsa youtube...
  20. scubaman

Defender 110'a Hidrolik Direksiyon

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon Benim aracımda yükseltme yok std bir arac ama dediğim gibi sonradan uydurma hicbirsey orjinalini tutmuyor tutmaz da ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri