Arama sonuçlarınız

1. L

Pajero 5 Kapı Diesel veya 3 Kapı Benzinli?

Ynt: Pajero 5 Kapı Diesel veya 3 Kapı Benzinli? ben de dizeli seçmenizi öneririm.

2. L

1985 mitsubishi 2.5 td 3 kapı yuruyeni

Ynt: 1985 mitsubishi 2.5 td 3 kapı yuruyeni yükseltme aks açılarını değiştireceği için akslarda büyük bir stres oluşturur. torsiyondan yapılsın veya yapılmasın, aks açıları değişiyorsa bu durumdan kaçınamazsınız. lastik yanağını biraz büyüterek az bir yükseltme sizi tatmin ediyorsa ona...
  3. L

mitsubishi L200 triton 4*4 80.000 bakım

Ynt: mitsubishi L200 triton 4*4 80.000 bakım özel serviste yaptıracaksanız, krank kasnağının vidasını yerine takarken vidaya loctite sürdüklerinden ve tork ayarlı kol ile 185 Nm. kuvvetle sıktıklarından emin olun. ayrıca, krank kasnağının vidasını yenisiyle değiştirirseniz ( sakın yan sanayi...

4. L

Bu Vitara Bu Fiyata Alınır mı?

Ynt: Bu Vitara Bu Fiyata Alınır mı? ilhan bey, şimdi mesajınızı okuyunca konunun eski olduğunu farkettim. mitsubishi ile ilgili başka bir konu konu okurken aşağıda diziliyor benzer konular onlardan birine rastgele tıkladım :) özel olarak bulmadım. kusura bakmayın arkadaşlar bu arada ismim...
  5. L

Bu Vitara Bu Fiyata Alınır mı?

Ynt: Bu Vitara Bu Fiyata Alınır mı? hangi aracı alırsanız alın, satın alma esnasında sorunsuzluk aramanızı tavsiye ederim. sağını solunu yaptırırım diye aldığınız aracın bakımsızlığı, kısa sürede diğer aksamlarda da kendini gösterecek ve sizi makinist makinist gezdirecektir.

6. L

2011 Model 25.000 km 4X4 L200 Bu Fiyata Alınır mı?

Ynt: 2011 Model 25.000 km 4X4 L200 Bu Fiyata Alınır mı? 13.000 daha verebiliyorsanız bence sıfırı alınır.

7. L

L200 cüler hangi yağı kullanıyorsunuz yazalım, bilgi bankası oluşturalım.

1-hangi marka ve vizikosite yağ kullanıyorsunuz? 2-aracınızın modeli ve motoru ne 3- 4x4 mü 4x2 mi ben yazıyorum 1- castrol magnatech 10w40 dizel 2- 2003 2.5 td 3- 4x4
  8. L

Vinç neden ön tarafa takılıyor?

Ynt: Vinç neden ön tarafa takılıyor? amacınız battığınızda geldiğiniz yola doğru kurtulup geldiğiniz yoldan geriye dönmekse, tabi arkaya takın. fakat, genellikle, battıktan sonra ileriye doğru kurtulup yola devam etmek istendiği için öne takılıyor.
  9. L

Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? başka yerde söylemeyin gülerler. traktörlerde low vites zaten hep vardı. kimi traktörlerde H - L olarak , kimisinde Hi-Lo olarak kimisinde de tavşan ve kaplumbağa işaretli olarak transfer vitesleri bulunur. örnek olarak MF ten bir fotoğraf koyuyorum.

10. L

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? arkadaşlar duster la hiçbir alıp veremediğim yok, araç ilgimi çektiği için girip okudum. 4L vitesinin olmadığı doğru ise SAHTE 4x4 denebilir sadece. polemik için yazmadım, başka da yazmayacağım ;)

11. L

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? dusterin 4x4 aktarmasında 4H ve 4L modları varmı?
  12. L

L200 Yükseltme Ve Amortisör Sorunu (Acil Yardım)

Ynt: L200 Yükseltme Ve Amortisör Sorunu (Acil Yardım) kamyonetin kendi torsion bar ayarları ile yapacağınız maksimum yükseltme 7 cm dir. bu ölçüyü geçerseniz, akslara fazlasıyla dik bir açı vermiş olursunuz ve oldukça zararlıdır. ben 6-6.5 santimetreye düşürmenizi öneririm. ayrıca...

13. L

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot L200 lerin Türkiye'de satılmayan birkaç modeli var. bunlardan biri Warrior, biri Animal diğeri de yeni çıkan Barbarian. ayrıca 4work, 4life modelleri de var baz modellere birkaç ekleme yapılmış olarak. Türkiye'de satılanlar ise birkaç ekleme yapılmış baz modeller, ben...
  14. L

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 böyle parçalara ebay.co.uk' den bakmanı öneririm. ingilterede çok ucuz olan parçalar bizde altın değerinde. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=ford+ranger+ECU&_sacat=See-All-Categories
  15. L

2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi?

Ynt: 2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi? arazi vitesi manuel değilmi ford ranger'ın ? eğer arazi vitesi manuelse, vites atıldığında, ışık yansın veya yanmasın 4x4e geçilmiştir. eğer 4x4 lambası yanıp yanıp sönüyorsa, ön diferansiyeldeki actuatorde bir sorun olabilir. arazi vitesinin geçtiğini...

16. L

2007 MODEL PAJERO 3.2 DID ACİL TAVSİYELERİNİZ

Ynt: 2007 MODEL PAJERO 3.2 DID ACİL TAVSİYELERİNİZ hafızam beni yanıltmıyorsa bu 3.2 did motorlarda triger zinciri var ve ömür boyu değişim gerektirmiyor. o da güzel bir özellik.
  17. L

TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri zor yollar programını ben de seviyorum da, Mert bey, ekibi L200'ü seçtiklerinden dolayı kutlamışsınız.. mitsubishi fabrikasında ortaklığınız mı var ? mesajlarınızı biraz takip ettim, yanlış anlamayın benim kamyonetim de L200 ama sanırım Mitsubishi'yi kendi...
  18. L

Manuel vites 4X4 L 200 Vites kollarının olduğu alan çok ısınıyor....

Ynt: Manuel vites 4X4 L 200 Vites kollarının olduğu alan çok ısınıyor.... merhaba. benim L200 ümde de buna benzer bir ısınma var. çok aşırı bir ısınmadan bahsetmiyorsanız, normaldir. aşırı bir ısınmadan bahsediyorsak, ve yağ seviyelerini kontrol ettirdiyseniz, o zaman şanzımanın ve ön...

19. L

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot mert bey sizin aracınız 4x2 mi?
  20. L

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok bence de insanların hevesini kırmanız hiç hoş değil. amarok için vay debriyajı sert, vay on üzerinden anca 3 alır demeniz de bana playstation 3 - xbox 360 çekişmesine taraf olan fanboy'ları hatırlattı. ( bkz : herkes haksız bir sen haklı ) ( bkz : tamam en iyisi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri