Arama sonuçlarınız

1. L

Radyatör Suyu

Ynt: Radyatör Suyu evet %100 antifriz kesinlikle zararlıdır, ve susuz antifrizin sıcağı tahliye etme özelliği azdır, bu nedenle %100 antifriz teşebbüsü hararetle sonuçlanır :) ayrıca %100 antifrizin donma derecesi, antifriz su karışımından daha yüksektir. antifriz özelliğini, ancak uygun...

2. L

L200 Lastik Seçimi İçin Yardım

Ynt: L200 Lastik Seçimi İçin Yardım ben Pirelli Scorpion0 ATR 265 70 R16 ebatlı lastik kullanıyorum. kullanım kitabında kullanılması gereken lastik ebadının bu olduğu yazılı. otoyolda özellikle 80-90 kmnin üzerinde balans problemleri yaşatıyor. yurtdışı forumlarda da baktım, bu lastiği...
  3. L

L200 Radyatör Pervanesi

merhaba arkadaşlar. bilginize danışmak istediğim bir konu var. 2003 model L200 4wd 'm var. bildiğiniz gibi, radyatör pervanesini kayış döndürüyor. sormak istediğim ise şu , araç çalışmıyorken benim radyatör pervanesini elle döndürmek mümkün. yani motor çalışmıyorken pervaneyi sağa sola...

4. L

Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Hakan Bey, 125.000 mil 200.000 km ediyor. bu kilometredeki bir aracı alacaksanız, servis geçmişini incelemenizi tavsiye ederim. ucuza çıksın diye doğru düzgün yapılmayan servisler neticesinde periyodik aralıklarla değişmesi gereken parçalar, yağlar...
  5. L

Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı

Ynt: Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı geçtiğimiz hafta sonu ben de L200 ü kumsalda denedim. lastiklerim pirelli scorpion atr 265 70 r16. ilk önce 4h ile girdim kuma, ıslak kısımlarda sorunsuz giderken, kumun kuru olan kısımlarında zorlandığını gördüm, bir kez batma tehlikesi atlattım...

6. L

Eski Kasa L200?

Ynt: Eski Kasa L200? ismim Mehmet evet hızlanması çok da seri değil. fazla hızlı araba kullanmadığım için benim için fazlaca bir sorun teşkil etmiyor. arabayı periyodik servise vermiştim. orada bu söylediğiniz şeylerin kontrol edildiğini düşünüyorum. evet Kıbrıs'ta trafik soldan aktığı...

7. L

2003 L200 Muhtelif Yağ Kaçakları

Ynt: 2003 L200 Muhtelif Yağ Kaçakları arkadaşlar aracımı aldım servisten. herhangi bir sorun yok gibi Allah'a şükür.
  8. L

Eski Kasa L200?

Ynt: Eski Kasa L200? ben de bir ay kadar önce bir 2.5 4wd 2003 model gümüş renk bir L200 warrior aldım. doğrusu daha önce hep binek otomobil kullandım. son arabam bir kabrioletti. sel basınca sigorta perte çıkardı, bana parasını verdi. ben de gittim bu söylediğim aracı aldım. bakım...
  9. L

Ynt: 2003 L200 Muhtelif Yağ Kaçakları iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. tamirat gerektiren sorunlarda, yan sanayi parça ve servisleri tercih eden birisi değilim . Lefkoşa Mitsubishi servisi taktığı her parçaya 2 yıl garanti verdiği için ve parçaların orijinal olmasının benim için büyük...

10. L

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben Mehmet . Kıbrıs'tan katılıyorum! 4wd 2003 L200 Warrior'um var. deniz piknik vs gibi outdoor aktiviteleri seviyorum, evde oturamıyorum :) herkese Merhabalar!

11. L

merhaba arkadaşlar. foruma Kıbrıs'tan katılıyorum. çoktandır almak istediğim bir araç olan L200'ü aldım. aracım, 2003 model L200 warrior,4wd, gümüş rengi. sizlere danışmak istediğim bir konu var. Lefkoşa'daki Mitsubishi Servisi'nden arabamı götürüp bakımlarını ve servisini yaptırmak için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri