Arama sonuçlarınız

1. afro

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya T3'de yaratıcılığın sınırı yok...

2. afro

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Bir defasında, arkadaşımın hiç bir yalıtımı olmayan dukato ticari aracında, 3 kişi tulumları atıp kalmıştık. Dışarısı da -8 derece civarındaydı. Gece o kadar üşüdük, içerisi o kadar nem oldu ki üşümekten uyuyamadık. Duvarlar...
  3. afro

Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri

Ynt: Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri Çok teşekürler Cevdet Bey.

4. afro

Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri

Ynt: Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri 3.Cityvan tabir edilen 4+1 veya 5+1 şeklinde ruhsatlı araçların tavanlarını açılır tavan (sunroof değil, açılınca çadır olan pop up tavan) yapmak için plan proje gerekir mi ? (yaklaşık maliyet) ;D
  5. afro

T3'ü Syncro'ya Dönüştürmek Mümkün mü?

İki çeker bir T3'ü syncolarda olduğu gibi dört çeker hale getirmek mümkün müdür? Hurda bir syncro bulup ön takımı ve viskozu bizim iki çekerek aktarmak bir yöntem olabilir. Başka bir yolu var mıdır? Çekiş sisteminin dışında (örneğin şaside) bir farklılık, güçlendirme falan yapmak gerekir mi?

6. afro

Ynt: Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri Cevdet bey, ne kadar güzel haberler verdiğinizin farkında mısınız? Haftalardır bu forumu kullanan, kendi karavanını yapmak isteyen bizler, karalar bağlamış, şu yönetmelikler ne zaman hale yola girecek, ne...

7. afro

Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28) Arkın Bey, çok hızlı başlamışsınız. Öyle de ilerliyor gibi. Kolay gelsin. Duvarlardaki yalıtım malzemesi Cam elyafı galiba. Uğraşırken kaşıntı falan yaptı mı? Proje ve diğer brokratik işlemlerle ilgili bir şey...
  8. afro

Ynt: Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri Aman ha! Kerimcan Bey ne yaptınız. Kimsenin sizin mesejınızın reklam amaçlı olduğunu, silinmesini istediğini sanmıyorum. Bu işi profesyonel olarak yapan ve gönül vermiş birinin forumlarda olması kadar güzel...
  9. afro

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Tamam tamam! Bişey demedim ben!

10. afro

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Sevgili Yusuf, Tavandaki havalandırmayı yaparken, teknelerde "hatch" tabir edilen aşağıdaki aparatlar kullanılabilir mi? Çok şık görünüyor. Bunların sinekliklileri de var galiba. Montajı da çok kolay. Ayrıca yanda veya yüksek...

11. afro

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Çok teşekürler Yaybek. Aşağıdaki bağlantıda görülen üniteler tam da benim düşündüğüm gibi.
  12. afro

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Kolayca sökülüp takılabilen bir ünitenin içinde ocak, ocağa bağlı küçük tüp, lavabo, kirli ve temiz su düzeneği ve hidroforu çözebilirsem panelvan ruhsatlı bir T4'le bu iş olur gibi geliyor. Lavabonun içine kapanan kapağında, tek gözli...

13. afro

Istanbul Avrupa Endurocular

Ynt: Istanbul Avrupa Endurocular Ha! Bu arada yarın yüksek ihtimalle arazideyiz. 0544 812 41 82 Tolga.
  14. afro

Ynt: Istanbul Avrupa Endurocular Sevgili Levent'in Ralli Alıştırmalarını takip ediyorum. Şimdiye kadar katılmak mümkün olmadı malesef. Ama giden arkadaşlarımdan çok eğlenceli ve faydalı olduğunu duyuyorum. Bu defakine eğer römork götüren olursa (benim yok) 450 ile katılacağım.
  15. afro

Ynt: Istanbul Avrupa Endurocular Selam Jyrays, Bende EXC 450 var. Uygun havayı yakaladıkça Belgrat, Çiftalan yapıyorum. Beraber takılmaktan mutlu olurum.

16. afro

Africa Twin

Ynt: Africa Twin 2000 - 2002 yılları arasında kullandığım bir Africa Twin ilk enduro motorumdu. Maymun iştahtan onu sattıp sırasıyla BMW 1150 adv, 1100 ve KTM640 adv kullandıktan sonra, iki yıl önce yeniden bir Africa sahibi oldum. Her motorun kendine göre özellikleri, iyi ve kötü yanları var...
  17. afro

Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik

Ynt: Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik Gerek gurup olarak ve gerekse eşim ve ben yalnız, öğrencilik yılarımızdan itibaren bazan deniz kenarlarında ıssız koylarda bazan da yaylalarda, çadırla konakladık. Şimdiye kadar hiç bir güvenlik sorunu ile karşılaşmadık. Yaylalarda, o...
  18. afro

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Sevgili Busbus, Benim de farklı zamanlarda babamın ikitane T2'si olmuştu. Ben de babamdan gizli anahtarı yürütüp gezerdim, lise yıllarımda. Hele birtanesinin arkasında perdeleri falan da vardı. Ve önceki sahibi çok şık kadife döşemeler yaptırmıştı. Babamın aldığı ilk...

19. afro

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya T4'den itibaren motorla beraber çekiş de öne aktarıldığı için patinajın sorun olduğunu sanmıyorum. T1 ve T2'nin hava soğutmalı motorları aynı kaplumbağalarda olduğu gibi hararet sorunu yaratıyordu bildiğim kadarı ile. T3'de su soğutmalı sisteme geçerek bunu da ortadan...
  20. afro

Plastik Torbaların Oluşturduğu Büyük Tehlike !..

Ynt: Plastik Torbaların Oluşturduğu Büyük Tehlike !.. Her yanımızı kanser gibi saran bu illetten en kısa zamanda kurtulmamız gerekiyor. Denizlerin dibi, ormanlardaki çalılıklar, evlerimiz, çekmecelerimiz, çöplükler her yer bu illetle dolu. Ailecek kendimden ne kadar uzak tutsak da, bakkaldan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri