Arama sonuçlarınız

1. afro

Mocamp Kuralım

Ynt: Mocamp Kuralım Siteye üye olalı az zaman oldu. Karavan merakım henüz çok yeni. Okuldan bazı arkadaşlarımın 2000-2001 yıllarında İstanbulda yazlarının tümünü karavanda geçirdiklerini biliyorum. Sanırım Florya veya Bakırköy taraflarında biryerlerdi. Şimdi bunların tümünün kapanmış...

2. afro

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Çok teşekkürler Taiga ve Necdet41. Verdiğiniz kaynakları kullanarak bir maliyet çıkarabilirim sanırım.
  3. afro

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Selamlar. Eli yüzü düzgün T3 camperların fiyatı modeline göre epeyi yüksek. Daha düşük fiyatlara T4 almak mümkün ve piyasada çok daha fazla miktarda var. 1- Standart bir T4'ü campera dünüştürmenin maliyeti nedir? 2- Bunu kimler yapar...

4. afro

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Selamlar. Ben de 8 yıldır Motosiklet kullanıyorum. Şu an AfricaTwin ve EXC450'm var. AT'yi feda edip bir camper edinmeyi düşünüyoru. Siteyide bu düşüncem doğrultusunda araştırma yaparken keşfettim. EnduroCu ile çok kamp yapmışlığımız vardır.
  5. afro

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Özellikle syncro tabir edilen 4 çekerlerine sardım şu günlerde. Bilgisi olanlar paylaşırsa ben de çok sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri