Arama sonuçlarınız

1. huntingmaster

2004 terios sx

Ynt: 2004 terios sx merhaba, bende Terios almayı düşünüyorum, LPG şehir içi, şehir dışı yakıt tüketimi nasıl aracınızın? günlük trafikte, haftasonu hafif arazi şartlarında kullanmayı amaçlıyorum, ayda 1100 Km. yapıyorum, sadece işe gidip gelmek için :) bu yüzden yakıt tüketimi çok önemli

2. huntingmaster

otomatik 1,6 JLX??

Merhabalar, otomatik 1,6 JLX bakıyorum, hafifOffroad modifikasyonu yapıp hem hanım hem de kendim haftasonu gezilerinde ava giderken v.s. kullanırım diye düşünüyorum bütçem 15-16 bin TL civarı, bu araçların + 'ları - leri ve kullanım amacıma uygunluğu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar...
  3. huntingmaster

Sığ Su Bayılması

Ynt: Sığ Su Bayılması Merhaba, Senkop'u anlatan resim zıpkıncı.com 'dan alınmış sanırım... en azından kaynak belirtseydiniz gerçek anlamda emeğe saygı olurdu.ama paylaşım önemlidir bu sitede de olsa bu spora yeni başlayanlar ve merak edenler için bilgilendirici olacaktır teşekkürler. İlgili...

4. huntingmaster

Lada 4x4 Modernizasyon

Ynt: Lada 4x4 Modernizasyon aslında yapılanlar yeterli gibi arazi araçlarında konfor arayanlara aklım ermiyor :) mantığıma ters napim :P
  5. huntingmaster

Tekirdağ Çevresinde Zıpkın Avı Yapılabilecek Bir Yer Arıyorum (Saros Hariç)

Ynt: Tekirdağ Çevresinde Zıpkın Avı Yapılabilecek Bir Yer Arıyorum (Saros Hariç) o sahilde vatozlara denk gelmediğin için şanslısın, marmaradaki en büyük vatozlar ordadır..özellikle de üreme mevsimlerinde saldırgan olurlar..

6. huntingmaster

Niva Parçası Lazım mı? (SATILDI)

Ynt: Niva Parçası Lazım mı? (SATILDI) geçmiş olsun bora bey, koltuklar satılmadıysa bende talibim ön iki koltuğu almak istiyorum fiyat nedir? selamlar..

7. huntingmaster

Niva Yükseltme

Ynt: Niva Yükseltme ok144 lastiklerle sizin yükseltme kitinizi uygulayabilir miyiz? ayrıca irtibat bilgilerinizi yazarsanız görüşmek isterim. tşk.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri