Arama sonuçlarınız

1. GRANDCHEROKEE

2002 Model 2,7 Dizel Grand Cherokee Marşa Basınca Motor Yagı Kaçırma Problemı Hakkında Bılgı Verebıl

Ynt: 2002 Model 2,7 Dizel Grand Cherokee Marşa Basınca Motor Yagı Kaçırma Problemı Hakkında Bılgı Verebılecek Olan Var M merhaba Ergün bey . bu sorun çok enteresan bır sorun sanırım. ınternette çeşitli sorunları tarattım ama böyle bır sorunla ılgılı bir şikayet ya da yoruma rastlayamadım...

2. GRANDCHEROKEE

2002 Model 2,7 Dizel Grand Cherokee Marşa Basınca Motor Yagı Kaçırma Problemı Hakkında Bılgı Verebıl

merhaba. 2002 model 2,7 dizel grand cherokee sahibiyim. 4 - 5 gün önce marşa basıp aracımı çalıştırdım. direksiyon sağa sola dönmekte zorlandı. aracın önünden dumanlar çıktı. motor stop ettim. arabanın altına baktıgımda motor yagı püskürtmüştü.. ilk başta epeyce sızdırma yapmıştı sanırım...
  3. GRANDCHEROKEE

GRAND CHEROKEE 2002 MODEL 2,7 TDI ALTTAN GELEN TIKIRTILAR SORUNU

arkadaslar merhaba...kasısten yada tumseklerden gecerken, aracın altından tıkırtılar gelıyor.. 'lok lok' gıbı bır vurma sesı de gelıyor. ne olabılır?

4. GRANDCHEROKEE

Izmir li Jeep Sahıplerının Dıkkatıne

Ynt: Izmir li Jeep Sahıplerının Dıkkatıne Tesekkurler arkadaslar
  5. GRANDCHEROKEE

Izmir li Jeep Sahıplerının Dıkkatıne

Merhaba; Izmır de ıkamet eden, Jeep sahıbı olan , Istanbul Off Road Yarısları tarzında yarısların Izmır de yapılmasını ısteyen varmıdır aranızda ? Izmır de bunu nasıl basarabılırız, sponsor fırma bulma durumu, vesaıreler hakkında aklında bırseyler bulunan var ıse yazabılır mı? Neden bır...

6. GRANDCHEROKEE

22 EYLUL 2012 BAYINDIR OVACIK OFF ROAD KAMPI

Ynt: 22 EYLUL 2012 BAYINDIR OVACIK OFF ROAD KAMPI Begendıgınıze sevındım Ercan.. Arasıra haftasonları musaıt olursak , sızın cıvardakı gezı programlarınıza denk gelırsek, katılmaktan mutluluk duyarız. O gun kamp guzeldı.Sen ve Erol ve aılelerınız.Muhabbet ortamı da ıyıydı. Bu arada camura...

7. GRANDCHEROKEE

YAZA VEDA KIŞA MERHABA KAMPI

Ynt: YAZA VEDA KIŞA MERHABA KAMPI Ercan ; mesaj yazarken , alttakı 'dosya ekle ' bolumunun yanındakı ' gozat' a tıklayıp, bılgısayarındakı 1 tane fotografı sectıgınde 'dosya ekle' bolumunde o dosyanın adı cıkıyor. 'daha cok eklentı' bolumune tıklarsan , altta bır satır daha...
  8. GRANDCHEROKEE

jeep toprak yarısları ıle ılgılı bılgılerı olan yazabılır mı?

Arkadaslar selam.. Jeep toprak parkur yarısları duzenlenıyor mu? Camura batarak, halatlarla vınclerle jeeplerın cıkarıldıgı parkurlardan bahsetmıyorum...Toprak yollardakı araba yarısları gıbıi bunların jeep yarısı olanından bahsedıyorum. Camura batıp cıkmayla ılgım yok..
  9. GRANDCHEROKEE

Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

Hocam selam... Bır haftasonu ınsallah Istanbul a gelecegım.. Parkurlarınızı gormek, sızlerle tanısmak ıstıyorum.. Arkadaslar 00 kapı numarasıyla deneme surusu de yapmamı saglayacak sanırım.. Zemını pek bozuk olmayan toprak parkurlar olursa, adrenalın ve hızı gosterebılırım.. Ancak camurlu ve...

10. GRANDCHEROKEE

Tabıı kı.. dag yollarında toprak yollarda performanslı bır surusumu cekerım vıdeoya aracın ıcınden.. Buraya koyarım arkadaslar

11. GRANDCHEROKEE

http://www.youtube.com/watch?v=Q4mAy9jo1x4&feature=relmfu arkadaslar , yukardakı lınke gırın bakın vıdeoya ; cesaretı olan olursa, bu tarzda bır yarıs duzenlenırse turkıye de, cıksın karsıma bu yarıs camura jeepı saplayıp vıncle ya da halatla cekıp kurtarmaya benzemez.. bu seyler kolay...
  12. GRANDCHEROKEE

Arkadaslar, hanımla markete alısverıse gıtmek zorundayım.. Sponsor fırmalar, takıma pılot arayan fırmalar ve detayları konusunda yazabılırsenız sevınırım. Geldıgımde okurum.. Tesekkurler, sevgıler

13. GRANDCHEROKEE

Selımsamı selam :) Sızın orada pılot arayanlar yarıs sponsoru fırmalar mı? Bana bıraz detay verebılırmısın? Fırmalar kendı takımlarına mı pılot arıyorlar? Yoksa kendı jeepıyle yarısacak pılotlara mı sponsor oluyorlar? Bıraz bahsedebılırmısın?
  14. GRANDCHEROKEE

:) ısteyenler gulebılır arkadaslar.. Insanların gulmesı benım gucumu kaybettırmez.. Ben herzaman benımdır.. :)
  15. GRANDCHEROKEE

Arkadaslar, bu bır yetenektır.. Surat her yıgıdın yapabılecegı bır sey degıldır. Adrenalın ıster, yurek ıster...Korkusuzluk ıster.. Eger bu saydıklarım olmasaydı, F1 yarısları, araba yarısları, vesaırelerı goremezdınız.. Onemlı olan suratı nerede ve nasıl yapacagına dıkkat etmek..Elbette...

16. GRANDCHEROKEE

1999 yılından beri araba kullanıyorum.. Yollarda sürat yapmamı engelleyen tek şey radara yakalanıp ceza yemek korkusudur.. Duz yolda surat yapmak ayrı zevkım, zor yollarda mumkun oldugunca surat yapmak da ayrı zevkımdır..2 aydır jeep kullanıyorum.. Resimdeki Grand Cherokee yı kullanıyorum.. 230...
  17. GRANDCHEROKEE

Selam.. Iyı bir off orad yarıscısı arayan off road takımı varsa, ben buradayım.. yol musaıtse jeep le 200 - 220 bıle basarım... Zor yollarda, toprak yollarda, vırajlarda vesaire, cesurca kullanırım...Çamurlu parkular olursa, jeep ımın onunde vınc olması yeterlı, bır kac teknık egıtımle onu da...
  18. GRANDCHEROKEE

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Ad Soyad : Pınar Dalgalı Yaş : 39 Meslek : Bankacı Sahip olduğu Araç : Grand Cherokee 2002 model (2,7 TDI) İlgi alanları : Doğa,Kamp,Dağlar,Zor yollarda düz yollarda adrenalinli...

19. GRANDCHEROKEE

Ynt: 22 EYLUL 2012 BAYINDIR OVACIK OFF ROAD KAMPI VIDEO
  20. GRANDCHEROKEE

Ynt: 22 EYLUL 2012 BAYINDIR OVACIK OFF ROAD KAMPI FOTOLAR...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri