Arama sonuçlarınız

1. rampadacore

4.7vs 2.7 - Arada Kaldım

Ynt: 4.7vs 2.7 - Arada Kaldım Merhaba, araç alacağım diye aylardır forumu takip ediyorum, şimdi araç alma noktasına geldim ve kimse tek yorum yapmıyor. ben hobi amaçlı alacağım, evde 2 araç var 2014 model dizel otomatik. gc 1999-2004 arası üretilen wj kasa gençlik hayalim. aynı şekilde disco...

2. rampadacore

2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi

Ynt: 2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi özelden yazdım. bilginize,
  3. rampadacore

Discovery Iı 2.5 Td5 Linkteki Araç Alınır Mı

Ynt: Discovery Iı 2.5 Td5 Linkteki Araç Alınır Mı Üstad teşekkür ederim, resmen ufkumu açtınız dikkat ettiğin detaylarla. aramaya devam.

4. rampadacore

Discovery Iı 2.5 Td5 Linkteki Araç Alınır Mı

Merhaba, linkteki araç için 3 ay önce motor değişti denmiş, bu bir avantaj mıdır, aracı tanıyan bilen üye varsa yardımlarını rica ediyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-land-rover-discovery-2-214410118/detay
  5. rampadacore

2003 - 2004 Model Grand Cherokee 2.7 Crdi Arıyorum

Ynt: 2003 - 2004 Model Grand Cherokee 2.7 Crdi Arıyorum Gonderdim özel mesaj olarak

6. rampadacore

Ynt: 2003 - 2004 Model Grand Cherokee 2.7 Crdi Arıyorum Ben aradım konuştum, özelden bilgi vereyim size

7. rampadacore

Volvo Xc 90 Hakkında

Ynt: Volvo Xc 90 Hakkında Rica ederim, lütfen karışınız. Yazdıklarım tecrübeden ziyade fikir yürütme. bazen bazı araçların hak ettiği ilgiyi görmediğini düşünüyorum. Mistsubishi pajero 3.2 did ve Nissan Patrol de bu araçlardan sayılabilir bence. forumda sadece 1 tane offroad donanımlı...
  8. rampadacore

Volvo Xc 90 Hakkında

Ynt: Volvo Xc 90 Hakkında bu araçların 2.9 motorlu olanları sanıyorum twinturbo diye bahsedilen motor. haliyle torku ve gücü yüksek olduğu için şanzımanı ciddi anlamda yoruyor ve genelde buradan sorun çıkarıyor. dizel olanları daha sorunsuz sanki ama hem çok km yapılmış oluyor, hem de ülkede...
  9. rampadacore

Volvo Xc 90 Hakkında

Merhaba, Volvo Xc 90 oldukça yakışıklı bir araç ve etrafımda sıkça görüyorum. Türkiyede oldukça satılan/satılmış bir model. Oldukça iyi motor versiyonları da var. Ama forumda bununla ilgili paylaşım oldukça az. Kronik sorunu olduğundan ikinci elde mi tercih edilmiyor yoksa forum zaten offroad...

10. rampadacore

4.7vs 2.7 - Arada Kaldım

Ynt: 4.7vs 2.7 - Arada Kaldım Teşekkür ederim cevap için, yukarıda da yazdım, bu sıralar sorulara pek cevap veren olmuyor. Arazi yada offroad için düşünüyorum. O yüzden çok büyük bir modifikasyon yapmayacağım. Belki 2 inch yükseltme olabilir. Onun haricinde standart kullancağım. Disco II ve GC...

11. rampadacore

4.7vs 2.7 - Arada Kaldım

Ynt: 4.7vs 2.7 - Arada Kaldım Cevap için teşekkür ederim. Şu sıralar forum biraz sakin, araç konusunda farklı başlıklarda yardım istedim ama cevap alamadım maalesef. Belki de değerli üyeleri tetikleyecek soruları soramadım bilemiyorum. Mekanik yada diğer konularsa uğraşmak istemiyorum, bu...
  12. rampadacore

4.7vs 2.7 - Arada Kaldım

Ynt: 4.7vs 2.7 - Arada Kaldım Merhaba, ben de aynı dertten muzdarip durumdayım. Hobi amaçlı alacağım ve 2.7 lere yaklaşık 2 aydır bakıyorum. Bir tane bile oynanmamış, ellenmemiş, kilometresi düşürülmemiş araç bulamadım. Yani ilgili sitede 120 tane ilan var ama mutlaka bir sorunu var. hatta bir...

13. rampadacore

Satılık 2.7 Crd Vision Paket Lacivert 192 Binde.orjinalll

Ynt: Satılık 2.7 Crd Vision Paket Lacivert 192 Binde.orjinalll Aracınız çok güzel, ben de bu model Bir araç arayışındayım ama sizin aracınız bütçemi aşıyor, hayırlı satışlar
  14. rampadacore

4.7vs 2.7 - Arada Kaldım

Ynt: 4.7vs 2.7 - Arada Kaldım Bu konuda güncel bilgi verebilecek üye var mı? Bu iki versiyonun sahip olma maliyetleri neredeyse aynı, kullanım, sorunsuzluk, keyif ve işletme maliyeti açısından değerlendirilir hangisi tercih edilmeli?
  15. rampadacore

2003 - 2004 model Grand Cherokee 2.7 crdi arıyorum

Ynt: 2003 - 2004 model Grand Cherokee 2.7 crdi arıyorum Bu kombinasyonu sorunsuz olduğu yönünde okuduklarimdan kaynaklanıyor. Motor şanzıman kombinasyonu beni bu aracı seçmeye yöneltti. Baktığım diğer araçlar Discovery, Subaru Forester ve Mitsubishi 3.2 did Öneri ve tavsiyeler açığı ama...

16. rampadacore

Merhaba, bir kaç aydır hobi amaçlı 4×4 arayışı devam ediyor. Shortlistte GC 2.7 ve disco II 2.5 td5 ve ve disco II V8 ler kaldı. Haftaiçi çok niyetlendigim bir aracı görmeye giderken aradım, satıldı deyince geri döndüm. Şimdi 35-40 bin bütçe ile GC 2.7 arıyorum. Malum siteye baktım ve takip...
  17. rampadacore

Ynt: 2003 - 2004 Model Grand Cherokee 2.7 Crdi Arıyorum Dostlar yok mu yardım edecek ??
  18. rampadacore

Merhaba, bir kaç aydır hobi amaçlı 4×4 arayışı devam ediyor. Shortlistte GC 2.7 ve disco II 2.5 td5 ve ve disco II V8 ler kaldı. Haftaiçi çok niyetlendigim bir aracı görmeye giderken aradım, satıldı deyince geri döndüm. Şimdi 35-40 bin bütçe ile GC 2.7 arıyorum. Malum siteye baktım ve takip...

19. rampadacore

WJ 2.7 CRD Hakkinda

Ynt: Wj 2.7 Crd Hakkinda Merhaba, konu benim için de yeni. eski yazılanları okudum. en çok şikayet edilen motor ikaz lambası. bu lamba yanınca araç kendini korumaya alıyor, çekişten düşüyor vs. deniyor. ne yapılırsa yapılsın bir süre sonra tekrar yanıyor deniyor. bu konu başlığında 95 cevap var...
  20. rampadacore

Mitsubishi Pajero 3.2 dıd Almayı Düşünüyorum

Ynt: Mitsubishi Pajero 3.2 Dıd Almayı Düşünüyorum son dönemde pajero almış/kullanmış üyelerin yorumlarını paylaşmalarını rica ediyorum. 2004-2005 modellerin kronik sorunları var mı? 200.000 km yi devirmiş bu aracın ilk alındığındaki bakım maliyetleri ne olur? Bunu mu almak mantıklı yoksa 2.7...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri