Arama sonuçlarınız

1. nuribilgetekin

İkinci Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Merhaba Behçet Abi, Kısmetse 2016 senesi içinde Adria 370 planımı yapıyorum... En son sattığım Saly'de çok sıkıntı yaşamamış olmama rağmen anlattıkların ve anlatamadıkların iki yerli çekme karavan eskitmiş bu kuzenin için hayal gibi geliyor.... Keyifli gezilerin olsun... Yolunu Ankara'ya da...

2. nuribilgetekin

Nallıhan, Kamp Ve Karavan Kamping Projesi

Ynt: Nallıhan, Kamp Ve Karavan Kamping Projesi Var mıdır Ankara'dan Katılım ???
  3. nuribilgetekin

Vefat

Ynt: Vefat Mekanı cennet olsun...

4. nuribilgetekin

Karavanlı Seyahat Niyetim Var Ama Hiç Tecrübem Yok.

Ynt: Karavanlı Seyahat Niyetim Var Ama Hiç Tecrübem Yok. casavan sitesinde oldukça güncel bir liste var. ukkf sitesinde de iyi bir liste bulabilirsiniz...
  5. nuribilgetekin

Bu İlan Sahte Olabilir Mi???

Ynt: Bu İlan Sahte Olabilir Mi??? Hayır o değil... Gerçekten paraya sıkışıp da hemen satma düşüncesinde olan insanlara da kimse güvenmeyecek bu gidişle :)

6. nuribilgetekin

Bu İlan Sahte Olabilir Mi???

Merhaba aşağıdaki linkte vereceğim ilan sahte olabilir !!!! Eğer değilse hemen bu gece arabaya atlayıp bu karavanı alıp geliyorum :))) İlan Sahibinin numarası da cevap vermiyor... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-730-kg-2001-model-cok-temiz-142845133/detay

7. nuribilgetekin

Çekme Karavanda Isıtma

Ynt: Çekme Karavanda Isıtma Bence de öncelikle ne tür bir karavan alacağınıza karar vermelisiniz.... Bir çekme karavancı olarak belirtmeliyim ki özellikle webastolar, motokaravanda maliyet anlamında daha kolay çözülebiliyor. Ancak Çekme karavanlar daha geniş olduğu için yerleşim alanlarına daha...
  8. nuribilgetekin

Karavanlı Seyahat Niyetim Var Ama Hiç Tecrübem Yok.

Ynt: Karavanlı Seyahat Niyetim Var Ama Hiç Tecrübem Yok. Para dert değil, zaten 10 gün, iyi bir motokaravan olsun derseniz "casavan" firmasını değerlendirebilirsiniz... Para önemli ve karavanın şekli şemali önemli değil diyorsanız Ankara "Güney Karavan" Ender Ağabey kendi yaptığı karavanlar...
  9. nuribilgetekin

Çeki Demiri Ruhsata İşli Ama Arabayı Aldığımda Yok

Ynt: Çeki Demiri Ruhsata İşli Ama Arabayı Aldığımda Yok Ben çok net adres de verebilirim... Ankara - Ostim'de Hazelser firması... Ali Bey... Sadece Ce belgeli set kullanır, alman kalitesinden şaşmaz ve kafanızda tek bir soru işareti bile bırakmaz... Ben ilk aracımda sizin gibi düşünüp herhangi...

10. nuribilgetekin

Çok Sinirlendim Ama Çekme Karavanımın Muayene İşlemi Tamamdır !!!

Bu hafta sonu, aracımla beraber muayenesi biten 4,25 Saly karavanımı TUVturk'te muayene ettirdim. Karavanım tertemiz ve fren sisteminden, c tipi lastiklerine ve elektrik tesisatına kadar her şeyi çalıştığı için kendi adıma rahattım. Ancak içimden"Ulan acaba çekme karavan muayenesinden...

11. nuribilgetekin

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Behçet Bey bu arada benim henüz Hymer'ım yok... Umarım Allah söyletmiştir size :) Yakın zamanda da olacağını zannetmiyorum:) Bu bağlamda ben de hala Hymer sahiplerine (dolayısıyla Mustafa Ağabey'e, Özcan Koldaş'a vs.) imrenenlerdenim :) 2011 model...
  12. nuribilgetekin

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Detaylı bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim :) Ancak yine de karavanın önüne doğru yük bindirme mantığı bana çok kabul edilesi gelmedi. Ben tahterevalli'yi hep dümdüz ve dengede kullanmayı tercih ediyorum :) Sağlıklı geziler dilerim

13. nuribilgetekin

İç Anadolu Cj Buluşması

Ynt: İç Anadolu Cj Buluşması Benim Ege'min jeepçi Metin Ağabeyi de buradaymış yawww :)) Nasılsınız? nasıl gidiyor? Yine bir ışık dağı mı yapsak da ben yine karavanı oradan nasıl çıkarabilirim diye düşünsem mi:)
  14. nuribilgetekin

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Benim nacizane tavsiyem, yolculuk sırasında güvenli sürüş için depoları mümkün olduğunca boş tutmanız... 30-40 litrelik bir suyun hareket esnasında, depo içinde yarattığı salınımı size sorun yaratabilir... Bir de 2 akü +2 akü daha bir de 30-40 litre...
  15. nuribilgetekin

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Tamamdır ağabeycim... Ben yangın tüpü isterler mi diye endişe ediyorum... Aracın seti tam ama karavan için ayrı bir set yapmadım. Bir de normal kamyon römorkları için reflektör istiyorlarmış (3M firmasının kırmızı-sarı yapışkanlı) Benim karavanın...

16. nuribilgetekin

Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu

Ynt: Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu Gezenbilir'de olduğum süre içersinde en severek ve en hissederek takip ettiğim gezi serisi budur !!!! Çok doğal... Çok benden veya annemden.... Yalın.... Paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum...
  17. nuribilgetekin

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Mustafa Ağabey Selamlar, Muayane demiş ve yeri gelmişken sormak istedim. Bu hafta sonuna benim Saly 4,25'e tuvturkten muayene randevusu aldım. Aracımla beraber girecek muayeneye. (Aracımın da muayenesi geldi.) Özellikle istenen (Sağlık Seti...
  18. nuribilgetekin

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Benim anladığım Land Cruiser kullanıcısı karavanın boyutları özellikle de genişliğinden dolayı yakınmış... Kaldı ki benim 4,25 karavanım da 2,20 eninde ve arabam çift kabin pick up.... 5 metre de araba... Ok mesafesi falan yolda yaklaşık 11 metre...

19. nuribilgetekin

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba, Ben de genelde gezerek tatil yapan bir çekme karavancıyım... Dolayısıyla, 1 tonluk bir karavanın zorluğunu da keyfini de iyi biliyorum. Ancak söylemem gereken bir şey var. Benim bundan önceki karavanım 750kg...
  20. nuribilgetekin

Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz

Ynt: Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz Benim de yakın zamanda planıma aldığım bir rota... Çok güzel bir sunumla anlatmışsınız gezinizi.... Tekrarında çekme karavancılar olarak, hep beraber yollara düşmek ümidiyle :) Saygılarımla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri