Arama sonuçlarınız

1. nuribilgetekin

Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu

Ynt: Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu Burak Bey, Gezinizi keyifle takip ediyorum... Ancak sizden sonra, karavanclılığı hanım ve ufaklıkla icra edip de valide sultanı götürmediğim için kendimi hayırsız evlat gibi hissetmeye başladım :) Hemen valide ve...

2. nuribilgetekin

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sayın Airboat önerilerine kesinlikle katılıyorum...Bu tarz bir karavan düşünüyorsanız ben size caretta'yı veya pinoyu öneririm... Hem donanım hem de kalite yönünden... Ancak sadece yatmak için karavan almak ne kadar mantıklı...
  3. nuribilgetekin

Hipocamp...!! Yöneticisi Nerede..

Ynt: Hipocamp...!! Yöneticisi Nerede.. Sayın Cygnet sinirlenmiş ve parasının karşılığını alamadığını düşünüyor... Bence kamp sahibi Serdar Bey de şikayetlere güzel cevap veriyor :) Her ikisi de tepkili.... Yine de (Belki de türk duygusallığına sahip olduğumdan) şunu görmek isterdim; "Sayın...

4. nuribilgetekin

Land Rover Adventure Bulgaria/macedonia/kosova/albenia 2013 Görseller

Ynt: Land Rover Adventure Bulgaria/macedonia/kosova/albenia 2013 Görseller Takipteyim :)
  5. nuribilgetekin

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Güzel makine be kardeşim :)

6. nuribilgetekin

Ynt: Land Rover Adventure Bulgaria/macedonia/kosova/albenia 2013 Görseller Umarım :) Defender benim için her zaman efsane olmuştur.... Beğeniyle takip ediyorum sizleri... Çok güzel fotoğraflar var... Ankara veya yakın çevremizde gerçekleşecek bir organizasyonda bu güzel makinaları yakından...

7. nuribilgetekin

Ynt: Land Rover Adventure Bulgaria/macedonia/kosova/albenia 2013 Görseller Çoook imrendim !!!!
  8. nuribilgetekin

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Selamlar, İlan panosuna ekledim... İlgilenenler için ... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97922.0 Saygılar...
  9. nuribilgetekin

Saly 4,25 Çekme Karavanımız Satılıktır. (istenirse Aracıyla)

2011 Aralık Saly Karavan yapımı, Ruhsatlı, 4,25 modeli çekme karavanımız satılıktır. Duş-Kasetli Tuvalet, 70 Lt Temiz 50 Lt Atık Su Deposu, Mutfak, Tüp - Elektrik - Fırın özelliklerine sahip pişirme grubu, Büro tipi 220V Buzdolabı, 220V ve 12V Aydınlatma, Su ve Elektrik Tesisatı, 12V Yaşam...

10. nuribilgetekin

Farklı Bir Tatil Yapma Yeri : Karavan

Ynt: Farklı Bir Tatil Yapma Yeri : Karavan Süper yazı süper özet.... Her iki düşencenin altına da imzamı attım :)

11. nuribilgetekin

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Toprağına, denizine, ağacına bu kadar ihanet edebilen başka bir devlet yönetimi dünyanın neresinde vardır yahu??? Mustafa Ağabey; hem tebrik ediyorum hem de şikayetiniz sonuca ulaştı mı diye merak ediyorum ??? Saygılarımla
  12. nuribilgetekin

Çekme Karavan Seçimi

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Karavanın içinde yük ve yolcu taşınması kanunen yasaktır. Ayrıca tehlikelidir. Zaten karavanın yapılış amacında da yük ve denge dağılımı yük taşımaya uygun olarak tasarlanmamıştır. Bizler seyahate çıkarken bırakın eşya koymayı; depoları bile boşaltırız...

13. nuribilgetekin

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bu arada kamp dışı konaklama alanı olarak, aşağıdaki fotoğrafta görünen yerden yolun sonuna doğru devam edildiğinde (Yanartaş İstikametine) top sahasına gelmeden Deniz Pansiyonun önü oldukça uygundur. Geniş gölgeliğe sahip ağaçlar vardır. Deniz Pansiyonun sahibi Mehmet Bey'den...
  14. nuribilgetekin

Camlik Kamping / Ayvalik

Ynt: Camlik Kamping / Ayvalik Keskin Ağabeyciğim, Söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Fiyatın yüksek olduğunu herkes kabul ediyor. Bence ali ve cumhur beyler de bunun farkındalar. Burada hepimiz hemfikiriz bence... Fiyat düzenlerler mi düzenlemezler mi kendi bilecekleri iş... Bu arada...
  15. nuribilgetekin

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Biz döndük Ayvalık'tan... artık işin başındayız... Belli olmaz Kurban Bayramı'na plan yapabiliriz...

16. nuribilgetekin

Camlik Kamping / Ayvalik

Ynt: Camlik Kamping / Ayvalik Şimdi benim anlamadığım birşey var... Yurt dışıyla Türkiye'deki kampları karşılaştırmak ne kadar doğru? Yani, "Yurt dışı standartlarında hizmet veriyorum, bunu uygun fiyata veriyorum veya bu yüzden pahalıyım ama tercih edilmiyorum" diyen bir yerli kamping sahibimiz...
  17. nuribilgetekin

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Keskin Ağabey, Yolunuz açık olsun... Keyifli ve huzurlu geziler...
  18. nuribilgetekin

Camlik Kamping / Ayvalik

Ynt: Camlik Kamping / Ayvalik Biz de bu kampingte bayram öncesi ve bayram dahil 5 gün kaldık. Keskin ağabey ile de 2 gün görüşme fırsatım oldu. Cumhur Bey ve oğlu Ali gerçekten çok ilgililer ve her türlü eleştiriye açıklar. İşlerini sahiplenmişler. Ben de görüşlerimi kendileriye paylaşayım; 1-...

19. nuribilgetekin

Şişme Kano Etkinliği (eskişehir-porsuk Barajı)

Ynt: Şişme Kano Etkinliği (eskişehir-porsuk Barajı) Ilginiz icin cok tesekkur ederim. Programa aldik.
  20. nuribilgetekin

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; Enginizm35 Çok güzel olmuş... Yeni ve detaylı resimler isteriz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri