Arama sonuçlarınız

1. Tarkan Alkış/

313 Cdi Panelvan Karavan Dönüşümü

Bir deneme daha yatak alanı

2. Tarkan Alkış/

Yatak alanı
  3. Tarkan Alkış/

Ne Yazsam paylaşmıyor hata veriyor sistem görsel paylaşamıyorum

4. Tarkan Alkış/

Hafta Sonu Karavanlarla Eksik Tespit Kampı

Merhabalar Hafta sonu ikiside %95 civarı bitmiş karavanlarla eksik yada işlevsellik durumlarının tespiti için yakın civar kamp yapmaya çıktık (Bir 313 bir 413 sprinter ) İlk durak çatalca elmalıdere kamp alanı oldu girişte yetkili arkadaş ile küçük bir sohbet sonrası 2 karavan ortak kararla...
  5. Tarkan Alkış/

Merhabalar Kumaş bildiğiniz koltuk döşeme kumaşı toptan kumaş satan yerlerden temin edebilirsiniz ben keten dokulu tercih ettim Temizlik ve bakım biraz emek ve maliyet ister bilginiz olsun Ben uygulama ve karavanın yapım sürecinde kirlenen yerleri würth döşeme temizlik köpüğü kullandım bence...

6. Tarkan Alkış/

Mutfakta kombinasyon ocak ve lavabo kullandım daha öncede dediğim gibi dolap altları plastik çekmece ve plastik ray kullanarak depolama alanımı olabildiğince maksimum hale getirmeye çalıştım Lpg tercihim aygaz kamp tüpünden yana oldu ayrıca daha evvel kamp için kullandığım birçok kamp malzemem...

7. Tarkan Alkış/

Arka yatakta 173 cm boyunu geçmeyen 2 kişi konaklaya biliyor yatak 175x130 ölçüsünde oldu Akü grubunu ve elektrik tesisatının olduğu tek kişilik oturma alanını masa aşağı indiği zaman bir kişinin yatabileceği 175 cm kadar bir alan oluşturdum sırt minderi masa üzerine koyulup şöför koltuğu...
  8. Tarkan Alkış/

Çok teşekkürler Yatk konusunda önce sünger ve visko düşündüğüm için yüksekliği ona göre ayarlamıştım sonradan bambu yaylı yatağa dönüş yapınca ne yazıkki yatak yüksekliği arka camların hizasına kadar çıkmış oldu ama yapacak birşey yok ya konfordan ödün vereceğim ya görselden konfor baskın çıktı
  9. Tarkan Alkış/

Teşekkürler

10. Tarkan Alkış/

Dolaplar yatak zemin derken bir yandanda elektrik altyapısı da hazırlık aşamasında devem etti 2 ad lifepo4 100 ah akü 40 ah mppt 2 x 245w halfcut mono kristal panel dc dc şarjer temel elektrik sistemim panelleri yaptığım tavan Sepetine hem vida hem polyüretan malzemw ile yapıştırarak monte...

11. Tarkan Alkış/

Çok Teşekkürler Emek hemde çok emek birara bitmeyecek diye düşünüyordum sadece yapmak değil neyi nasıl nereye hangi malzemeyle Nasıl uyduracağım nasıl daha iyi daha kullanışlı olur hesabını yapmak aslında en zor kısmı daracık bir alana olabildiğince düzen sağlamak birkere olsun olabildiğince...
  12. Tarkan Alkış/

Mutfak dolabını tasarlarken önce kombinasyon ocak lavabomu alıp dolap içlerinede ikea dan çocuk oyuncak çemecelerinin ölçüsüne göre tasarlayıp hazırladım böylece bol miktarda depolama alanım oluşmuş oldu

13. Tarkan Alkış/

Ayrıca ısıtma borularını yatağın altından geçirerek soğuk gecelerde yatağında ısınmasını sağlamış oldum Ahşap aksam tamamen hafif olması için kavakkontra tercih ettim yatak üzeri hazır bombeli yatak latası ile yapıdı montajlar marin tutkal vida ve polyüretan yapıştırıcı kullanılarak yapıldı...
  14. Tarkan Alkış/

İçeride gözüken siyah boyalı yerler Paslanma yapan yerlerdi temizlenip pas dönüştürücü uygulandıktan sonra üzerleri boya yapıldı Kabaca belirginleşen kurulumdan sonra zemine mobilya montajına hazırlık ve daha öncesinde hazırladığım vebasto ile yerden ısıtma yapacağım için uygun şekilde ahşap...

15. Tarkan Alkış/

Uzun süre kararsız kaldıktan sonra mevcut soğutucuyumu kullanayım yoksa Tavana elektrikli klimamı takayım derken yeni bir 12v klima takmaya karar verdim Tavanda paneller uydu heki ve klima yerlerini belirledikten sonra bir tavan sepeti yaptım altlarından hava akışı olacak şejilde panelleri...
  16. Tarkan Alkış/

Teşekkürler kiri çiziği çamuru pek belli etmeyecek güneştende çok etkilenmeyecek bir renk olduğunu düşündüm gerçi ton tam istediğim gibi olmadı ama yinede ben beğendim
  17. Tarkan Alkış/

Kaporta ve Kaplama sürecinde Boş kaldıkça daha önce iç ölçülerini aldığım arka kısmı kağıt üzerine çizerek neyi nasıl yerleştireceğimi ölçekli çizerek kaba tasarımımı yaptım fırsat buldukça ve bütçem el verdiğince aracı almadan önce ve sonrasında temel ihtiyaçlar güneş paneli karavan camı akü...

18. Tarkan Alkış/

Teşekkürler
  19. Tarkan Alkış/

Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız