Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)
Listemizi güncelliyorum..
01- Zerrin Yiğiter (Ceranus) Kamp Malzemesi Var / Binek Araç
02- Doğukan Güngör (Doğu) Kamp Malzemesi Var / Binek Araç
03- Oğuz Bey (karavan1 ) Karavan
04-...
Ynt: GD 300 Cabrio stop lamba ve sis farı koruyucuları
Sağolun Nadir bey, amacımız G Class araçları, klasmanına yaraşır bir şekilde donatmak, katkıda bulunmak. Dünyanın en güzel aracı olmasaydı 1979 dan bu yana kaporta şekli 30 kez değişecekti. Mercedes firması, bu kaportayı değiştirmeye...
Ynt: GD 300 Cabrio stop lamba ve sis farı koruyucuları
Mortinsonun ( Jesus - İsa - Huseyinin adama taktığı isim ) G si üzerinde far lamba koruyucuları... Galiba o da Yeniçeri bıyıklarına merak sardı :D
[attachment=1]
Türkiyede lamba koruyucuları pek ilgi görmüyor ama dış ülkelerde bunlara ilgi fazla. Military ( askeri ) modellerin vazgeçilmez aksesuarları arasındalar. Layt bir görünüme sahip olan G Class araçlar bu aksesuarlarla haşin ve gaddar bir hüvviyete bürünürler. Güç ve sağlamlık pekişir, benim bakış...
Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması
Şimdi ikna oldum, eğer filtre seviyesini geçmeyen bir sudan geçmek zorunlu olarak icap ediyorsa snorkele evet. ;)
O halde snorkelin faydalarını şöyle özetlemek mümkün
1- Motoru tozdan korur, temiz hava gelmesini sağlar.
2- Snorkel hava alış...
Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması
Motorgezgine bu çalışma ve paylaşımından dolayı teşekkürler, herşey mükemmel ama kafama takılan soru şu.
Hava filtresi kabini de suya karşı izolasyonlu olduğundan eminmisiniz ? Yani klipslerin kapatıığı lastik contadan su sızıntısı olabilirmi ...
Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları
Thank you Huseyin, tusunami oncesi Japonya Tokyoda Akila adlındaki birine turn signal lights gonderdim, afetten etkilenmemis. Paket eline gecmis, tesekkur etti ( Great ebayer!!!!! Thank you very much. AAA++++++++++++++I'm fine. akila )
I love...
Koltuklar super,Recaro mu Huseyin ? Aracta guzel bir renk uyumu var. Siyah ile acık mavi bir birini tamamlamış. Bu kurt kimin kurdu...
Yeni restorasyonunu www.gwagenclub.com da takip ediyorum,basarılar diliyorum. Dunyadaki forumların yildizi Huseyin...
Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi
Sistem mükemmel hale geldi, yurt dışında imal edilenden daha iyi hale getirildi.Karavancılar ve hararet problemi olanlar için en iyi çözümü sağlayan bir nevi kombi aynı zamanda motor soğutucu işlevi görmektedir. Anında elde edilen sıcak temiz su, radyatör...
Önemli bir değişiklik, hayirli olsun.
Projenin ayrintilerini bekliyoruz, yakit pompasi,tork,sanziman,surat,yakitta tasarruf vs.
Bunlari anlatirsan memnun oluruz. :)
Ynt: Mercedes Benz G Class Lamba Koruyucuları- G Wagen Light Guards
Mercedes G serisinin dünyadaki temsilcimiz sensin Huseyin, inkar etmene gerek yok ;)
Guido,Mike Serpe,Jesus ( İsa ),Eddie Gilmartin Mercedes Benz G Class araçlarda başı çekenler. Ama Huseyin bunlarin da agasi sayilir.
;)
Teşekkurler Huseyin kardeş, Guidoya head lamp guardlari hazirladim, bu gün sitemde olacak
Selamlar :)