Arama sonuçlarınız

1. cartop

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE Çağlar bey, aracınıza lamba korumaları takmışsınız, şimdi kendinden daha emin görünüyor,hayırlı olsun. Selamlar

2. cartop

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) Listemizi güncelliyorum.. 01- Zerrin Yiğiter (Ceranus) Kamp Malzemesi Var / Binek Araç 02- Doğukan Güngör (Doğu) Kamp Malzemesi Var / Binek Araç 03- Oğuz Bey (karavan1 ) Karavan 04-...
  3. cartop

GD 300 Cabrio stop lamba ve sis farı koruyucuları

Ynt: GD 300 Cabrio stop lamba ve sis farı koruyucuları Evet Huseyin, tamamdır, Selam ve saygılar

4. cartop

Ynt: GD 300 Cabrio stop lamba ve sis farı koruyucuları Sağolun Nadir bey, amacımız G Class araçları, klasmanına yaraşır bir şekilde donatmak, katkıda bulunmak. Dünyanın en güzel aracı olmasaydı 1979 dan bu yana kaporta şekli 30 kez değişecekti. Mercedes firması, bu kaportayı değiştirmeye...
  5. cartop

Ynt: GD 300 Cabrio stop lamba ve sis farı koruyucuları Mortinsonun ( Jesus - İsa - Huseyinin adama taktığı isim ) G si üzerinde far lamba koruyucuları... Galiba o da Yeniçeri bıyıklarına merak sardı :D [attachment=1]

6. cartop

Ynt: GD 300 Cabrio stop lamba ve sis farı koruyucuları Devam [attachment=2]

7. cartop

Türkiyede lamba koruyucuları pek ilgi görmüyor ama dış ülkelerde bunlara ilgi fazla. Military ( askeri ) modellerin vazgeçilmez aksesuarları arasındalar. Layt bir görünüme sahip olan G Class araçlar bu aksesuarlarla haşin ve gaddar bir hüvviyete bürünürler. Güç ve sağlamlık pekişir, benim bakış...
  8. cartop

Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması Şimdi ikna oldum, eğer filtre seviyesini geçmeyen bir sudan geçmek zorunlu olarak icap ediyorsa snorkele evet. ;) O halde snorkelin faydalarını şöyle özetlemek mümkün 1- Motoru tozdan korur, temiz hava gelmesini sağlar. 2- Snorkel hava alış...
  9. cartop

Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması Motorgezgine bu çalışma ve paylaşımından dolayı teşekkürler, herşey mükemmel ama kafama takılan soru şu. Hava filtresi kabini de suya karşı izolasyonlu olduğundan eminmisiniz ? Yani klipslerin kapatıığı lastik contadan su sızıntısı olabilirmi ...

10. cartop

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Thank you Huseyin, tusunami oncesi Japonya Tokyoda Akila adlındaki birine turn signal lights gonderdim, afetten etkilenmemis. Paket eline gecmis, tesekkur etti ( Great ebayer!!!!! Thank you very much. AAA++++++++++++++I'm fine. akila ) I love...

11. cartop

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Koltuklar super,Recaro mu Huseyin ? Aracta guzel bir renk uyumu var. Siyah ile acık mavi bir birini tamamlamış. Bu kurt kimin kurdu... Yeni restorasyonunu www.gwagenclub.com da takip ediyorum,basarılar diliyorum. Dunyadaki forumların yildizi Huseyin...
  12. cartop

Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi Sistem mükemmel hale geldi, yurt dışında imal edilenden daha iyi hale getirildi.Karavancılar ve hararet problemi olanlar için en iyi çözümü sağlayan bir nevi kombi aynı zamanda motor soğutucu işlevi görmektedir. Anında elde edilen sıcak temiz su, radyatör...

13. cartop

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Faydalı bilgiler için tekkürler. Huseyin beyi ve Cemi kutluyorum.
  14. cartop

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Önemli bir değişiklik, hayirli olsun. Projenin ayrintilerini bekliyoruz, yakit pompasi,tork,sanziman,surat,yakitta tasarruf vs. Bunlari anlatirsan memnun oluruz. :)
  15. cartop

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Resimler harika,teşekkurler Huseyin..

16. cartop

Mercedes Benz G Class Lamba Koruyucuları- G Wagen Light Guards

Ynt: Mercedes Benz G Class Lamba Koruyucuları- G Wagen Light Guards Bu hastalık keyifli bir hastalık,hayırlısıyla iyi bir G serisi alda... :)
  17. cartop

Ynt: Mercedes Benz G Class Lamba Koruyucuları- G Wagen Light Guards Mercedes G serisinin dünyadaki temsilcimiz sensin Huseyin, inkar etmene gerek yok ;)
  18. cartop

Ynt: Mercedes Benz G Class Lamba Koruyucuları- G Wagen Light Guards Guido,Mike Serpe,Jesus ( İsa ),Eddie Gilmartin Mercedes Benz G Class araçlarda başı çekenler. Ama Huseyin bunlarin da agasi sayilir. ;)

19. cartop

Ynt: Mercedes Benz G Class Lamba Koruyucuları- G Wagen Light Guards Teşekkurler Huseyin kardeş, Guidoya head lamp guardlari hazirladim, bu gün sitemde olacak Selamlar :)
  20. cartop

Mercedes Benz G serisi offroad wideosu

G canavarını bu videoda seyredelim http://www.youtube.com/watch?v=wIuWHbVfLGk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri