Arama sonuçlarınız

1. cartop

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Kampa katılacakların listesini tutmak faydalı olur, aşağıda adını yazdıran arkadaşların listesine ilaveten katılcaklar lütfen isimlerini yazdırsınlar. Yazdırmak için önce mevcut listeyi kopyalıyoruz.'' Yanıtla '' seçeneğini...

2. cartop

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Aliyyul ala olur,paslandık buralarda. ;)
  3. cartop

G Class W460 Pur Edition Aynları Ankarada İmal Ettik

Ynt: G Class W460 Pur Edition Aynları Ankarada İmal Ettik Teşekkürler motorgezgin,aynaların tüm versiyonlarını da ürettik. Sadece yazılar ve orijinal boyutta olanları Almanyadan geliyor. Ust ve alt bağlantı elemanları paslanmaz çelikten yapıldı. Resimleri paylaşmaya devam,

4. cartop

G Class W460 Pur Edition Aynları Ankarada İmal Ettik

Ankarada imal ettiğimiz Edition Pur aynalar uluslarası G Wagen camiasında beğeni topladı. Bunda Hüseyin kardeşimizin katkısı büyük,kendisine şükranlarımı sunarım. http://www.clubgwagen.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=4828 Forum admini Mike Serpe özellikle çok beğendi. İlk set Amerikaya, bir...
  5. cartop

Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması

Ynt: Merrcedes G İçin Şnorkel Yapımı Ve Uygulaması Hüseyin kardeş, dileğini yerine getirdik. Edition Pur aynaladan daha iyisini ve gelişmişini uzun bir çalışmadan sonra Ankarada imal ettik. .İlgili konu ''Edition Pur aynalar '' başlığında.

6. cartop

Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014

Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014 Dar köprüye Mengen- Yedigöller yol güzergahı üzerinden ulaştım. Bu köprüye varmadan 300 metre civarında sol yolu takip etmem gerekiyordu ama girdiğim yol beni Yedigöllere gitirdi. Doğrusu köprü üzerinden geçmekte tereddüt ettim,çünkü sırat köprüsü...

7. cartop

Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014

Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014 Daracık bir köprüden geçtik ???
  8. cartop

Satılık W460 G230

Ynt: Satılık W460 G230 Alana,satana hayırlı olsun.
  9. cartop

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Katılım Listesi 1. Efe Karaismailoğlu... 3 kişi.. İstanbul 2. Murat Albayrak.........3 kişi.. Kdz Ereğli 3. Sedat Akkaya...........1 kişi...Kdz Ereğli 4. Çiğdem Avcı.............1 kişi...Ankara 5. Adnan Akgün............3 kişi. .Kdz Ereğli 6. Murat Keskin............4 kişi.. Kdz Ereğli 7. Cihan...

10. cartop

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Efe beyin Abant kış kampında kurguladığı ut eşliğinde müzikli video çekimi muhteşemdi. http://www.clubgwagen.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=2907&p=17514&hilit=abant+lake#p17514 http://www.dailymotion.com/embed/video/ ... ideInfos=1"></iframe>

11. cartop

Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

Ynt: Offroadcuyuz.com "yemeyen Gelmesin" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012] Takip..
  12. cartop

Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Denize Sıfır Kamp Alanı.

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Denize Sıfır Kamp Alanı. Tanıtım için teşekkürler Onur bey,nezih ve güzel bir yer.

13. cartop

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Denize Sıfır Kamp Alanı. Akarsu Campingin Google uydudaki yeri 41°47'37.58"K 32°30'5.49"D
  14. cartop

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Denize Sıfır Kamp Alanı. Devam...
  15. cartop

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Denize Sıfır Kamp Alanı. En beğendiğim kamplardan bir tanesi burası. Ağustosta üç günlük kamp yaptım,sahibi Abdullah bey gerçekten misafirperver ve cana yakın. Balığı sevenler ve dinlemek isteyenlr için ideal bir yer. Elektriği,suyu,temiz tuvaletleri ve...

16. cartop

Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı

Ynt: Mercedes G-class Yedek Parça Paylaşımı Renkler,Mercedes Benz in original renk kodları ile boyanmıştır.
  17. cartop

Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı

Ynt: Mercedes G-class Yedek Parça Paylaşımı Taywandan sonra ilk kez W463 LED' li far çerçevelerini Türkiyede imal ettik. Yeni ürünü G Wagen tutkunlarına iletmek istedim. Yeni bir teknik kullanılarak plastikten daha güçlü KOMPOZİT denilen maddeden imal edildi. LED lambalar en kaliteli türünden...
  18. cartop

Mercedes G Class Şanzıman

Ynt: Mercedes G Class Şanzıman Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, halatlı olmayan bir şanzımanın halatlı hız göstergesine uyumunu sağlamak için arka kapağın manuel ( halatlı ) olması lazım dendi. Defransiyel oranımı bilmiyorum, daha önce otomatik şanzımandan manuel şanzımana çevrilmiş...

19. cartop

Ynt: Mercedes G Class Şanzıman Şanzıman trasaplantasyonu girift bir konu, GD 300 cabriomun 4 vitesli olan şanzımanını 5 vitese çıkarmayı heves ettim ama doğrusu yüzde yüz emin olmadığım bir çalışmaya girmek istemedim. Getrag,126 kasa 280 benzinli bir mercedesin elktronik ( kilometre halatı...
  20. cartop

Ynt: Mercedes G Class Şanzıman Hakan beye G' şanzımanlarıyla ilgili verdiği çok değerli bilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Bu bilgileri, gezindiğim yabancı forumlarda bu kadar detaylı bulamayız. Bir başvuru ve bilgi kaynağı olarak burada kalacaktır. Selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri