Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)
Kampa katılacakların listesini tutmak faydalı olur, aşağıda adını yazdıran arkadaşların listesine ilaveten katılcaklar lütfen isimlerini yazdırsınlar.
Yazdırmak için önce mevcut listeyi kopyalıyoruz.'' Yanıtla '' seçeneğini...
Ynt: G Class W460 Pur Edition Aynları Ankarada İmal Ettik
Teşekkürler motorgezgin,aynaların tüm versiyonlarını da ürettik. Sadece yazılar ve orijinal boyutta olanları Almanyadan geliyor.
Ust ve alt bağlantı elemanları paslanmaz çelikten yapıldı.
Resimleri paylaşmaya devam,
Ankarada imal ettiğimiz Edition Pur aynalar uluslarası G Wagen camiasında beğeni topladı. Bunda Hüseyin kardeşimizin katkısı büyük,kendisine şükranlarımı sunarım.
http://www.clubgwagen.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=4828
Forum admini Mike Serpe özellikle çok beğendi. İlk set Amerikaya, bir...
Ynt: Merrcedes G İçin Şnorkel Yapımı Ve Uygulaması
Hüseyin kardeş, dileğini yerine getirdik. Edition Pur aynaladan daha iyisini ve gelişmişini uzun bir çalışmadan sonra Ankarada imal ettik.
.İlgili konu ''Edition Pur aynalar '' başlığında.
Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014
Dar köprüye Mengen- Yedigöller yol güzergahı üzerinden ulaştım. Bu köprüye varmadan 300 metre civarında sol yolu takip etmem gerekiyordu ama girdiğim yol beni Yedigöllere gitirdi.
Doğrusu köprü üzerinden geçmekte tereddüt ettim,çünkü sırat köprüsü...
Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
Efe beyin Abant kış kampında kurguladığı ut eşliğinde müzikli video çekimi muhteşemdi.
http://www.clubgwagen.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=2907&p=17514&hilit=abant+lake#p17514
http://www.dailymotion.com/embed/video/ ... ideInfos=1"></iframe>
Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Denize Sıfır Kamp Alanı.
En beğendiğim kamplardan bir tanesi burası. Ağustosta üç günlük kamp yaptım,sahibi Abdullah bey gerçekten misafirperver ve cana yakın. Balığı sevenler ve dinlemek isteyenlr için ideal bir yer. Elektriği,suyu,temiz tuvaletleri ve...
Ynt: Mercedes G-class Yedek Parça Paylaşımı
Taywandan sonra ilk kez W463 LED' li far çerçevelerini Türkiyede imal ettik. Yeni ürünü G Wagen tutkunlarına iletmek istedim. Yeni bir teknik kullanılarak plastikten daha güçlü KOMPOZİT denilen maddeden imal edildi. LED lambalar en kaliteli türünden...
Ynt: Mercedes G Class Şanzıman
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, halatlı olmayan bir şanzımanın halatlı hız göstergesine uyumunu sağlamak için arka kapağın manuel ( halatlı ) olması lazım dendi. Defransiyel oranımı bilmiyorum, daha önce otomatik şanzımandan manuel şanzımana çevrilmiş...
Şanzıman trasaplantasyonu girift bir konu, GD 300 cabriomun 4 vitesli olan şanzımanını 5 vitese çıkarmayı heves ettim ama doğrusu yüzde yüz emin olmadığım bir çalışmaya girmek istemedim.
Getrag,126 kasa 280 benzinli bir mercedesin elktronik ( kilometre halatı...
Hakan beye G' şanzımanlarıyla ilgili verdiği çok değerli bilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Bu bilgileri, gezindiğim yabancı forumlarda bu kadar detaylı bulamayız.
Bir başvuru ve bilgi kaynağı olarak burada kalacaktır.
Selamlar