Arama sonuçlarınız

1. salihdalci

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Bütün amortisör lastiklerini değiştirin derim alt karter muhafaza saclarının cıvatalarını yenileri ile değiştirip bir deneyiniz

2. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Emel hanım aracınızı düzeltebildinizmi
  3. salihdalci

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Bence siz siz olun lastikleri biraz yükseltin araçla fazla oynamaya gelmez sizler ileri sürüş ve arazi deneyimi olmadan heves etmeyiniz yimese yükseltme yapacaksanız lastik ebatı ile belli ölçüde

4. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Maşallah ışıl ışıl olmuş
  5. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım O ölçü sanırım çamurluklara sürter siz benim gibi235x75x15MTR takınız

6. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Valla bravo bayağı hızlı ilerliyorsunuz maşallah

7. salihdalci

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba neler yaptınız aracınıza bu arada
  8. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Hayırlı akşamlar emel hanım siz siz olun orijinal viki kablosu kullanınız derim ama daha önce istanbula gelip bir kontrol ettirin derim aracınızı bizlerde elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız
  9. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Detaylı resimlerini atında seyredelim

10. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Pişman olursunuz sonra satarsanız yazın açın üstünü keyfini çıkartınız derim

11. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Evet ersan beyin dediği gibi Rıdvan usta size ilaç olacaktır gitmenizi tavsiye ederim
  12. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Vaktiniz olsa burada yani istanbulda baktırsanız bence daha sağlıklı olur

13. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Siz ilk başta motora iyi bir baktırınız ve radyatörün içinin temiz olup olmadığını kontrol ettiriniz daha sonra alt amortisörlerin lastiklerinideştiriniz motorun lastiklerini kontrol ediniz karbürotörü temizletip gaz ayarını ondan sonra yaptırınız normalde...
  14. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Sıkı durun ve korkmayınız dağ keçisi ile bayağı bir işiniz var ama bakınız bir ikazlarda güzel
  15. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Valla benim arabada bir çok problemi çözdüm elimden gelen yardımı yaparım problem nedir emel hanım

16. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Hayırlı olsun emel hanım arabanız.
  17. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım ferozanın orijinal teyp radyodur oda derinlik olarak kısadır yarım anlayacağın normal cd calar veyahut dvd takabilirsin onuda tyep takmadan önce 1cm gibi yuvanınetrafına cerceve koyarsan problem olmaz.
  18. salihdalci

Bir Ferozalı Daha

Ynt: Bir Ferozalı Daha inşallah bulursun buldumuda resimleri bi zahmet paylaş epeydir ara verdik hadi hayırlısı ;D ;D

19. salihdalci

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi 35ile 40 lira arası arka kampanaların fiatları.
  20. salihdalci

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri