Arama sonuçlarınız

1. salihdalci

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... neden olmasın satar isen alırım alican :) :)

2. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... bende aradım dodikleri cok ama bulamadım yakışıyor ferozaya
  3. salihdalci

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

alican ön camıdamı değiştirdin şayet değiştirdi isen nereden buldun ne kadar fiatı

4. salihdalci

resimleri atarsanız seviniriz hayırlı olsun ferozanız.
  5. salihdalci

alican boyama iş kaç tl tuttu

6. salihdalci

2012 HILUX 4*4 ADV.05.12.2012 ÇARŞAMBA ELİMİZDE OLACAK İNŞALLAH

Ynt: 2012 HILUX 4*4 ADV.05.12.2012 ÇARŞAMBA ELİMİZDE OLACAK İNŞALLAH hayırlı uğurlu olsun teneken lastikleri hep düz bassın iyi günlerde kullanasın ;D ;D ;D

7. salihdalci

o şekilde olmaz sanırım neden derisen sıcaktan tekrar eriyeilir bence tekrar şalama ile ısıtıp yapıştırınız bende komple pütür attım kendim tekrar birdaha atacağım kuru havada bende içini o zaman rahatlıkla uygularım sizin uyguladığınız yalıtımı teşekkürler .ha bu arada manifolt olayını nasıl...
  8. salihdalci

cevdet bey sizin aracın son durumu nedir içine izalasyon yapmıştınız kullanıp test ettinizmi içeri ses veriyormumu bildirirseniz memnun olurum tşekkürler.
  9. salihdalci

cevdet bey resimleri atında takip edelim bu arada izalasyon işi nasıl oldu motor sesini içeri hala alıyormu bildirirseniz seviniriz, .

10. salihdalci

cevdet bey size iki şık vereyim dilerseniz birincisi tampon sinyallerinin sırf camları 55 tl civarında ama türkiyede yok bende sipariş verdim 15ile 20 gün arasıda gelir ortalama 3 ay edecek ikincisi ise 1973 veya 75 reno 12 ts lerin tampon sinyallerini uydurabilirsiniz güzel bir calışma ile...

11. salihdalci

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? batumda parcalar cok cok ucuz diyorlar araştıracak bir arkadaş olsa iyi olurdu haydi hayırlısı
  12. salihdalci

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? alican oradakı hurdalıklarda feroza varmıdır acaba ne dersin

13. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... alican plakalığın ölcüsünü al reklamcıya arabayla git orada o daha iyi ölcüm yapar daihatsu yazısını yazdır birde transfere yapıştırt yazıyı daha sonra 2000 numara zımpara ile silik olan yazıyı zımparala sonrada acık gümüş olan sprey boya ile boya 2 saat...
  14. salihdalci

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım 55 lira cıvarında aldım italyan kapak tevzi makarası japon
  15. salihdalci

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım valla ben daha yeni değiştirdim distiribütör kapağını tevzi makarasını birde içinde oring conta var lastikten sizde yok ise su alma ihtimali yüksek.

16. salihdalci

ustayı yanlış yerlerde arıyorsun hep
  17. salihdalci

büyük geçmiş olsun cevdet bey.
  18. salihdalci

suzuki vitaramı ? daihatsu ferozamı???

Ynt: suzuki vitaramı ? daihatsu ferozamı??? bence feroza hem sağlam hemde yükseltme istemez kolay kolayda parca bozmaz feroza . :D :D :D :D

19. salihdalci

hayırlı olsun tekerlerin hep düz bassın bekir bey iyi günlerde kullanınız :D :D :D
  20. salihdalci

1 feroza 2 suzuki eder ona göre değerlendirin derim ben. 8) 8) 8) 8) .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri