Arama sonuçlarınız

1. salihdalci

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? cekilse ne olurki hiç bir şey olmaz .nasıl olsa çekildikten sonra en az 10 sene daha servis verirler vermeselde istanbuldan bulmak kolay bir şekilde getirecek cok çıkar merak etmeyin böyle sağlam bir arazi taşıtı zor bulunur.

2. salihdalci

MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık

Ynt: MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık garibimde ne dua etmiştir taşlardan dolayı vinç lazım mtr lazım mapa lazım lazımda lazım en önemliside direksiyon hakimiyeti lazım işte okaaaa.
  3. salihdalci

Ynt: MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık kader sadece kader bir gün sanada denk düşer kader. ;D ;D ;D

4. salihdalci

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoş geldiniz aramıza. 8)
  5. salihdalci

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel jeep cherokee eski model köşeli kasalara olan snorkel oluyomuş. birde fiyatı nedir

6. salihdalci

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel merhaba benim dahiatsu ferozaya görede varmıdır teşekkürler.

7. salihdalci

Nif Dağı Pazar Kaçamağı...

Ynt: Nif Dağı Pazar Kaçamağı...
  8. salihdalci

Ynt: MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık valla ben ne mt lastikli araclar gördüm çamurda kalan traktörde peşinde direksiyon hakimiyeti kabiliyet önemli şaseye oturtunmu işin önce allaha sonra kurt gibi bekleyen traktörcüye kalmıştır. ;D ;D ;D
  9. salihdalci

Sapanca Off Road Kulübü

Ynt: Sapanca Off Road Kulübü

10. salihdalci

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? sayın cağlayan aracınız hayırlı olsun resimlerinizi bizlerle paylaşırsanız seviniriz .

11. salihdalci

acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü sanırım bir gün mtr lastiği alır.
  12. salihdalci

acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü hoşgeldin bundan sonra bol çamurlu geziler. :D

13. salihdalci

FEROZA İÇİN VİNÇ ALMAK İSTİYORUM

Ynt: FEROZA İÇİN VİNÇ ALMAK İSTİYORUM bendede t max 6500 var tavsiye ederim bizim ferozalara gayet iyi .vinç montaj resimleri zaten var topikte bakarsanız daha iyi izlenim edinirsiniz.
  14. salihdalci

Ynt: MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık ferozalarda sanırım kilitli difransiel yok nereden temin edilir orasıda belli değil tabiki olsa kilit vinç daha bir emniyette dersin kendini.

15. salihdalci

BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Kampta (23 - 24 Nisan 2011)

Ynt: BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Kampta (23 - 24 Nisan 2011) güzel kareler emeğinize sağlık güzel bir gezi düzenlemişsiniz.
  16. salihdalci

Ynt: MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık kader sadece kader.
  17. salihdalci

Ynt: MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık kullanmak nasip olmadan gitti vinçli feroza cemal kardeş.

18. salihdalci

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
  19. salihdalci

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... sendemi turguuuuuuttttt >:( >:( >:(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız