Arama sonuçlarınız

1. K

2004 Grand Vitara için Yedek Parça

Ynt: 2004 Grand Vitara için Yedek Parça ön teker bilyası ise poryalı evet servis 480 tl istedi başka bir japoncudan aynı marka sadece kutulu değil 180 tl ye almıştım yaklaşık 4 ay önce antalya ivgenler den arka teker bilyası ise poryasız ama bilyacılarda yok üzerinin bir çıkıntısı var...

2. K

Satılık 2004 2.0 Grand Vitara Otomatik

Ynt: Satılık 2004 2.0 Grand Vitara Otomatik güncel..
  3. K

Suziki Vitarama Mt Lastik Arıyorum

Ynt: Suziki Vitarama Mt Lastik Arıyorum avon ranger marka 235 60 16 ebatlarında 4 tane mevcut az kullanılmış ço iyi durumda ilgilenirseniz fotolarını atarım 400 tl

4. K

Vitarama Port-Bag Nerede Taktırabilirim?

Ynt: Vitarama Port-Bag Nerede Taktırabilirim? sselamlar ankara bauhause mağzasına geldi tam olarak markalarını bilmiyorum ama 290 tl den başlıyor çeşit çok oradan bakabilirsiniz ben internet mağzasından bakayım dedm olmuyor
  5. K

2004 2.0 Otomatik Grand Vitara Stop Lambası

Ynt: 2004 2.0 Otomatik Grand Vitara Stop Lambası 90 tl olan tampomdaki ışıktır bu çamuluğun üzerindeki geri vites ışığının olduğu lamba sonunda buldum ankara kanguru servisinde 226 tl liste fiyatı almadım daha ama mecbur alıcam ne yapalım arkadaşlar bir de motordan gelen ince bir sürtme...

6. K

Suzuki Grandvitara 1.6 3K 2004

Ynt: Suzuki Grandvitara 1.6 3K 2004 sllm serkan bey bende 2004 2.0 lgg li 108 binde 5 kapı grand vitara var ilan bölümünde satılık nakit sıkıntısından dolayı satılık tır ama sizin aracın km sine göre fiyatı bana biraz fazla geldi üzere uygun bir rakam olursa takas düşünebiliriz

7. K

Satılık 2004 2.0 Grand Vitara Otomatik

siyah renkte eksra olarak ön koruma ve yan pervajları bulunmakta lastiler 235/60/15 avon ranger çok iyi drumda ruhsata işli sıralı sistem lpg li 108 bin km de araçtan şikayetim yok ama nakit sıkıntısından dolayı satılık düşük değerde bir araç alıcam mantıklı takaslar olabilir servis...
  8. K

2004 2.0 Otomatik Grand Vitara Stop Lambası

slm 2004 grand vitara aracımın sol stop lambası kırıldı ankara sanayisinde bulamadık yan sanayi ve çıkma parça bulamadık yetkili servis sipariş vererek japonyadan 230 tlye 20 gün içinde getirtebileceğini söyledi bunu daha uygun şartlarda ve daha kısa zamanda temin edebileceğim bir yer var mı...
  9. K

2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu

Ynt: 2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu 5,30 yağ suzukini önerdiği yağdır ama bana geçen hafta şaşmazda japon imaj da ömer usta dedi 5,30 ince geliyor 10,40 daha iyi olur diye bende aradım konya suzuki servisini dedim 5,30 yerine 10,40 koysam diye olur dediler zararı olmaz yakıt...

10. K

Ynt: 2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu slm tekrardan aracı götürüdm şaşmazda ömer ustaya geçen hafta baktı dedi ki bunlara sübap ayarı olmaz bunlar şimlidir kendisi yapar ayarını sonra bujilere baktı bunlar bir üst kasanın bujisi pahalısını takmışlar dedi ngk marka 4 adet buji taktı...

11. K

Ynt: 2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu slm arkadaşlar böyle komedi olmaz türkiyede ne kadar suzuki yetkili servisi varsa yüzde seksenini aradım anlattım derdimi bu araba hiç 2000 motor gibi değil çekiş düşük yakıt fazla tamamına yakını sübap ayarından dır diye hem fikir oldu işte...
  12. K

Ynt: 2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu Eren bey aradım ahmet ustayı anlattım derdimi oda haklı olarak aracı görmemiz lazım ama araç 104 000 de büyük ihtimal sübabtandır dedi şimdi siteden arştırdım biraz ama emin deilim sübab metrik değereni emme 10 ekszo 15 olarak buldum bu değerler...

13. K

Ynt: 2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu ilk kullanan bayan ne demek bi açıklık getirir misiniz konu hakkında hakikaten bilgisi olan ya da ankara da iyi dediğiniz bir servis usta varsa yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, depoyu doldurdum 100 km gittim tekrar aynı pompadan doldurdum 52...
  14. K

Ynt: 2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu nejat bey herşeyden önce iligiize teşekkür bugün arabamı çankırı ısuzu serviisne götürrdün anlattım derdimi karbon temizliği yapalım hocam dedi benzine bir madde karıştırdı 45 dk çalıştırdı çor porlanmış içi dedi pistonlar falan biraz benzinde...
  15. K

2004 grand vitara yakıt sorunu diye açtım

Ynt: 2004 grand vitara yakıt sorunu diye açtım evet yakıt sorunum var 2004 grand vitara2.0 ov yakıt sorunu diye konu açtım

16. K

2004 2.0 ov at grand vitara yakıt sorunu

Ynt: 2004 2.0 ov at grand vitara yakıt sorunu doğru fazla yakıyor sizden başka da kimse de vakit ayırmadı teşekkür ederim ama hiç çözüm hakkında öneri sunan yok
  17. K

2004 grand vitara yakıt sorunu diye açtım

arkadaşlar okuyan çok ama demek ki anlayan yok fazla en azından çankırı da ankara da iyi bir usta varsa bildiğiniz onu söyleyin bu forum siteside inşallah belli başlı kişilerin sohbet yeri değildir diğer siteler en fazla 10 kişi üzerinden döner onlar sohbet eder öyle değildir inşallah...
  18. K

2004 2.0 ov at grand vitara yakıt sorunu

Selam tüm arkadaşlara bende yeni katıldım aranıza aracımı aldıktan sonra ilk serviste buji yağ filtreler balata ve ön teker bilyalarını değiştirdim yalnız üzerinde ruhsata işli atiker marka tüpü var ve sehir dışı 260 sehir içi 380 lkuruş yakıyor lpg ayarını defalarca yaptırdım sorunu...

19. K

Selam tüm arkadaşlara bende yeni katıldım aranıza aracımı aldıktan sonra ilk serviste buji yağ filtreler balata ve ön teker bilyalarını değiştirdim yalnız üzerinde ruhsata işli atiker marka tüpü var ve sehir dışı 260 sehir içi 380 lkuruş yakıyor lpg ayarını defalarca yaptırdım sorunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri