Arama sonuçlarınız

1. OBEVIN

Satılık Iyi Durumda Cj5 Kabin Ve Kapıları

Kabin satılmıştır .

2. OBEVIN

78 Cj5 İçin Cam Siperlik , Kilometre Saati , Winç Ihtiyacı

Samimi ve hızlı dönüşünüzden ötürü teşekkürler.
  3. OBEVIN

İlgilenen arkadaşlardan telefon bekliyorum . 5 adet Lastik (33x12.5x15 )takımı ile takas yapabilirim,yada 1 adet 33x10,5x15 Bf Mud -Terrain i takasta alabilirim.Ayrıca takım halinde (2 parçalı kapıları ve çıtalarıyla) satabileceğim taba rengi Bestop tentem de var (2500 tl ) , siyah bikini (350...

4. OBEVIN

Değerli Arkadaşlar , Besttop umu kullanacağımdan ihtiyaç fazlası duruma gelecek iyi durumdaki kabini ve kapıları satıyorum,ilgilenen arkadaşlar mantıklı saatlerde olmak kaydıyla ararsa sevinirim. Fiyat olarak 3000 tl düşünüyorum . İletişim :05308814949 Resimler büyük olduğu için yüklenemedi...
  5. OBEVIN

78 Cj5 İçin Cam Siperlik , Kilometre Saati , Winç Ihtiyacı

Merhaba , Aracımda 10cm kupadan yükseltme var . Aracımı elden geçiriyorum , bazı parçalara ihtiyacım var ,aklıma ilk gelenleri yazıyorum , sizde bulunan satılık parçalarınız varsa paylaşırsanız sevinirim ; On cam siperligi ( sac ) Kilometre saatl 4-5 adet ( takim ) asfalt tipi 33’den kucuk...
  6. OBEVIN

78 Cj5 Hakkında Yardım Ltfn

Teşekkürler , arıyacağım.

7. OBEVIN

78 Cj5 Hakkında Yardım Ltfn

Merhaba Arkadaşlar , Hiç planda yokken çocukluğumda sahip olduğumuz CJ ye benziyor diye 78 model Cj 5 aldım.Mekaniğe yatkınımdır ,araştırdığım ve edinebildiğim bilgiler ışığında aracın 4 ileri oluşu ,önlerde disk fren olması ,westinhouse,hidrolik direksiyon ,hardtop ve soft top a sahip oluşu...

8. OBEVIN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar , İsmim Ömer Boğaç ,kurumsal hayata başlayana kadar hep doğa ile iç içeydim .İşim sebebiyle Diyarbakır ,Aydın,Antalya'da bulundum ve kaçınılmaz son İstanbul oldu 3 sene önce .Malesef iş hayatı sebebiyle hergün doğadan uzaklaştım ama hep aklımdaydı .Jeep CJ-8 toplamıştım 7 sene önce...
  9. OBEVIN

Dağ ,Bayır ,Çamur ve Kar Tutkunu

Dağ ,Bayır ,Çamur ve Kar Tutkunu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd