Arama sonuçlarınız

1. thkuzuoglu69

Land Rover - Range Rover

Ynt: Land Rover - Range Rover Güzel görüntüler. Emeğinize sağlık

2. thkuzuoglu69

Sallan Yuvarlan

Ynt: Sallan Yuvarlan sporun fazlası da zararlı
  3. thkuzuoglu69

Düz Duvara Tırmananlar

Ynt: Düz Duvara Tırmananlar Hepsi gerçek olsa

4. thkuzuoglu69

Off-Road'ta Nefes Kesen Anlar

Ynt: Off-Road'ta Nefes Kesen Anlar Harika görüntüler. Emeğinize teşekkürler.
  5. thkuzuoglu69

Lada Niva 'ya İzolasyon

Ynt: Lada Niva 'ya İzolasyon Güzel de olmuş. Toplam işçilik dahil masraf ne kadarı buldu?

6. thkuzuoglu69

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları Emine Hanım çok güzel görseller. Abartılı söylemek istemiyorum daha harikasını henüz yakalayamadım. Emeginize saygı duyuyorum. Teşekkürler

7. thkuzuoglu69

Ben Dalamıyorum

Ynt: Ben Dalamıyorum Ya helal olsun arkadaşim. Ben de çok tatlı su balığı avladım. Lakin senin kucağındaki balığı görünce size imrendim. O balık kaç kiloydu? Birde onu nerede yakaladınız? Yine de güzel resim . Emeğimize teşekkürler.
  8. thkuzuoglu69

Su Altının Keşfi

Ynt: Su Altının Keşfi Benim de arzuladığım hedeflerden biri de su altı dalışlar. Ama imkanlar ölçüsünde bunu başarmak şimdilik zor gibi görünüyor. Ama vermiş olduğunuz açıklayıcı bilgiler için sizlere teşekkür ederim.
  9. thkuzuoglu69

Sarhoş Dalgıç

Ynt: Sarhoş Dalgıç Ben bu hikayeyi okuyan 361. nci kişiyim. Aslında güzel bir hikaye. En azından bir yorum yazılabilecek değerde. Lakin emeğe saygı olayını vurgulamaktan çok güzel bir enekdottu.

10. thkuzuoglu69

Burada Yürümek Cesaret İster

Ynt: Burada Yürümek Cesaret İster Daha önce de bu tür etkinlikler ile ilgili resimleri daha önce de incelemiştim. Bu forumda bunları yeni görebildim. Gerçekten ilginç yerler. Denemek istemez miydim? Tabiki evet. Belki yükseklik fobibi yenerdim.

11. thkuzuoglu69

Burada Balık mı Yoksa Dalgıç mı Şanslı?

Ynt: Burada Balık mı Yoksa Dalgıç mı Şanslı? Dalmayı çok istemişimdir. Lakin daliş sporu bütçeme göre pahalı. O balıkların etrafında ben, benim de etrafımda o balıkların olmasını isterdim. Emeğinize sağlık güzel bir video idi. katkısı olan herkese teşekkürler.
  12. thkuzuoglu69

Deniz Fenerleri...

Ynt: Deniz Fenerleri... Emekli olduğumda (dayanabilirsem )bir yıl o göreve talip olabilirim. Ne güzel alternatif doğa ile başbaşa kalmak.

13. thkuzuoglu69

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz.
  14. thkuzuoglu69

Bursa - Dudaklı

Ynt: Bursa - Dudaklı Güzel görseller. Paylaşım için teşekkürler.
  15. thkuzuoglu69

Türkiyede İlk; Mini Jip Üretildi: Eko.

Ynt: Türkiyede İlk; Mini Jip Üretildi: Eko. Hayırlı olsun. Zamanla geliştirilebilir.

16. thkuzuoglu69

Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar Güzel espiriler, aslında acı gerçekler, Emeği geçenlere teşekkürler.
  17. thkuzuoglu69

Yelkenler

Ynt: Yelkenler Harika ve güzel rsimler, emeğinize teşekkür ederim.
  18. thkuzuoglu69

Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Y.Kızılca Mahmut Dağı Kamp ve Zirve Yürüyüşü (21-22 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Y.Kızılca Mahmut Dağı Kamp ve Zirve Yürüyüşü (21-22 Eylül 2009) Harika görseller. Emeginize sağlık

19. thkuzuoglu69

Lada Niva Geçmişten Günümüze Nasıl Gelişti?

Ynt: Lada Niva Geçmişten Günümüze Nasıl Gelişti? Kaportoda fazla bir değişiklik bende görmedim. Arka lambalar eskilerde yere yatay , yenilerinde yere dikey koyulmuş. Motorda ki değişiklikleri sen zaten belirtmişsin.
  20. thkuzuoglu69

Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım

Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım Senin de ve tüm arkadaşların da bayramını kutlarım. Lada nivanın parça sorunu yok. Her şehirde olmasa dahi, kısa zamanda bayilerinden tedarik edilebiliyor. Zaten forumda bu işle uğraşan arkaraşlar mevcut.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri