Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sualtı Fotoğrafları
Emine Hanım çok güzel görseller. Abartılı söylemek istemiyorum daha harikasını henüz yakalayamadım. Emeginize saygı duyuyorum. Teşekkürler
Ynt: Ben Dalamıyorum
Ya helal olsun arkadaşim. Ben de çok tatlı su balığı avladım. Lakin senin kucağındaki balığı görünce size imrendim. O balık kaç kiloydu? Birde onu nerede yakaladınız?
Yine de güzel resim . Emeğimize teşekkürler.
Ynt: Su Altının Keşfi
Benim de arzuladığım hedeflerden biri de su altı dalışlar. Ama imkanlar ölçüsünde bunu başarmak şimdilik zor gibi görünüyor. Ama vermiş olduğunuz açıklayıcı bilgiler için sizlere teşekkür ederim.
Ynt: Sarhoş Dalgıç
Ben bu hikayeyi okuyan 361. nci kişiyim. Aslında güzel bir hikaye. En azından bir yorum yazılabilecek değerde. Lakin emeğe saygı olayını vurgulamaktan çok güzel bir enekdottu.
Ynt: Burada Yürümek Cesaret İster
Daha önce de bu tür etkinlikler ile ilgili resimleri daha önce de incelemiştim. Bu forumda bunları yeni görebildim. Gerçekten ilginç yerler. Denemek istemez miydim? Tabiki evet. Belki yükseklik fobibi yenerdim.
Ynt: Burada Balık mı Yoksa Dalgıç mı Şanslı?
Dalmayı çok istemişimdir. Lakin daliş sporu bütçeme göre pahalı. O balıkların etrafında ben, benim de etrafımda o balıkların olmasını isterdim. Emeğinize sağlık güzel bir video idi. katkısı olan herkese teşekkürler.
Ynt: Lada Niva Geçmişten Günümüze Nasıl Gelişti?
Kaportoda fazla bir değişiklik bende görmedim. Arka lambalar eskilerde yere yatay , yenilerinde yere dikey koyulmuş.
Motorda ki değişiklikleri sen zaten belirtmişsin.
Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım
Senin de ve tüm arkadaşların da bayramını kutlarım.
Lada nivanın parça sorunu yok. Her şehirde olmasa dahi, kısa zamanda bayilerinden tedarik edilebiliyor. Zaten forumda bu işle uğraşan arkaraşlar mevcut.