Arama sonuçlarınız

1. scuba06

Artık Benim de Bir Unimog'um Var.

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. Öncelikle tüm dostların güzel temenileri için sonsuz teşekkür, açıkcası sizlerden gelen motive edici sözlerden sonra dahabi şevk ve istekle işe motive oluyorum işin en keyif verici tarafıda benim için bu zaten, bu tarz paylaşımlar sonucu en yakışanını...

2. scuba06

Arkadaşlar karasız kaldım sizce hangisi gibi yapayım Unimog 404s mi?

Ynt: Arkadaşlar karasız kaldım sizce hangisi gibi yapayım Unimog 404s mi? buda dikkatimi ceken son unimog
  3. scuba06

Arkadaşlar karasız kaldım sizce hangisi gibi yapayım Unimog 404s mi?

Ynt: Arkadaşlar karasız kaldım sizce hangisi gibi yapayım Unimog 404s mi? 2. cisi

4. scuba06

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) tesekkurler sagolun ben işin acıkcası biraz alışkınım bundan daha kötü araçlarlada uğraşmıstım ama tek sorunum fazla zaman ayıramamak, umarım kış sonuna kadar bitirmeyi hedefliyorum Allah yardımcın olsun, bu arada birşeyı merak ettım şu an uydurmaya calıstıgınız...

5. scuba06

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) selam tekrar senin iş yine iyi 23 gün kadar sürmüş:) asıl sen benim adam etmeye calışacak oldugum ihtiyar delikanlıyı bir gör senemi alırmı dersin, şaka biryanada sanırım adam gıbı adam ustalarla calısmıssın pek uzmemışler seni yoksa cıdden sanayide iş yaptırmak...

6. scuba06

Zıpkınla Dalan Arkadaşlar, Beğendiginiz Videoları Buradan Takip Edelim.

http://www.youtube.com/watch?v=9L3zL4VKIkQ&feature=player_embedded
  7. scuba06

LR discovery 97 tdi otamatik sahibinden yani benden satılık:D

http://www.sahibinden.com/otomatik_dizel_klimali_land_rover_discovery-27WQQaXQQ17184660WQQpXQQdisplayitem
  8. scuba06

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Hayırlı olsun dostum...zevkle okudum forumda acmış oldugun konuyu, sıkılmadan usanmadan tek tek hem anlatmıs hem resımlemıssın tebrikler ve teşekkurler:D diger arkadaslarada katkısı olacagını dusunuyorum, ii gunlerde kullanman temenisiyle kolay geleee

9. scuba06

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkadaşlar; ismim Şükrü KARA 1977 ankara dogumlutum, işletme mezunuyum Ankarada müteahitlik ve gayrimenkül sektörleriyle ilgilenmekteyim yaklaşık 5 yıldır arazi araçlarına meraklıyım ilk olarak 97 model Land rover discovery tdi ile başladım devamında 85...

10. scuba06

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. ...
  11. scuba06

arkadaslar kusura bakmayın bıraz gec oldu ama ekleyebıldim sonunda Bugün itibariyle unimogumun lastik problemlerini çözüp kapalıgaraja çektikten sonra operasyona başlamış bulunmaktayım ;D bakalım bu ölüyü diriltebilcekmiyim, görüşürüz arkadaşlarr hakkınızı helal edin ;D ;)

12. scuba06

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. Thanks for all ;D Açmış oldugum konuya bu kadar duyarlılık gösterdiğiniz için öncelike teşekkürler, Araçta ne gibi farklılıklar yapabilecigim konusunda henüz netleşmiş bir düşüncem yok açıkcası ama şu anki önceligim üzerinde takılı olan ekipmanın ve aracın...
  13. scuba06

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. Teşekkürler dostlarım:) Açıkcası mogzila rumuzlu arkadaşın düşüncesine tamamen katılıyorum... Ama bu şekilde trafiğe veya araziye çıkacak olsam evet oldukça dikkat çekeceği kesin, düşünsenize Bahçeli 7. cadde de bir tur atayım dediniz ;D işin espirisi...
  14. scuba06

Ynt: selam dostlar artık benimde bir unimog um var TEŞEKKÜRLER DOSTLARIM:) Aracı dün itibariyle yorucu bir yolculuktan sonra sabaha karşı ankaraya sağ salim getirmiş bulunmaktayım, görmeden ihaleden almış olmama karşın neyseki şansıma araç oldukça temiz gözükmekte tabiki şimdilik:D, ama henüz...

15. scuba06

Ynt: selam dostlar artık benimde bir unimog um var inşallah pişman etmez umarım görmeden aldıkyaa
  16. scuba06

Unimog 404 Service Manual

http://mogs.mavericksworld.com/404%20tech%20data/Unimog%20404%20Service%20Manual/
  17. scuba06

Ynt: selam dostlar artık benimde bir unimog um var tabi bunları unimog dan saymazsak:)

18. scuba06

aracımı bir kac hafta önce MKE satın almıstım ama görme sansım olmadı şimdiye kadar, bugunde İZMİR/Aliagadan teslım almaya gidiyorum, umarım resımde gözuktugu kadar orjinal bir makine cıkarr gercı cıkmasada tın sonucta bastan asagı yenılemeyı dusunuyorum...dusunce ve dokuman anlamında...
  19. scuba06

LR Discovery ile Bir Şarj Dinamosu Hikayesi

Ynt: LR Discovery ile Bir Şarj Dinamosu Hikayesi inanmazsın bende aynı sorunla karsılasmıstım discovery tdi ile, kıbrısta ögrencıydık o yıllar ve kimseler çözememişti sorunumu kıbrıst yok efendım ıcındeki parcalar degisti fayda etmemişti mecbur kalmıs taa kıbrıstan burya yanıma yedek akü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri