Arama sonuçlarınız

1. E

Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması Yas 30 oldu:))

2. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Her nekadar en az kis ayini sevsemde ben de özlemisim kalin kalin giyinip burnum ve ellerim üsürken dolasmayi. Ama her zaman ki gibi sogukta aklima ilk gelen sey evsiz barksiz sokakta yasayan insanlar, hayvanlar. Allah yardimcilari olsun. Bu arada sizde...
  3. E

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Gec kalmisim bu konuyu görmek icin. Bir daha ne zaman verilebilir bu egitim? Katilmayi cok isterim.

4. E

Kışın Hafta Sonları için Dağ & Yayla Evi Arıyorum

Ynt: Kışın Hafta Sonları için Dağ & Yayla Evi Arıyorum Yardiminiz icin cok tesekkürker, gercekte istedigim yere benziyor :) Ocak ayi ortasi gibi gitmeyi düsünüyoruz, bu yüzden bir ihtimal sansimiz olabilir belki. Yarin ilk is Özlem hanimi aramak, fiyatlarda uygunsa süper olur. Tekrar tesekkür...
  5. E

Kışın Hafta Sonları için Dağ & Yayla Evi Arıyorum

Ynt: Kışın Hafta Sonları için Dağ & Yayla Evi Arıyorum Merhaba arkadaslar, Konuyu bölmüs olmak istemem ama bu konuda benim de yardima ihtiyacim var. Istanbul'dayim ve Marmara bölgesi civarinda göl kenarinda, sömineli Ocak ayinda konakliyabilecegim bungalow tarzi bir konaklama ariyorum. Abant...

6. E

Abant Gölü

Ynt: Abant Gölü Paylasiminiz icin cok tesekkürler. Kücük capli arastirmama yardimci olabilecegini düsünüyorum. Size bir sorum olacak gerci yazinizi paylasali uzun zaman olmus ama, daha sonra Doğa Köşkü Pansiyon bungalov evlerinde kalma imkaninizin oldu mu? Birde Abantevleri hakkinda bilginiz...

7. E

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? En son 2009 Ocak ta Bielefeld - Hannover hizli trene binmistim.
  8. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Slm ben Ebru. Siteyi gecte olsa kesfetmis olmaktan mutluyum. Ikamet Istanbul, meslek turizm, yas 29 . Dogayi, tarihi, gezmeyi ve farkli kültürleri tanimayi cok seviyorum. Siteyi hazirlayanlari tebrik ederim, cok begendim. Bu arada herkesin kurban...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri