Arama sonuçlarınız

1. piton

DİZEL vx100 HAKKIND

Ynt: DİZEL vx100 HAKKIND Sağolun Erkut Bey,cümlemizin tekerine taş değmesin ve isteğiniz gerçekleşsin inşallah. Lastik konusunda belkide yaz kış ayrı lastikler kullanmak daha doğru olabilir diye düşünüyorum, biraz daha araştırmaya devam edeceğim.

2. piton

DİZEL vx100 HAKKIND

Ynt: DİZEL vx100 HAKKIND Sağolun Ali Bey, Bu lastiğide nette inceledim,gerçekten güzel,teşekkür ederim.
  3. piton

LASTİK KONUSUNDA YARDIM RİCA EDİYORUM

Değerli arkadaşlarım , 2003 vx 100 aracım için sizlerden lastik konusunda yardım rica ediyorum.Öncelikle aracı asfalt ağırlıklı kullanacağımı belirtmek istiyorum.Belki ara sıra,çok ağır olmayan toprak yollarada girebiliriz :) .Aracın orijinal lastik ölçüleri 275-60-18. Aracın önceki sahibi araca...

4. piton

DİZEL vx100 HAKKIND

Ynt: DİZEL vx100 HAKKIND Sağolun Mücahit Bey,hoşbulduk.
  5. piton

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hüseyin Yılmaz arkadaşım hoşgeldin

6. piton

DİZEL vx100 HAKKIND

Ynt: DİZEL vx100 HAKKIND Hayırlı olsun dilleklerini ileten bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlarım sizlerden lastik konusunda yardım isteyeceğim.Öncelikle aracı asfalt ağırlıklı kullanacağımı belirtmek istiyorum.Belki ara sıra,çok ağır olmayan toprak yollarada...

7. piton

DİZEL vx100 HAKKIND

Ynt: DİZEL vx100 HAKKIND Dumrul kodlu arkadaşımada çok teşekkür ediyorum.
  8. piton

DİZEL vx100 HAKKIND

Ynt: DİZEL vx100 HAKKIND Urfi Bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Aracım 4 ileri otomatik vites.
  9. piton

DİZEL vx100 HAKKIND

Ynt: DİZEL vx100 HAKKIND Sağolun Altan Bey

10. piton

DİZEL vx100 HAKKIND

Ynt: DİZEL vx100 HAKKIND Teşekkür ederim İsmail Bey, Bende hepimiz için kazasız belasız yoculukllar diliyorum.

11. piton

DİZEL vx100 HAKKIND

Ynt: DİZEL vx100 HAKKIND Teşekkür ederim. Aracı aldğım gün Adana'dan İzmir'e geldim ortalama 130-140 km hız yaparak. 11 litre yaktı 100 km.de.
  12. piton

DİZEL vx100 HAKKIND

Selam Arkadaşlar, Yaklaşık iki yıldır Gezenbilir üyesiyim ve 4x4 lerle ilgili bildiğim her şeyi buradan öğrendim.İlk üye olduğum aylarda uzun süre VX100 aradım ama bir türlü uygun bir araç bulamadım.Aradan uzun bir süre geçtikten sonra dizel olsun diye 2003-2005 model Cherokee bakmaya...

13. piton

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz

Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz Önceleikle aracınızı iyi günlerde, sağlıkla,kazasız ,dertsiz kullanın.Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben hala araştırma yapıyorum,karar veremedim henüz.
  14. piton

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz

Selam arkadaşlar,uzun süredir sitedeki konuları inceliyorum.Öncelikle bütün yöneticileri,üyeleri ve emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum.Böylesine yardımsever,paylaşımcı,dost canlısı arkadaşların arasında olduğum için kendimi şanslı görüyorum. Siteye üye olduğum günden beri 4x4 almak...
  15. piton

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba arkadaşlar Bu bölüme uzun süredir mesaj yazılmamış ama ben yinede forum kuralları gereği kendimitanıtmak istedim. Adım Tekin Taşbaş,İzmir'de yaşıyorum,52 yaşında ve sanayiciyim.Kas gücüne dayalı sporlar yapıyoruım.İşlerimden vakit buldukça...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri