Arama sonuçlarınız

1. windyhill

5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013) Orada olmasakda gönlümüz sizlerle keyifli zaman geçirmenizi diliyorum, tüm dostlara selamlar saygılar.

2. windyhill

Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum Selam özgür kardeş yazınızı şu an gördüm ve mutlu oldum karavanla dünya turu telaffuzu bile muhteşem,sağlıklı ve keyifli seyahatler diliyorum. Keyifle takipteyim rotanız nasıl?paylaşırsanız sevinirim,selamlar
  3. windyhill

Karavan İle İran Ve Umman

Ynt: Karavan İle İran Ve Umman Merhaba Yusuf kardeş kusura bakmayın uzun süredir siteye girmiyordum mesajınızı yeni gördüm. Maalesef dediğiniz gibi ülkeleri cehennem ve cennete çeviren rejimler, benimde temennim iran gibi ülkelere benzemeyiz. fakat son zamanlar ülkemizde bu filmi seyrediyoruz...

4. windyhill

Amerika'da Karavanla Seyahat Hakkında Yardım Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Amerika'da Karavanla Seyahat Hakkında Yardım Görüş Ve Önerileriniz? Merhaba Geçen günlerde Kaş'ta muhabbet ettiğim karavanla bir sene Amerika Meksika alaskada seyahat eden alman karavancı arkadaşın önerdiği web sahifesini kopyaladım umarım size faydalı olur. selamlar saygılar sağlıklı...
  5. windyhill

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Sayın Yazer bey Seyahat yazınızı yeni gördüm ve keyifle okudum paylaşımlarınız için teşekkürler,keyifli seyahatler diliyorum selamlar

6. windyhill

60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ

Ynt: 60 Yaşında Sırt Çantası İle İran, Pakistan, Hindistan Gezisi Bencede ses seda yok

7. windyhill

Ynt: 3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler bu sene kısmet olmadı inşallah seneye, tüm arkadaşlara selamlar saygılar. Ferhat Yılmaz
  8. windyhill

Ynt: Karavan İle İran Ve Umman Merhaba Bartek kardeş Esendere kapısından irana giriş yapan iki Çekoslovak karavancıyla görüşmüştüm mazot rüşveti vermediklerini iran plakası'da takmamışlardı,fakat dubaide görüştüğüm Fransız karavancı bazargan gümrüğünde 350 Euro mazot rüşveti verdiğini söyledi...
  9. windyhill

Karayoluyla Türkiye - Fas

Ynt: Karayoluyla Türkiye - Fas Paylaşımınız için çok teşekkürler,2013 kış aylarını karavanla fas cezayir ve tunusta geçirmeyi düşünüyorum,paylaşımınız benim için çok faydalı olacak saygılar seyahati bol ve sağlıklı günler diliyorum. ferhat yılmaz

10. windyhill

Ynt: Karavan İle İran Ve Umman Selamlar bizdende Güngör bey bu yaz sonu planladığım bir kaç rota var hayırlısı. Seyahati bol ve sağlıklı günler dilerim. Ferhat Yılmaz

11. windyhill

Maalesef üzüntü ve ibretle seyrediyoruz
  12. windyhill

İRANLI BİR GAZETECİNİN UYARILARI. (Bizdeki olaylarla pek örtüşüyor.) Merhaba. Benim adım Bahman Nirumand. İranlı bir gazeteci-yazarım. Şahın devrilmesinde aktif rol oynayanlardanım. Ve aynı zamanda mollaların, demokrasi ve özgürlük getireceğine inanan milyonlarca solcu, demokrat, liberal...

13. windyhill

Merhaba Ercan bey maalesef son zamanlarsa ülkemizde yaşananları esef ve üzüntüyle seyrediyoruz dünyanın hiç bir ülkesinde ülkemizdeki kadar vatana ihanet eden insanların olmadığını düşünüyorum vatana ihanet ve Atatürk düşmanlığı pirim yapan ülkemizde,bir birey olarak hiç bir şey yapamamanın...
  14. windyhill

Hedef Karavan ile St. Petersburg

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Sağlıklı ve keyifli seyahatler temenni ediyorum selamlar saygılar. Ferhat yılmaz
  15. windyhill

Teşekkürler hoşbulduk, İranda tek tip motorin olduğu için tedirgin oldum fakat hiç bir sorun yaşamadım

16. windyhill

Maalesef rezaletin son perdeleri
  17. windyhill

Çok teşekkür ederiz Ergun bey hoş bulduk,yaşadığımız sorunlar bazen herçekten insanı bezdiriyor yurt dışı temsilciliklerimiz ise hepsi ayrı bir alem maalesef,selamlar saygılar Ferhat Yılmaz
  18. windyhill

Sağ ol hoş bulduk Burak kardeşim,iran maalesef çözülmez muamma 2013 sonu fas veya hindistan kısmetse, selamlar antalyadan

19. windyhill

foto
  20. windyhill

Umman Sakin güvenli güzel halkı samimi balığı bol hataylı restaurantçılar bol olduğu bir ülke. ülkeye girişte sakinliği ve rahatlığı hissediyorsunuz,gümrük kapıları çok rahat işlemleriniz kısa sürede sonuçlanıyor. Muscata kadar yolları ve temizlik çevrenin düzenli olması göze çarpıyor,Muscattan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri