Arama sonuçlarınız

1. M

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009) 1. Berk Saraç (Berksito) + 3 2. Emine ( Bambina ) 3. Mustafa Eraslan (Mezzy) 4. Kadir Pirasoğlu (noexit) 5. Serdar Tanrıverdi (Sharingan) 6. Elif (eLf) 7. Koza Yardımcı (koza) 8. Mustafa & Sevgi Coşkun 9...

2. M

Nuri Bilge Ceylan'ın Panaromik Fotoğrafları

Ynt: Nuri Bilge Ceylan'ın Panaromik Fotoğrafları oldukça güçlü kareler. vurgulamar,tonlamalar harika. kaç kırk fırın daha lazım acaba bu kareleri objektifimde görmek için ::)
  3. M

32. Nikon Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Ynt: 32. Nikon Uluslararası Fotoğraf Yarışması şimdi biz bu yarışmaya cok cici canon makinamızla çektiğimiz fotoğrafla katılamaz mıyız? jüride canoncu da yoktur ;D yabancı makina ile çekilmiş fotoğraf ödülü olsa belki ;D

4. M

Yurttan Kar Fotografları

Ynt: Yurttan Kar Fotografları -C lar geliyor yaşasın :D Bu arada sergilemiş olduğunuz fotoğrafların ilk 7 tanesini maalesef görüntüliyemedim. bende mi problem acaba?
  5. M

Portfolio'm

Ynt: Portfolio'm Hepsi birbirinden güzel kareler ama efkar biraz daha derin geldi bana. İçine çekiyor,ortak ediyor o anın hüznüne. ne için ,kim için olduğunu bilmeden sersemletiyor bir an için. paylaşım için teşekkür ederim.

6. M

Doğarken Kaybedenler

Ynt: Doğarken Kaybedenler Ya doğa bir gün intikam almak isterse.. :'( :'

7. M

Kadınlara Özel Tasarımlar :))

Ynt: Kadınlara Özel Tasarımlar :)) bowling cok iyiymiş :)
  8. M

Happy Metal

Ynt: Happy Metal paylaşım için teşekkür ederim. harika kareler. motorunuzla mutlu ve huzurlu nice yolculuklar diliyorum.
  9. M

Canon'un Tarihi

Ynt: Canon'un Tarihi helal olsun amcaya.baksana nur yüzlü de bir amcaymış. ışık fazla mı nedir ;D Berk paylaşım için teşekkür ederim.

10. M

Gezenbilir Polar Montlarımız

01- Ufuk - (1 XL) 02- Jeep34 - (2 XL + 1 L) 03- sduran - (1 M) 04- endüstri - (1 XL) 05- jeepcj7 - (1 L) 06- metehan41 - (1 L) 07- MK51 - (1 M) 08- TezMertek - (1 L - 1 M) 09- Deep - (2 XL) 10- Necmi - (1 XL) 11- Musa - (1 XXL + 1 XL) 12- Mustafa - (1 M) 13- yuysal - (1 L + 1 M) 14- mavimor (1...

11. M

Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım 1 - VitaEsMorte - 2 paket - Kredi kartı 2 - reha - 2 paket - kredi karti 3 - parodi - 2 paket - eft 4 - AYDURAN - 2 paket - eft 5 - Mesut (Felice) - 1 paket - eft 6 - Sukuşu - 1 paket - kredi kartı 7 - Sedat Açıl - 1 paket - kredi kartı 8 -...
  12. M

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) Maviral ( et veya balık) . bahçelievler.Mustafa arabayı bu sefer kaptırdım. umarım aracında yeri olan birini bulabilirim.Listenin sonuna beni de ekler misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

13. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar Kendimi tanıtmaya geçmeden önce, üniversiteden (ev ve sınıf) arkadaşım sayın Mustafa TEKİNER’ e , fotoğraf makinesi almam konusundaki ısrarı ve yardımları için teşekkür ederim. Makine seçimi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri