Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nuri Bilge Ceylan'ın Panaromik Fotoğrafları
oldukça güçlü kareler. vurgulamar,tonlamalar harika.
kaç kırk fırın daha lazım acaba bu kareleri objektifimde görmek için ::)
Ynt: 32. Nikon Uluslararası Fotoğraf Yarışması
şimdi biz bu yarışmaya cok cici canon makinamızla çektiğimiz fotoğrafla katılamaz mıyız? jüride canoncu da yoktur ;D
yabancı makina ile çekilmiş fotoğraf ödülü olsa belki ;D
Ynt: Yurttan Kar Fotografları
-C lar geliyor yaşasın :D Bu arada sergilemiş olduğunuz fotoğrafların ilk 7 tanesini maalesef görüntüliyemedim. bende mi problem acaba?
Ynt: Portfolio'm
Hepsi birbirinden güzel kareler ama efkar biraz daha derin geldi bana. İçine çekiyor,ortak ediyor o anın hüznüne. ne için ,kim için olduğunu bilmeden sersemletiyor bir an için. paylaşım için teşekkür ederim.
Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)
Maviral ( et veya balık) . bahçelievler.Mustafa arabayı bu sefer kaptırdım. umarım aracında yeri olan birini bulabilirim.Listenin sonuna beni de ekler misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar
Kendimi tanıtmaya geçmeden önce, üniversiteden (ev ve sınıf) arkadaşım sayın Mustafa TEKİNER’ e , fotoğraf makinesi almam konusundaki ısrarı ve yardımları için teşekkür ederim. Makine seçimi...