Arama sonuçlarınız

1. A

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi şu an aracımdakiler latitude önceki kullanıp değiştirmek zorunda kaldıklarım energy modeliydi

2. A

Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi?

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi?
  3. A

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi benim aracımda da michelin m+s var daha önceki kullandığım araçlardaki michelinleri çok kaydığı için continantalle değiştirmiştim bu arabamdaki lastiklerde çok kayıyor ama arabanın üzerinde gelen yeni lastik diye bugüne kadar idare ettim kışa kadar...

4. A

Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi?

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? ulaştırma bakanlığının ilgili kurumlara gönderdiği ilk yazıda vede internet te gezen araç modellerine göre lastikleri gösteren grafikte büyük araçlarda M+S kışlık lastik olarak kabul edilecek otomobil ve minibüslerde M+S...
  5. A

Çamurluk Koruma Yansanayi Bulabilirmiyim ?

Ynt: Çamurluk Koruma Yansanayi Bulabilirmiyim ? önleri arkaları dediğin çamurluklardaki dodiklermi? kapılardaki koruyucu plastiklerde dahilmi

6. A

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) amacım polemik değil ama yinede İstanbulda 3-4-5. vitesi kullandığın yer çok öyle yerler varki rampa bayır 3. vitesi çok az kullanabiliyorsun asıl şehir içi tabiri öyle yerlerdeki arkadaşlar için geçerli.

7. A

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) bence en doğru ölçüm depo doldurularak yapılır. Daha önce kullandığım 65 bg lik Kangoo dci motorlu en iyi yaktığı 5,6 idi. En çok yaktığı ise kış mevsiminde yoğun karda tekerler zincirli olarak 7,1 olarak ölçtüm sizin araçlarınız beygir gücü...
  8. A

4*2 bezinli duster debriyaj pedal kavrama mesafesi çok yüksek

Ynt: 4*2 bezinli duster debriyaj pedal kavrama mesafesi çok yüksek servise gittinmi
  9. A

CAMA TAŞ DEĞDİ...

Ynt: CAMA TAŞ DEĞDİ... Doğrudur benim avivanın anlaşması konusunda bilgim yok. Ama daha önce gerek yetkili serviste gerekse sanayide cam işi yapan arkadaşlarda 1-2 saatte hiç araba teslim almadım demek ki beni boş yere oyaladılar >:(. Ben doraglass veya olimpia kötü demedim doğru okursan düz...

10. A

CAMA TAŞ DEĞDİ...

Ynt: CAMA TAŞ DEĞDİ... ön cam atermik olmadığı için olimpiya veya doraglas olması farketmez ama 3 saat veya 2 saat işçilikten sonra arabanın 6 saat hareket etmemesi lazım hatta bu mevsimde 12 saat hareket etmemesi lazım çünkü cam yapıştırıldıktan sonra boşluk oluşabiliyor cam tam oturmadığından...

11. A

Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif

Ynt: Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif hayırlı olsun güle güle kullanın. radyo teyp ten konu açılmışken. Bana bu renault grubunun orjinal teybi yetiyor hele direksiyonun yanındaki kumanda olmazsa olmaz diyebilirim başka arabada arıyorum. Ama şunu belirteyim daha önce kullandığım megane 1...
  12. A

4*2 bezinli duster debriyaj pedal kavrama mesafesi çok yüksek

Ynt: 4*2 bezinli duster debriyaj pedal kavrama mesafesi çok yüksek kafan rahat olarak duster'a bin bendede aynı araçtan var. 24000 km de debriyaj pedalı ayağımın altında yok gibi ve çok çok yukarıdan kavrıyor ayrıca geri vitese geçişte bazen debriyaj yenilemek gerekiyor serviste bunun normal...

13. A

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ senin arabanda benimki gibi benzinli veya gazlı olmasın :D 1.5 dci motor rampada bayılmaz.
  14. A

110b orjinal lpg duster şehir dışı yakıt sarfiyatı

Ynt: 110b orjinal lpg duster şehir dışı yakıt sarfiyatı çok iyi yakmış şehir içi kullanımını da ölç işime gelirse bende lpg taktırayım.
  15. A

bu telsiz yeterli olurmu???

Ynt: bu telsiz yeterli olurmu??? slm elimdeki vx-7 ile dcs tonu kullanan pmr leri dinleyebiliyorum ama ctcss kullananları dinleyemiyorum bu cihazın ayarları hakkında bilgin varmı?

16. A

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bir önceki dacia reklamında Nurhayatın kullandığı mavi dusterın arkasında 4WD yazmasına rağmen ön farları beyaz 4x2 farı
  17. A

Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli?

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? landrover, jeep, willys ve austin isimlerini bilirsiniz ama eski modellerini ne kadar bilirsiniz bilmem gerçi burada bu arabalara yıllarını vermiş benden daha iyi bilen onların uzmanı arkadaşlar abiler var ama...
  18. A

amatör telsiz ile pmr frekansında muhabere

Ynt: amatör telsiz ile pmr frekansında muhabere haydi arkadaşlar elimde vx-7 varken birde pmr masrafına girmeyeyim. :) :) :)

19. A

amatör telsiz ile pmr frekansında muhabere

elimde yaesu vx-7 var amatör kanallarında kullanabiliyorum ama bazen araziye çıktığımızda yanımdaki arkadaşlarda pmr telsiz oluyor örneğin arkadaşlar pmr de DCS 3 4 kanalını kullanıyor bende DTMF/DCS ayarlarından ton off kapalı konumdayken frekansı 446.030 ayarlayıp bu frekansı dinleyebiliyorum...
  20. A

Duster Paçalık, Tozluk

Ynt: Duster Paçalık, Tozluk tekzenin internet sayfasında paçalık ilanı gördüm tüm marka ve model araçlara uygun diyor fiyatıda 13,57 16,58 iki model bizimkine olursa denemek lazım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri