Arama sonuçlarınız

1. A

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri filinkot denilen şey zaten ziftin bir çeşididir genelde teknelerin altına sürülür eskiden beride arabalarda korozyona karşı kullanılır

2. A

Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu

Ynt: Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu aynı sorun 2 sene kadar önce bir arkadaşın fiorinosunda oldu yoldu uçtu gitti garantiden değiştirdi.
  3. A

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği toyo japon malı daha önce yazlık kullandım iyi lastik bu sefer kışlığını sordum 215 65 16 fiyatı 215 tl uygun :)

4. A

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği benim lastiktede M+S yazıyormuş diğer bilgilerin içine küçük yazdığı için gözümden kaçmış.
  5. A

ön tampon ızgarası

Ynt: ön tampon ızgarası bende tel örgüden kestim boyayıp sanayide taktıracağım

6. A

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri bende ilk aldığımda kullanması acaip geliyordu bana rampada çekmiyor gibi geliyordu servise sordum diesel arabaya alışık olduğum için dediler. bir ara 4. vitestede hızlanmıyor gibi geldi motor açılmadığına kanaat getirip motoru açmak için yüksek devirde...

7. A

ön tampon ızgarası

Arkadaşlar geçen park halinde gördüğüm dusterin plakanın altındaki ızgara kısmına arkadan tel örgü takmışlar kendi arabamdada dikkatimi çekti radyatörün önündeki ızgaranın boşlukları çok büyük önden taş gelse direk radyatöre gelebilir böyle tel örgü taktıran varmı nasıl takılıyor tamponu...
  8. A

Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması

Ynt: Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması bu arabanın cam fitillerini kontrol ederseniz içeri çöküntü lü bir oluk şeklinde yapılmış diğer arabaların cam fitilleri cama yapışır yukarıya çıkıntılı bunun nedeninin krom cam çıtası takmak için bu şekilde yapıldığını düşünüyorum. bu...
  9. A

Trac Bursa, Keşiştepe 145.700 MHZ Rolesi tüm Marmara ve Kuzey Ege de yayında...

Ynt: Trac Bursa, Keşiştepe 145.700 MHZ Rolesi tüm Marmara ve Kuzey Ege de yayında... el cihazıyla ben Tavşanlıdan Kütahya yı dinleyemiyorum yüksek bir yere çıkmam gerekiyor

10. A

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği benim lastikte M+S de yazmıyor ama dişleri vakumlu lastik dişi

11. A

Trac Bursa, Keşiştepe 145.700 MHZ Rolesi tüm Marmara ve Kuzey Ege de yayında...

Ynt: Trac Bursa, Keşiştepe 145.700 MHZ Rolesi tüm Marmara ve Kuzey Ege de yayında... Slm Tavşanlı merkezde el cihazıyla denedim 145.700 sadece cızırtı geliyor çağrıları alamadım.
  12. A

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği arkadaşlar benim dacianın üzerindeki fabrikanın taktığı lastik michelin latitude tour hp (alpin değil) bu lastiğin dişleri yani üzerindeki kılcal kanallar testere dişi gibi bildiğimiz vakumlu kış lastiklerine benziyor int. de baktığım kadarıyla bu lastiğin kanalları düz...

13. A

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? 1998 den beri Bursa Ahmet erişen ustanın çakılarını kullanırım şu anda kullandığım 3 veya 4. çakısı hiç biride beni yolda bırakmadı diğerlerini ya kaybettim ya hediye ettim ayrıca avda kullandığım alman haller...
  14. A

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları bence idame ekipmanları arasında peksimet olmasıda lazım 2-3 tanesini temiz bir poşete sarın çantanızın bir köşesine atın veya arabalarınızın bagajında poşette bulundurun benim arabamın bagajında her zaman bulunur. Peksimetin ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar için...
  15. A

Dacia Duster; Araç İçi Ses İzolasyon Uygulaması

benim çocukluğumda yeni arabaları (renault 12) sanayiye sokarlar döşemeciye iç döşemesini söktürürler çamurluk içlerine bağlantı yerlerine talaşla karıştırılmış filinkot(teknelerde kullanılan zift) sürerlerdi bağlantı yerlerinde çok boşluk varsa çekomastik doldururlurdu. altınada komple zift...

16. A

Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları

Ynt: Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları ilk başta yüksek viteste rampa çıkarken dizelin torkunu arıyordum ama şimdi çok memnunum geçen dizel arabayla rampa yukarı 1. vitese düştüğüm virajı bununla 2 de döndüm.
  17. A

Ynt: Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları 480 km 280 km şehir içi 200 km şehir dışı 100 kmde 8,5 lt benzin
  18. A

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği biz millet olarak sadece çeker lastikleri kışlık yapıyoruz ne diyeyim sadece duygusal. Benim önceki arabamda üzerindeki lastikler 175/65/14 olduğu halde kışın önlere 165/70/14 takıyordum ve çok memnundum. Bu arabada ön lastikleri en fazla eşdeğeri olan 205/70/16 ya...

19. A

Ynt: Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları kütahyadayım, şehir içinde kullanmam arttıkça yakıtın daha artacağını tahmin ediyorum. yol bilgisayarım olmadığı için bir dahaki fullememde sonuçları buraya yazarım.
  20. A

Ynt: Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları 1.6 16v benzinli %65 şehirdışı %35 şehiriçi 100 km de 6,69 lt

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri