Arama sonuçlarınız

1. A

Araba İle İtalya

Ynt: Araba İle İtalya Merhaba biliyorsunuz sizde boyutun pek önemi yok. Dünyaları yanımda taşımayacağıma göre arabaya her türlü sığıyoruz. mevcut durumda 170 kg kendi ağırlığımız 50 kg da yanımızdaki eşyalar ortalama 220 kg. eder. biz taşınmıyoruz sadece tatile çıkıyoruz. yinede uyarılarınız...

2. A

İtalya Tatili

Ynt: İtalya Tatili Merhaba biz yeşil pasaportu alinca ilk önce kendimiz kuzey avrupa ya gittik. Kalacak yer sorun olmadı. Akraba ve arkadaşlardan kaldik. Gecen sene turla ciktik ve bir daha asla turla cikmam. Her ne kadar ekonomik gibi görünse de ödenen para karsiligini bulmuyor. Kalinan...
  3. A

Araba İle İtalya

Ynt: Araba İle İtalya Keremcim kesinlikle deneriz. Zaten giderken yanimizda zeytin, bal gibi bozulmayacak gida maddeleri almayi planlıyoruz. Kalanida oralardan tedarik edeceğiz.

4. A

İtalya Tatili

Ynt: İtalya Tatili Merhaba Şadan bey. Turistik şehirlerin dişinda tasiyeleriniz nedir. Nereyi görmeden gelmeyelim
  5. A

Araba İle İtalya

Ynt: Araba İle İtalya Merhaba Sevgili Anstel. Yeme içme işini kendinizmi hallettiniz yoksa sürekli dışarıdan mı yediniz. apartman daireleri mutfaklı oluyor genelde. tavsiyeleriniz neler. görüşmek üzere...

6. A

Araba İle İtalya

Ynt: Araba İle İtalya Teşekkür ederim keremcim. Verdiğin bilgiler çok işime yarıyor. Kampinglerde kendin yemek kahvaltı vs. yaptınmı. sadece dışarıdanmı takıldınız. İbade tamamda iaşe durumlarını nasıl hallettiniz. Lidl marketler bunun için baya iyi.

7. A

Araba İle İtalya

Ynt: Araba İle İtalya merhaba GPS te ücretli yollardan kaçın dersek nasıl olur. çünkü otobandan gidince hiç bir yeri göremiyorsunuz. Bu konuda ne düşünüyorsunuz. Planlamada Edirneden sabah erken çıkıp öğlen gibi sofyada olmak ve akşama kadar sofyayı gezmek, sonra yine ertesi sabah erken çıkıp...
  8. A

Araba İle İtalya

Ynt: Araba İle İtalya Merhaba Gezi süremiz için 30 gün+ 4 gidiş dönüş planladık. ancak paramız biterse daha erkende dönebiliriz.
  9. A

Araba İle İtalya

Ynt: Araba İle İtalya Teşekkür ederim Şadan Bey. Tavsiyelerinize uyacağım. Sizide takip ediyorum ben. Napoli bölgesi şimdilik planlarda yok ama daha önce dediğim gibi biraz spontane gelişsin istiyorum. çok plan program yapınca daralıyoruz.Ama Amalfi solerno vs. yerleride merak etmiyor değlim.

10. A

Araba İle İtalya

Ynt: Araba İle İtalya Merhaba ES45. Rotayı defalarca revize ettikten sonra son hali Bulgaristan Sofya üzerinden Belgrad Zagreb Ljublijana Venedik ve oradan da biraz spontane olsun istiyorum. Niye defalarca revize ettiğime gelince. Yunanistan üzeri düşündüm ama şu uluslararası ehliyet...

11. A

Araba İle İtalya

Ynt: Araba İle İtalya Keremcim teşekkürler. burada en büyük cesareti senden aldım. Seni dinledikçe yazdıklarını okuyunca hayaller dünyasına dalıp gittim. İçimizde hep bilinmezden korkarız ya bendekide öyle bir şey işte.
  12. A

Araba İle İtalya

Ynt: Araba İle İtalya Teşekkür ederim. Aslında son iki yıldır uçakla gidiyoruz yurtdışına. buradaki arkadaşları okuyunca bi cesaret geldi ve başladık planlamaya. Zaten bundan yüzümüzün akıyla çıkmayı başarabilirsem Karavan iznini hanımdan almış olacağım. :)

13. A

Araba İle İtalya

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıldır planlarını yaptığım tekrar tekrar üzerinden geçtiğim bir daha planladığım Polo Bluemotion aracım ile eşim ve kızım ile uzun soluklu bir italya gezisine artık son bir ay kaldı. Ne desem kendime söz geçiremiyorum yüreğim heyecandan 2 katı hızlı atıyor.bir...
  14. A

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz Kerem Bey süper olmuş geziniz. bizde 2 yıldır yurt dışına çıkıyoruz ama en sonunda eşimi razı edebildim ve arabayla çıkmaya karar verdik. size danışmak istediğim bir kaç husus var. navigasyon, çadır, yanınıza aldığınız almasaydık dediğiniz yada keşke alsaymışız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri