Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
İyi ki kurduğumuz çadırları o tipide söküp gece 3 4 gibi ağaçlığa gitmişiz abi. Başlangıç sıkıntılı olsa da sonradan keyifli hale getirdik kampı.
http://www.youtube.com/watch?v=zbT7nQAk8Sk&list=UUCmj-xLeDml0N9IsZlqkImA&index=1...
Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)
Teşekkür ederim eğer yolunuz düşerse ve hala varsa, atlı yolda giderken 50 mt civarı solda semazen lokantası vardır. Tavur ve kuzu tandırını tavsiye ederim. :)
Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)
Değilim Tarık Bey, 2 sene kadar kaldım orada. Keşke olsaydım da tanışma imkanımız olsaydı.
Fotoğraf yükleme konusunu okudum, fotoğrafları photobucket'tan yükledim umarım sıkıntı olmaz.
Afyonkarahisar Off Road Kulübü olarak ilk kamplı gezimiz Afyon--Eskişehir Yolu üzerindeki Yapıldak Göleti oldu. Tulum ve çadır konusunda bana yardımcı olan Mustafa abime ( oyabanci ) teşekkürlerimi...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selamlar
Eskişehirliyim, Afyon'da Üniversite Hastanesinde çalışıyorum. Aracım var, off road kabiliyeti yok :) AFOFF olarak buluşmalarımız mevcut. İnşallah yakında fotoğraf ve videolarımızı paylaşırım burada.