Arama sonuçlarınız

1. T

Müthiş Bir Ses Gelmeye Başladı Araçtan Motordan Mi Da Alttan Mi Anlamadım.

Çok geçmiş olsun. Nacizane tavsiyem, macera aramadan Maslakta Hüseyin ustaya aracı götürmenizdir, Hüsoff ya da Oto Mekanik olarak bilinir. Gitmeseniz bile aradığınızda sorularınızın cevabını alırsınız parça temini vb. Land Rover bir kere düzgün toplanmazsa çorap söküğü gibi geliyor gerisi...

2. T

Freelander 1 2004-2006

Selamlar, Dürüst olmak gerekirse Freelander 1'e biraz soru işaretiyle yaklaşıyorum. Freelander 2'deki nispeten diğer Land Roverlara göre daha iyi durumda olan stabil çalışma performansının Freelander 1'lerde çok olmadığı kanaatindeyim. Ama parça fiyatlarında gözle görülür bir fark var mesela...
  3. T

Lifreelander 2 Gaz Yemiyor 90-100km Üzerine Çıkmıyor

Merhaba, maslak oto sanayide anıl oto'yu öneririm. farklı adreslere de gittiğim oldu, anıl oto'nun duruma göre diğer servislerden biraz daha yukarıda verdiği onarım ücretleri de oldu ama genel olarak hep iş önünde sonunda anıl oto'nun dediği noktaya çıktı, en baştan o yola girmediğim için...

4. T

Motor Işığı

Merhaba, Daha önceden kullandığım audi marka aracımda yaşadığım yanma probleminden ötürü egr valfi kurum bağlamış ve temizlesek de çok işe yaramamıştı ama sizin durumunuzda aynısı ya da buna benzer bir durum yaşanır mı inanın hiçbir fikrim yok. Öte yandan katkılar için ilk tavsiyem uzak...
  5. T

Motor Işığı

Eski/yeni range rover motorları oldukça kompleks olabiliyor, bazen gerçekten motorun inmesi gerekebiliyor ama L359 freelander'larda kesinlikle böyle bir durum yok. direkt olarak motor inecek diyen yerlerden koşarak uzaklaşmak lazım. çok geçmiş olsun. Arıza göstermemesi de ilginç. sonuçta...

6. T

Motor Işığı

Merhaba, Hava ile alakalı olacağını sanmıyorum. Hem çekişten düşüş yapardı, hem de motoru kısıtlı güç moduna alırdı gibi geliyor. (bu modda ekranda reduced engine performance yazar ve çok yavaş hareket eder aracınız). Aklıma sensörlerle alakalı bir problem olabilir mi sorusu geliyor ama obd'ye...

7. T

Freelander 2006 Td4 Bagaj Kapağı Açmıyor / Ses De Çıkmıyor

Merhabalar, Sigortasını kontrol etmekle başlayabilirsiniz. Bagaj kapağının sigortası ön yolcu tarafında torpido gözünün arkasındadır. hangi sigorta olacağını da aşağıdaki linkten tailgate olarak aratırsanız göreceksiniz. tüm sigortaların yeri vardur sayfada. link çalışmazsa eğer google araması...
  8. T

Yazlık Lastik

ölçüm daha farklı olsa da pirelli scorpion verde'nin yaz yastiğini kullanıyorum birkaç senedir. çok memnunum diyebilirim. özellikle kuru zeminde oldukça tatmin edici. ıslak performansı da oldukça iyi. alternatiflerden düşününce michelinler belki biraz daha konforlu olabilir ama tekrar alacak...
  9. T

Merhabalar, Cevabınız için çok teşekkürler. Şimdi daha net duruyor tablo gerçekten. Özellikle kalkışlardaki yüklenme ile gaz kesme durumu çok büyük ihtimalle EGR'den kaynaklanıyordur tahmin ettiğiniz gibi. (egr olmadığı kesinleşirse de tork konvertörüne odaklanabilirsiniz) EGR takılı kaldığında...

10. T

Iç Aydınlatma Işıkları

Merhaba, Ampullerinizi led ile değişmiş miydiniz? Genelde iç aydınlatma elemanlarında klasik ampullerin led ile değişmesinde eğer voltaj farkı oluşursa dimmer transistörü zarar görebiliyor. Freelanderlarda nerededir tam olarak yeri bilemiyorum ama land elektroniğini bilen bir usta kolayca...

11. T

Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun. Anlattıklarınız turbo problemi gibi duruyor ama eğer turboda ve wastegate'te problem yok denildiyse, basınç sensörlerinde bir problem olabilir. Özellikle düzensiz bir şekilde bu problemi yaşıyor olmanız benim aklıma bu ihtimali getirdi. Eğer ilerleyen...
  12. T

Fr2 Içim Akü Seçimi

Merhaba, yeni değişikliğe gittiğim için net bilgi verebilirim. Aracınız TD4 ise 80 amper fazlasıyla işinizi görecektir eğer ekstranız yoksa. Start-Stop özellikli olmasına ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum. Varta akülerde F17 kodu ile bir bayiye sorarsanız fiyat bilgisi de alabilirsiniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri