Arama sonuçlarınız

1. XozzyX

Her Çarşamba Akşamı Bisikletle Geziyoruz!.

Ynt: Her Çarşamba Akşamı Bisikletle Geziyoruz!. katılmayı çok istiyoruz. teşekkürler

2. XozzyX

Bisiklet Alacağım ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Ynt: Bisiklet Alacağım ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum öneriler için teşekkürler arkadaşlar..
  3. XozzyX

Bisiklet Alacağım ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Ynt: Bisiklet Alacağım ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum arkadaşlar tamamen amatör, haftada toplam 3-4sa civarında kullanım için -ayrıca belki bazı haftasonları uygun doğa parkurlarında-300tl civarında bisiklet için "bianchi ares" modelini en optimum olduğunu düşünüyoruz..? Fikirleriniz ve...

4. XozzyX

Her Çarşamba Akşamı Bisikletle Geziyoruz!.

Ynt: Her Çarşamba Akşamı Bisikletle Geziyoruz!. merhaba arkadaşlar boğaz gezilerinize hala devam ediyor musunuz?
  5. XozzyX

Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi?

Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? Ben de uzun süre araştırdıkta sonra dağ bisikletine karar verdim...Kesinlikle çok memnunum.

6. XozzyX

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. gezenbilir ailesini tebrik ediyorum, hayırlı olması dileklerimle...

7. XozzyX

Katlanan Mangal, Çok Pratik

Ynt: Katlanan Mangal, Çok Pratik bilgi için teşekkürler reha bey
  8. XozzyX

Katlanan Mangal, Çok Pratik

Ynt: Katlanan Mangal, Çok Pratik Arkadaşlar merhaba aracımın bagajı küçük ama mangal aşkım büyük olduğundan :), katlanan mangal almak gibi bir fikrim oluştu.. forumun ilk msg'ından bu yana oldukça vakit geçmiş, kullananlardan, katlanan mangallardan memnun kalıp kalmadıklarını öğrenmek...
  9. XozzyX

Gezenbilir Düzce Grubu

Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Ozan Akdağ Doğum Tarihi ve Yeri: 1976 - İzmir Semt: K.Konutlar İlgi Alanı: Doğa gezileri

10. XozzyX

En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto merhaba arkadaşlar sticker gerçekten çok vurucu... kullanımı yaygınlaştırılabilirse, etkili bir kamuoyu tepkisi yaratacağına inanıyorum..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri