Arama sonuçlarınız

1. ferhatd

Macera Basliyor !

Coolant/antifriz kaybi asagidaki link ile tipa tip ayni cikti benimki. Ustaya goturunce bu parcayi cikartmamiz bakmamiz lazim dedi. Asagidaki link'de ise tumunu cikartmadan da cozulebildigi ornekleri ile anlatiliyor. Problem ayni cunku arac calisirken sizinti yok, soguk iken sizinti var ve...

2. ferhatd

Macera Basliyor !

Cok tesekkur ederim. Uzun plastik parca ne kadar? Asagidaki video'da nasil mevcut parcanin cikartilip yenisinin takilacagini gostermis.
  3. ferhatd

Macera Basliyor !

Yarin coolant sizintisi icin servise goturecegim. Aradaki metal boruyu kaynak ile duzeltebilirsek duzeltir ya da komple degistiririz dediler. Bakalim gorecegiz. ABS sensor arizasi icin haftaya goturecegim. Eger parca gerekirse haftasonu yatsin istemiyorum araba. Parcanin Bodrum'a gelmesi en az...

4. ferhatd

Macera Basliyor !

Anladim. Bilgi icin tesekkur ederim. Klasik; araci soymadan gercek boya olmuyor. Kayinpederin de Ford arabasi ki 25 senelik arac onun ki, camlar cikartilmadan boyandigi icin bir muddet sonra cam kromaj kenarlarindan boya atmaya basladi bugunlerde. Yeni konustuk. Ayni durum. Gunes yanigi tedavi...
  5. ferhatd

Macera Basliyor !

Ikisi de. Hem iyi fiyat idi hem de 16 senelik araba aldigimda arizasiz bile olsa 6 ay sonra nasilsa ariza cikartacak diye dusundum. 30+ sene bilgisayar uzmanligindan sonra hem oto mekanigi ve teknolojisi ogrenmek ve cocuklara bilgi aktarmak istedim hem de sevdigim araba sonucta. Bu arabayi...

6. ferhatd

Macera Basliyor !

Radyator su ilavesi yapildi. Icinde yeterince antifriz var tam bosalmamis. Borusu delinmis oradan akitiyormus. Kaynak yapilabilecek gibi ise yapilacak ya da boru degisecek. Ote yandan 3-amigos icin, bilgisayara bagladi tamirci. Ondeki iki sag ve sol ABS sensor arizasi verdi. Bunlarin...

7. ferhatd

Macera Basliyor !

Hmmm, havadisler ilginc oldu. Oncelikle Anil Oto Bodrum kapanmis. Borusan Oto aradim onlar da Discovery 2'leri bilgisayara baglayacak alet yokmus, Izmir en yakin dedi. Harika bir baslangic. Anlasilan radyator icine temiz icme suyu koyup sanayiye goturmekten baska care yok.
  8. ferhatd

Macera Basliyor !

Disco'nun ustunde 2" Britpart yukseltme varmis. Ayni zamanda ceki demiri de takili. HSE modellerde standart mi gelmis zamaninda? Tabii ruhsata isli degil. Bu da ayri bir konu. 2" yukseltme oldugunda, ceki demiri problem oluyor mu karavan ya da trailer cekmek icin? Yukseltme yuzunden ceki...
  9. ferhatd

Macera Basliyor !

Merhaba arkadaslar, Ben de araniza yeni katildim. Uzun zamandir Defender ve Discovery arasinda kalip, Discovery 2 secerek kararimi vermis oldum. Umarim pisman olmam. Discovery 2 , 2001 Model TD5 aldim. Butun iyi taraflarini, problemlerini de bilerek. Aslinda kalbim Defender'dan yana idi ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri