Arama sonuçlarınız

1. colakoglu22

Rüzgar Jeneratörü Yapımı

Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı Değerli schweps Rüzgar jeneretörü ile ilgili anlatımlarınız ve yaptıklarınız çok güzel. Ben yazıcıdan çıkarmış olduğum step motoru kullanarak rüzgar jeneratörü yapmaya çalıştım. Matkapla yaklaşık 8-9 v akım verdi. Yerine taktığımda hatırı sayılır rüzgarda 10-...

2. colakoglu22

Edirne - Uzunköprü - Karayayla

Ynt: Edirne - Uzunköprü - Karayayla Sayın kerkenezce piknik yapılacak yerleri mevcut.Şansınız varsa balık bile tutabilirsin.Eminim iyi vakit geçirirsin.
  3. colakoglu22

Ynt: Edirne - Uzunköprü - Karayayla Sayın AKT... Benim annemde Hasırcıarnavut köyünden. Şuan nerede otururyorsunuz?

4. colakoglu22

Ynt: Edirne - Uzunköprü - Karayayla -Sayın MRT22 ; Meriç tarafında daha güzel yerler vardır mutlaka.Hemşerim resimlerini bizimle paylaşırsan seviniriz. -Sayın 2fast4u ;Resimlerime baktığınız için teşekkür ederim. -Sayın akt ; Resimlerden ve ayrıca Google earth'tan inceleyebilir uygunluğuna siz...
  5. colakoglu22

Ynt: Edirne - Uzunköprü - Karayayla Sayın akt; Çok büyük bir alana sahip değil ama barajın arka taraflarında dere tepe var tabiki.Off road'tan anlamadığım için uygunmudur bilemiyorum.Siz değerlendirin.

6. colakoglu22

Ynt: Edirne - Uzunköprü - Karayayla .

7. colakoglu22

Ynt: Edirne - Uzunköprü - Karayayla SİS ALTINDA KARAYAYLA....
  8. colakoglu22

Ynt: Edirne - Uzunköprü - Karayayla Sayın MRT22 Karayayla'ya daha önce gelmişmiydiniz?
  9. colakoglu22

Ynt: Edirne - Uzunköprü - Karayayla Fotoları gördüğünüz yer EDİRNE nin Uzunköprü ilçesine 9 km uzaklıkta Meriç İlçe yolu üzerinde kendi halinde 50-60 hanelik gençlerin hemen hemen hepsi göç etmiş küçük bir köy.Yürüdüğüm yer çok uzun bi parkur değil. Köyün hemen üzerinden başlayıp keyfini...

10. colakoglu22

Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) Sayın Kaptan muhteşem görüntüler.Cennet bahçesinden geçmişsiniz sanki. İmrenmemek elde değil...

11. colakoglu22

Ynt: Edirne - Uzunköprü - Karayayla Biraz kısa yürüyüş oldu ama zevkliydi.
  12. colakoglu22

Köyüme ziyarete gitiitm ve tek başıma yürüdüm...

13. colakoglu22

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları Sayın asil.zade eklediğim resimleri soruyorsan Dupnisa mağarası Kırklareli Diğer ağaç olan ise Keşan Yayla, sahilden yukarıda köyün üst tarafında bulunan çeşmenin arkasında sizi bekliyor. yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.
  14. colakoglu22

Mağara Fotoğrafları

Ağaç Mağara Ağaç mağara....
  15. colakoglu22

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları Eklediğim fotoğraflarım Format yüzünden silinmişti.Tekrar geri kazandığım ve sizlerle paylaşabildiğim için mutluyum.Herkese selamlar....

16. colakoglu22

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları
  17. colakoglu22

Mağara Fotoğrafları

18. colakoglu22

Mağara Fotoğrafları

19. colakoglu22

Mağara Fotoğrafları

20. colakoglu22

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları Kırklareli DUPNİSA ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri