Arama sonuçlarınız

1. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! devir saatini atlamış herealde bunlar 100 binde deviriyomuş galiba o yuzden ne kadar kimse bilmiyo ;D ;D

2. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! dört dörtlük olmamasının nedenini bulamadı bakımsızdır ondan olabilir dedi enjektör memeleri kurum yapmış olababilir bakarız demişti.birdahaki gidişimde baktırcam inşallah
  3. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! Oksijen sensörü dediğiniz maf sönsörü mü oysa eğer var test ettim sıkıntı yok onda. İlhan abi işte usta bu sefer makinaya bağlıcak bakcak götürdüğümde bakalım ne çıkcak.ama servisteki usta bana bunda bağlıcak soket yok demişti ben var biliyorum.başka ustaya götürüm bu...

4. lazoli_55

Vitara Jlx Şanzuman

Ynt: Vitara Jlx Şanzuman Geçici çözüm ne?? Bende balık hastalığıda var ekstra :) İş sitresini anca bunlarla atabiliyom yoksa çalışamıyom ;D ;D Şu sorunları halletsem rahatlıcam daha sıkıntım kalmıcak inşallah
  5. lazoli_55

Vitara Jlx Şanzuman

Ynt: Vitara Jlx Şanzuman Bende avın hertürlü hastalığı var ;D ;D Yazın baraja giderim balığa 2 gün kalırım.Kışın göllere ördeğe. Bende hem kara hem deniz avı hastalığı var şimdide suzuki hastalığını kaptım hayatımı yedi bu hastalıklar ;D ;D

6. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! İlhan abi dün gaz ayayırına gittim dört dörtlük gaz ayarı olmuyomus bir basıma sokmayı düşünüyorum.Belki o zaman düzelir. Hararet göstergesinede dikkat ediyorum.Forumda görmüştüm harici hararet göstergesini bende öyle yapmayı düşünüyorum. Araba için daha sağlıklı olur.bu...

7. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! aracım geç ısınmıyo 5 dakka olmadan kaliröför canavar gibi ısıtıyo.ama hiç hararet çıkmıyo arabada çözemedim bir türlü az birsey yukarı çıkıyor hararet göstergesi dahada çıkmıyor.yarıya kadar bile gelmiyor. Madem hava akış metresi de bozuk değil daha neden olabilir bu...
  8. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! Dediğiniz gibi denedim. Benzinde çalışırken çektim hava filtresinin oradaki fişi araba sallanmaya basladı olduğu yerde devir yükseliyo düşüyo sürekli. Gazda denedim onda da aynısını yaptı ayrıca araba stop ediyo.. Ayrıca hem benzinde hemde gazda söktüğümde checck engine...
  9. lazoli_55

Vitara Jlx Şanzuman

Ynt: Vitara Jlx Şanzuman Evet 93 model manuel vites 5 kapı jlx. Yardımınız için çok teşşekkürler şimdiden

10. lazoli_55

Vitara Jlx Şanzuman

Ynt: Vitara Jlx Şanzuman Bir ustaya gösterdim şanzuman ağlıyo dedi.Bunu kimse yapamaz dedi şanzumanı değişmek en iyisi dedi. 1200 çok bence daha ucuzları oldugunu duydum 700 felan gibi

11. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! Araçta atiker sıralı sistem takılı.İlk basta rolanti yüksek çalışıyo sonra rolantisi normala dönüyor ama yinede fazla yakıyor.akış metresinin testini nasıl yapcam bozulduğunu nasıl anlıcam. Araca o kadar masraf ettim satmaya pek niyetim yok.Satarsam zarar ederim. Bu...
  12. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! Bu yakıt bir türlü düşmüyor ne yapmmam gerekir kimse yardım edemicekmi bana bu konu hakkında yardım edecek kimse yokmu?? İflas eşiğine getirdi beni ne yapmam gerek yardım lütfen!!!

13. lazoli_55

Vitara Jlx Şanzuman

Herkeze selam. 93 model jlx'im şanzumandan ses çıkartıyor ve vites geçişlerinde takılma yapıyor bazen geçmiyor bazen geçiyor. Elinde sağlam çıkma şanzumanı olan varsa fiyatları hakkında bilgi verebilirmi?? Almaya düşünüüyorum ve fiyatlarını öğrenip kendimi ona göre ayarlıcam yardım...
  14. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! Amin cümlemizi :)
  15. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! yok yok :D Allaha şükürler olsun kalma gibi bir sıkıntısı yok canavar gibi :D

16. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! Bu gun servise götürdüm sibop cok sıkıyomus yaptı hava filtresi benzin filtresi bujileri değiştim sonra güzel bir gaz ayarı yaptırdım gazı ayarı yüksekmiş hem.Şimdi yakıt ölçüm sırası :D:D Servisteki arkadas araban motoru güzel çalışıyo dedi.İnş daha sıkıntım çıkmaz.En...
  17. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! Kimse cevap vermicek mi lütfen acilll yardım !!
  18. lazoli_55

Suzuki Vitara Arazi Vitesi İçin Yardım!!!

Ynt: Suzuki Vitara Arazi Vitesi İçin Yardım!!! Benim araç 93 model verdiğiniz bilgi için teşşekkürler

19. lazoli_55

Vitara Vites Takılma Sorunum

Ynt: Vitara Vites Takılma Sorunum Bende dediğiniz gibi yapcam bu araçtan anlayan sürekli bu araçlarla ugraşan bir usta var ona götürcem ona yaptırcam.. Herkez anlamıyo vitaradan malum.kendi ustam zaten git bu işle ugrasana yaptır dedi ben vitara şanzumanından anlamam dedi..
  20. lazoli_55

Vitara Vites Takılma Sorunum

Ynt: Vitara Vites Takılma Sorunum İndircez mecburen çok takılıyo çünkü en kısa zamanda yaptırmam lazım daha çok masraf çıkarmadan yoksa şanzumanı elime alcam yoldayken :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri