Arama sonuçlarınız

1. neuerhan

toyota vx80 cam rüzgarlığı

Arkadaşlar vx80 aracıma cam rüzgarlığı arıyoruım internette biraz araştırma yaptım fakat bi türlü bulamadım genelde vx100ler için var cam rüzgarlığı.Sizin bildiğiniz bu parçayı satan biryer varmı acaba ?

2. neuerhan

Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım. Erkut abi hayırlı uğurlu olsun, Allah tekerine taş değdirmesin. Çok güzel araba maşallah.
  3. neuerhan

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri murat eline sağlık kardeşim.

4. neuerhan

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri bende 15 numaranın vidyoyu bekliyorum murattttt. :))
  5. neuerhan

Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum cok saolun en kısa zamanda fotoğrafları paylasıcam . zaten pazar günü kayseride etkinlik var onada katılıcam inşallah orda bol bol fotoğraf cekip korum :)

6. neuerhan

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum amin abicim çok tsk ederim.

7. neuerhan

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum henüz aracı görmedim ama eminimki cok güzel bi araba aldım erkut abimden . Umarım birgün yüzyüze tanışırız.
  8. neuerhan

şu vx80 hakkında bilgisi olan varmı ?

Ynt: şu vx80 hakkında bilgisi olan varmı ? bu arabadan vazgeçtim. acaba baska satılık vx80 bulabilirmiyiz ? satan , bilen varmı acaba ?
  9. neuerhan

Ynt: şu vx80 hakkında bilgisi olan varmı ? kafamda soru işareti oldu şimdi . acaba motorda bi sıkıntı olurmu suan ?

10. neuerhan

Slm arkadaslarım abilerim şu aracı almayı düşünüyorum fakat aracı iyi tanımıyorum acaba aranızda referans olabilecek birileri varmı ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-mukemmel-kondisyonda-land-cruiser-vx80-43803711/detay

11. neuerhan

wrangler hakkında bilgi ?

Ynt: wrangler hakkında bilgi ? cjler bana gelmez ya . zamanım yok onla ilgilenmek için. ben sadece pazar günleri cıkıyorum offroada diğer günler işteyim. beni yormayacak sağlam bi araba işstiyorum. bu wranglerlerin ederi nekadardır acaba ona göre alacak olursam pazarlık ederim.
  12. neuerhan

Toyota alıcam ama hangisini ? fj70 mi vx80 mi ?

Ynt: Toyota alıcam ama hangisini ? fj70 mi vx80 mi ? ya acaba jf70 alsam vx80 nin verdiği güveni sağlamlığı verirmi offroad kabiliyetini verirmi ?

13. neuerhan

Ynt: wrangler hakkında bilgi ? Agir offroaddan kastim arabaya cok nazik davranmicam ve gozumun keatigi herye vuricam arabayi :) ya 2004 ler vergileri cok yuksek hemde otomatik vites onlar ve cevremdekilerin soyledigi kadariyla eskileri daha sorunsuz olurmus elektronik aksam az oldugu icn ...
  14. neuerhan

Ynt: wrangler hakkında bilgi ? aracı sadece pazar günleri için alıcam ağıroffroad yapıcam acaba sağlammıdır ? bu yeni modeller genelde elektronik cok olduğu için ıormak geçişlerinde fln problem yaratıyo bide sahara modelleri ağır offroadiçin uygunmu high output dan ne farkı war acaba ? birde...
  15. neuerhan

arkadaslar şu arabayı gözüme kestirdim diyebilirim fakat seçeneklerim halen var toyota vx80 mi fj70 mi yoksa wrangler mi ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-meraklisina-full-offroad-donanimli-wrangler-42931180/detay wrangler hakkında bilgisi olan...

16. neuerhan

Ynt: Toyota alıcam ama hangisini ? fj70 mi vx80 mi ? haklısınız ama arac tam istediğim gibi değil. şu araçlar hakkında bilgisi olan warmı acaba ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-meraklisina-full-offroad-donanimli-wrangler-42931180/detay
  17. neuerhan

Ynt: Toyota alıcam ama hangisini ? fj70 mi vx80 mi ? araç güzel bende takip etmiştim bu konuyu fakat fiyat olarak yüksek ve tam olarak istediğim gibi değil.
  18. neuerhan

Ynt: Toyota alıcam ama hangisini ? fj70 mi vx80 mi ? bu model olabilir fakat bu araç pek temize benzemiyo km si fln cok bana göre . bunun yerine benzinli 90 model alsam temiz daha mantıklı gibi

19. neuerhan

Ynt: Toyota alıcam ama hangisini ? fj70 mi vx80 mi ? benim bildiğim kadarıyla 100 kasalarda elektronik cok ağıroffroad için pek tavsiye edilmiyo. acaba vx80 ler su geçişlerinde nasıl motor ıslansa sorun olurmu acaba ? birde otomatik vitesmi iyidir manuelmi arazide? birde şu araba cok hoşuma...
  20. neuerhan

Ynt: Toyota alıcam ama hangisini ? fj70 mi vx80 mi ? zaten aracı aldıktan sonra masraftan kacmıcam tam bi offroad arabası yapıcam inşallah. sonradan takılma kilitli defransiyel orjinhali kadar sağlıklı olurmu acaba ? lexus olması offroad için bi engel değildeir dimi ;?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri