Arama sonuçlarınız

1. neuerhan

Toyota alıcam ama hangisini ? fj70 mi vx80 mi ?

Ynt: Toyota alıcam ama hangisini ? fj70 mi vx80 mi ? lexus vx80 le birebir aynı değilmi :S fjler bana daha mantıklı geliyo hem fiyat acısından hemde kısa sase olması bakımından ama tabi arazi kabiliyetlerini bilmiyorum. ?

2. neuerhan

Ynt: Toyota alıcam ama hangisini ? fj70 mi vx80 mi ? şu araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-fj-cruiser-toyota-fc-70-1990-askin-jeep-ten-34805763/detay
  3. neuerhan

Ynt: Toyota alıcam ama hangisini ? fj70 mi vx80 mi ? makaslı olmasında ne fark varki ? birde 4.2 litre 170 hp yeterlimidir arazide fj70ler için.?

4. neuerhan

Ynt: Toyota alıcam ama hangisini ? fj70 mi vx80 mi ? öncelikle şu arabalar dikkatimi çekti. güzel temiz arabalara benziyolar siz ne düşünüyosunuz ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-amerikan-lexus-lx450-42554404/detay...
  5. neuerhan

Saygıdeğer abilerim bu aralar bi arac almayı düşünüyorum, bu %90 toyota olacak aracımı sert offroadda kullanıcam tekerler safalta değmicek desem yeridir :) benim için önemli olan yolda bırakmasın sürekli bozulmasın arazi kabiliyeti yüksek olsun benim istediklerim bunlar. bunlara en uygun...

6. neuerhan

Toyota fj80 yapımına başlama

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama hepinize cok cok tskler iyi dilekleriniz için . çamurlu foto pek yok cekemedik zaten 1 defa cıkma fırsatı bulduk , güzel vidyolar var aslında ama ömer abide , biraz traşlamak gerekiymus yetiştiremedi galiba ama en yakın zamanda koyar heralde. 1 resim buldum onu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri