Arama sonuçlarınız

1. hagurel

L200 4x4 1. vites geçiş sorunu

Ynt: L200 4x4 1. vites geçiş sorunu Bu sitede hiç L200 kullanan yok anlaşılan

2. hagurel

L200 4x4 1. vites geçiş sorunu

2001 model 4x4 magnum aracım var ve araç durmadan 1. vitese geçiremiyorum bu model araç kullananlar böyle bir durum ile karşılaştılarmı acaba senkromeç mi arızalı bilemiyorum daha büyük bir arıza çıkartırım diye korkuyorum mesela dik bir rampaya 2. vitesle girersem bire düştüğünde sorun...
  3. hagurel

Manuel vites 4X4 L 200 Vites kollarının olduğu alan çok ısınıyor....

Ynt: Manuel vites 4X4 L 200 Vites kollarının olduğu alan çok ısınıyor.... şanzıman yağını kontrol ettirin isterseniz yada yağ değişimi yapın

4. hagurel

L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar

Ynt: L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar model seçeneğiniz nedir
  5. hagurel

l 200 chip tonik

Ynt: l 200 chip tonik Cin Tonik gibi bişey yani bu kafa yaptırıyor araca

6. hagurel

L200 K Belgesi İsteniyormu ?

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? VAlla arkadaş o iş bir ara alevlendi şimdi sönük ne belge soran var nede durduran ben bide işde kullanıyorum adamlar cebimdeki parayı nasıl alırım derdindeler bende kaptırmama derdindeyim kıravatlı hırsız bunlar sen al aracı işine bak bişey olacağı yok gibi

7. hagurel

Ynt: L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar Devamı
  8. hagurel

Ynt: L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar birkaç foto da benden olsun
  9. hagurel

L200 Instyle A/T

Ynt: L200 Instyle A/T Başınıza geldi galiba hangi aracı kullanıyorsunuz merak ettim

10. hagurel

En Son Hangi Filmi İzledik?

İp Man 1-2-3 harika bir film

11. hagurel

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu hadi hayırlısı
  12. hagurel

TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri İtmeli köfte arabası :D :D :D zor yollar iyi espriydi tebrikler Arkadaşlar lastiklerden bahsederken görüntü açısından demişlerdi ben bile düşündüm açıkçası sizin sponsorlar yakıtı karşılamıyorlar mı? sizde hak verinki ince lastikle cılız duruyor araç ...

13. hagurel

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

tekrarını bile kaçırmam benimkide rahatsızlık sınıfına giriyor galiba ;D
  14. hagurel

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

bu arada izcide sesini duydum homurduyor resmen bende sesine hastayım bunun allah kaza bela vermesin güzel oldu aracınız
  15. hagurel

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye resim... resim... resim...

16. hagurel

TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri Öyle veya böyle bence adamlar bu sefer aradıkları aracı bulmuşlar zaman ile gerisini hallederler ihtiyaca göre
  17. hagurel

Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri

Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri 2001 L200 4x4 31x10.5/15 MT Kumho Road Veture lastik şehir içi 11.4 lt euro dizel şehir dışı ???
  18. hagurel

L200 için Flanş Yardım...

Ynt: L200 için Flanş Yardım... Evet en iyisi o ben 1953 model willys de jantları göbeklerinde çıkartıp ters çevirip kaynattırmıştım ofsetli olmuştu ama çokta işime yaradı willys gibi dar bi araçta şart oluyor

19. hagurel

L200 için Flanş Yardım...

Ynt: L200 için Flanş Yardım... 3 senede sağlığına kavuşmadı demekki
  20. hagurel

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kürşat bey canınız sıkılıyor herhalde gelinde ben sizi çanak takmaya götüreyim yardım edersiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri