Arama sonuçlarınız

1. senkromecci

Volvo Xc90

Ben teşekkür ediyorum :) bu araba ile değil ama yeni alacağım araba ile geleceğim..

2. senkromecci

Karavan Vs Waeco 23 L Buzdolabi

Fiyat nedir dolap için?
  3. senkromecci

Volvo Xc90

İzmir yakınların da iseniz buyrun gelin satilmadan kullanin:) evet o araba.. @m_cska adresinden takip edebilirsiniz.

4. senkromecci

2003 Model Vx100 Arıyorum

Yanlış. Prado fiyatı tamamen serbest piyasa, zaten bunun tartışmasını kendim yapıyorum kimseye bir söz deme hakkına sahip değilim, o paraya daha iyileri var. İnsanlar pradolarını satmaya dursun. 14 yıllık bir fark var sıfırı ve ikinci el arasında. Garajımda ki arabalardan birinin sıfırı şuan...
  5. senkromecci

2003 Model Vx100 Arıyorum

Prado almaya niyet ettik (4.0 V6) araç fiyatlarına bakıyorum hepsi anlaşmış gibi 120- 130. İnsanlar gerçekten ya fiyatları bilmiyor yada arabalarını bulunmaz Hint kumaşı falan saniyor. VX100 almaya karar verdim, 90-100 bandında temiz bulursam alacağım. Arkadaşın pradosunu alacaktım ama kontrat...

6. senkromecci

Volvo Xc90

Merhaba, 21 yildir ailevi gelenekselleşen Volvo kullanma geçmişimiz var buna binayen söyluyorum; Doğru Volvo yu bulursanız başınız ağrımaz, ve sadece Volvo servisine gidin. TF80 SC şanzıman (geartronic) ömürlük tür gerisi çöp. Arkadaşın problemi, debimetre anlik olarak yanlis okuyup hata vermiş...

7. senkromecci

Abi merhaba,avalanche aldınız mı? Memnunmusun? Konuşabilirmiyiz?

Abi merhaba,avalanche aldınız mı? Memnunmusun? Konuşabilirmiyiz?
  8. senkromecci

Prado Kullanıcısı Olmak..

Baştan sona elden geçirecegim boyası kaportası temiz olsun yeterli, bir arkadaşımda mevcut yurt dışında gelmesini bekliyorum aracını almak için hatırladığım kadariyla yurt dışından ithal olarak 8 ay bekleyerek getirtmiş di. Kırık beyaz renginde. Orijinal navigasyon sistemi ve fonksiyonel...
  9. senkromecci

Prado Kullanıcısı Olmak..

Herkese Merhaba.. Biliyorum hepiniz benden büyüksünüz, tecrubelerinizden dayanarak bir kaç sorum olacak.. Forum da yeniyim Prado hakkında yazılanları her detayına kadar okudum, bende Prado alma hazırlığı aşamasındayım,(2005 model 5ileri 4.0) aracımı satışa çıkardım. Fakat satılana kadar araca...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri