Arama sonuçlarınız

1. wildwind06

ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi

Konuya uzun süredir cevap yazılmamış ama ben yeni lastikler değiştirdim. Bf Goodrich 255/55/R18 All Terrain A/T Ko2 Aldım. Lastikler made in usa. 2016 üretimi. Şu an için memnunum yakıtı çok fazla arttırmadı. Henüz arazi deneyimim de olmadı ama sorun çıkartacağını sanmıyorum. Ses seviyeside...

2. wildwind06

18" janta uygun lastikler için 235'e 245 yapmak 60'ı 65 yapmak hakkında

Lastik olarak 255/55/R18 uyumlu oluyor. Ben BfGoodrich all/terrain a/t ko2 taktım araca çok memnunum
  3. wildwind06

Pathfinder 2.5 Orjinal Port Bagaj Ara Barı Isteyen

Eski Aracımdan Kalan Orjinal Pathfinder Port Bagaj Ara Barı İsteyenler NISSAN PATHFINDER PORT BAGAJ ARA ATKI BARI - ORJİNAL (FIRSAT) - Yedek Parça ve Aksesuarlar sahibinden.com'da- Pasif İlan - 330806239

4. wildwind06

Pathfinder Navigasyon Kurumu

ORJİNAL EKRANI ÜZERİNDE TÜRKÇE IGO NAVİGASYON ÇALIŞAN ARACIMI SATIYORUM. İLGİLENEN LERE DUYURULUR. 2006 Nissan Pathfinder 2.5 TDI 76.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 229019226
  5. wildwind06

İt Pack Nedir

Ynt: İt Pack Nedir IT pack Pathfinder in en dolu modeli. Piyasada ki nerdeyse %95 pathfinder zaten it pack. Ordinal Ekranı ve geri görüş kamerası olan modeller bilin ki IT pack. Türkiye’de ‘LE’ ve ‘LE IT’ paketleri bulunuyor. Xenon farlar, Clarion müzik sistemi, deri koltuklar, yolcu ve sürücü...

6. wildwind06

Ankara da En İyi Nissan Pathfinder Servisi Neresidir?

Ynt: Ankara Da En İyi Nissan Pathfinder Servisi Neresidir? Ben BMS Nissan a gittim. Açıkçası Ankaradaki 3 servise de 140.000 bakımını sordum. Aydınlıkevler ve Konya yolundaki 1000 TL civarında dedi. Şaşmazdaki servis 450 TL. ye yaptı bakımını. Çok ta memnun kaldım. Fiyat olarak mantıklı fiyat...

7. wildwind06

Ankara da En İyi Nissan Pathfinder Servisi Neresidir?

Selamlar Ankara da düzenli bakımlarını yaptıracağım Nissan Pathfinder Konusunda uzman Bildiğiniz, tavsiye edeceğiniz servis Varmı?
  8. wildwind06

Kia Sportage

Ynt: Kia Sportage Selamlar Bende 2007 model Sportage kullanıcısıyım. Benim aracım şu anda 71500 km de. Gerçekten şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım. Duyduğuma göre kronik sorunları olan bir araç da değil. Yakıt olarak Yazları uzun yolda araç tam dolu halde hatta portbagaj da takılı...
  9. wildwind06

Sportage hakkında

Ynt: Sportage hakkında Selamlar Bende 2007 model Sportage kullanıcısıyım. Benim aracım şu anda 71500 km de. Gerçekten şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım. Duyduğuma göre kronik sorunları olan bir araç da değil. Yakıt olarak Yazları uzun yolda araç tam dolu halde hatta portbagaj da...

10. wildwind06

NİSSAN Pathfinder LE-IT paket için Gps-harita sorunu

Ynt: NİSSAN Pathfinder LE-IT paket için Gps-harita sorunu Bende 2005 - 2006 Pathfinder almayı düşünüyorum. Bütün araçlar da avrupa harita var. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yokmu acaba? Ayrıca IT paketi navigasyon sistemi mi demek. It siz pathfinder da var mı piyasada?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri