Arama sonuçlarınız

1. Defender.Wolf

Bburago Edıtıon Defender 110sw

Ynt: Bburago Edıtıon Defender 110sw Buda benim ki,renk seçimi süper olmuş :)) Teşekkürler tekrardan,selamlar sevgiler herkese..

2. Defender.Wolf

Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home

Ynt: Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home Emeğinize sağlık,çok güzel görünüyor çadırlarınız, olumlu yorumları merakla bekliyorum,takipteyim.. Yaşasın yerli malı,yurdumun malı!!! Başarılar,hayırlı satışlar dilerim..
  3. Defender.Wolf

Kiralık Def Aranıyor

Ynt: Kiralık Def Aranıyor Alkım bey,teklifiniz için teşekkürler..en son2007 kışında Ağrı tırmanışında yolumuz oralardan geçmişti,inşallah bir gün yine tekrarı olur,görüşür tanışırız.. Saygılar,

4. Defender.Wolf

Ynt: Bburago Edıtıon Defender 110sw Emre bey, Kargo ulaşmış çok teşekkürler,ben şehir dışındayım henüz göremedim ama ilgi ve alakanıza tekrar teşekkür ederim. Pazartesi istanbula dönüyorum,havaleyle iligili şubemle görüşeceğim. Saygılar,selamlar
  5. Defender.Wolf

Ynt: Bburago Edıtıon Defender 110sw Bir tane de ben istiyorum,50 tl den..lütfen ayırınız!

6. Defender.Wolf

Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender)

Ynt: Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender) Maaşallah çok yakışıklı olmuş...kazasız belasız kullanın,güncel fotoları paylaşmayı unutmayın.. Saygılar,

7. Defender.Wolf

Kiralık Def Aranıyor

Ynt: Kiralık Def Aranıyor Burak bey aynen öyle :)) uzun bir seyahat şuanda imkansız fakat ileri de bir gün mutlaka böyle bir maceraya katılmak isterim. Yıllarca yüksek irtifa dağcılık ve kaya tırmanışı yaptım,defender lüks bile kalır;16 saatlik yolları,bayram seyran zamanı otobüslerin...
  8. Defender.Wolf

Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var

Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürün..
  9. Defender.Wolf

Kiralık Def Aranıyor

Ynt: Kiralık Def Aranıyor evet ben de bir türlü erişemedim!!

10. Defender.Wolf

Kiralık Def Aranıyor

Ynt: Kiralık Def Aranıyor İleride düşünebilirim böyle bir seyahate katılmaya,fakat şu an 6-7aylık bebek için çok uzun olur. ilginize teşekkürler,takipteyim..

11. Defender.Wolf

Kiralık Def Aranıyor

Sayın abilerim,üstadlar ve arkadaşlar, Uzunca bir süredir Defender sevdalısıyım,bir türlü almak nasip olmadı,vaktini ve naktini bekliyoruz..yine çok uzun bir süre önce yalnızca bir kez koltuğuna oturabilip,sürüş deneyimini yaşamıştım. 97den beri ehliyetim var ve gönül rahatlıyla iyi bir şöförüm...
  12. Defender.Wolf

Düz Dizel Motorların Rektifiyesi

Ynt: Düz Dizel Motorların Rektifiyesi Çok teşekkür ederim,şayet 3-5 kuruşu denk getirebilirsem gidip göstereceğim bir ustaya..Hali hazırda kullandığım arabanın vergisini ödeyemedim ama buradan Defender hayalleri kuruyorum:)) saygılar,

13. Defender.Wolf

Ynt: Düz Dizel Motorların Rektifiyesi Yorumlar ve cevaplar benim için pek tatmin edici olmadı ama yine de teşekkür ederim. Asıl merak ettiğim düzenli bakımları,doğru parçalar kullanıldığı takdirde motorun KM olarak ortalama ömrü ve 500 küsür bin de ki bir aracın rektifiye gerektirip...
  14. Defender.Wolf

Merhabalar, Düz dizel defenderlar ortalama kaç km sonra rektifiye ister?malum sitede bir ilan var araç çok temiz gözüküyor ama 504.000 de,ne dersiniz rektifiye ister mi? Saygılar,
  15. Defender.Wolf

Defender 110 Hız Sorunu

Ynt: Defender 110 Hız Sorunu +1

16. Defender.Wolf

Evde Elektrik Üreten Var Mı?

Ynt: Evde Elektrik Üreten Var Mı? Sis Enteresan bir sisteme benziyor,solar şarj olmadan nasıl şarj edebilir ki aküleri? İnvertörü nasıl kullanıyor,sistemle ilgili daha detaylı bilgi almanız mümkün mü? Fakirin de aklında benzer bir proje var,Tek'e tüke bağlı olmadan minimum cihaz ile evin...
  17. Defender.Wolf

Buda Benim İlk Defender'im:))

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) takip.
  18. Defender.Wolf

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) Teşekkürler, Sanırım kullananlardan çok daha detaylı bilgi gelecektir.

19. Defender.Wolf

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) Anladım,15lt.epey iyimiş tasaruf olarak,tadından yenmez:) Peki dezavantajları var mıdır bu sistemin,serieslerde ki gibi manuel mi yoksa otomatik mi? Arazi de arıza verir mi? Başka kullanan var mı acaba gezenbilir sakinlerinden,deneyimlerini paylaşırlarsa...
  20. Defender.Wolf

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) Maşallah..kazasız belasız güzel günlerde kullanınız. 4x2 yi bende merak ettim nasıl bir sistemle ayrılıyor,fayda maliyet durumu nedir? Saygılar,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri