Arama sonuçlarınız

1. Defender.Wolf

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Takip.

2. Defender.Wolf

Satılık 91model Çok Temiz 205 Junior

Ynt: Satılık 91model Çok Temiz 205 Junior Güncel fotoğraflar dan bir kaçı..
  3. Defender.Wolf

Satılık 91model Çok Temiz 205 Junior

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-cok-temiz-148456782/detay/ Araç çok iyi durumda orjinal124.000km de ,vergisi düşük,yakıt tüketimi çok az..

4. Defender.Wolf

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Teşekkür ederim,hemen incelemeye başlıyorum..şimdiden inanılmaz bir saygı duydum bu araca,o heybetli Defenderların yanında asi bir hippi gibi durmuş, ap ayrı bir güzellik katmış ortama.. Kazasız belasız sürüşler dilerim, Saygılar,
  5. Defender.Wolf

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Öncelikle Kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun.. Güzel bir faaliyet olmuş,yanlız fotoğraflar da 4x4 lerin arasında bir vosvos camper gördüm,acaba bu araçdamı 4x4 sizlerle beraber tüm yol boyunca nasıl gelebildi...

6. Defender.Wolf

Bir Pumada Artvinde Doğuyor

Ynt: Bir Pumada Artvinde Doğuyor Hayırlı olsun,kolaylıklar dilerim..takipteyim.

7. Defender.Wolf

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Alkım bey,aracınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle,gelişmeleri ve yeni fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.
  8. Defender.Wolf

Defender Hastalığı

Ynt: Defender Hastalığı Sanırım Defender hem zehirdir,hemde panzehir:) herkesin gönlündeki araca sahip olması dileğiyle..
  9. Defender.Wolf

Defender 2,5 Düz Dizeller Hakkında

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizeller Hakkında Hoş bulduk,selamlar, kağnı hızı hiç önemli değil şu etap da,belirttiğim gibi şehir içinde veyahut uzun yolda pek kullanmayı düşünmüyorum,arazide verimli olsun ve fazla arıza çıkarmasın başıma.Çıkabilecek arızalar da canımı fazla yakmasın yeter.Mutlaka...

10. Defender.Wolf

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Mailler ulaştı,ilginize çok teşekkür ederim.

11. Defender.Wolf

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Acaba bir arkadaş da bana gönderebilir mi cd'den,özellikle düz 2,5 dizel ile ilgileniyorum,çok makbule geçecektir,şimdiden teşekkürler. ferhanozkul@gmail.com
  12. Defender.Wolf

Defender 2,5 Düz Dizeller Hakkında

Selamlar, gezenbilir 'in forum sayfalarında yaptığım araştırmalar sonunda 2,5 düz dizel 110 kasa bir Defender almaya karar verdim.Bu kararım da en etkili faktör;çoğu kişinin en az sorun çıkaran model olduğu doğrultusundaydı. İlk etapta 2. aracım olarak yalnız hafta sonları ve off road aracı...

13. Defender.Wolf

Aranıza Yeni Katıldın,tüm Aileye Selam Olsun

Merhaba LR ve Defender ailesi, Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Aranıza yeni katılmanın heyecanı ve sevinci içindeyim, 15yıl evvel başlayan bir tutkunun kıvılcımları tekrar ateşlendi ve umarım tez zamana bir Defender sahibi olup,yollarda ve doğada aranıza katılacağım. Fazla bir off road...
  14. Defender.Wolf

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese Selamlar, aranıza İstanbul/Ataşehirden katılıyorum, Forumları uzun süredir takip etmeye çalışıyorum,çok faydalı bilgi ve paylaşımlara ulaşabildim bu sayede, üstatların ve ustaların hepsine ayriyeten teşekkür eder,saygılarımı iletirim. Elektrik ve Elektronik malzeme temini ve toptan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri