Arama sonuçlarınız

1. heredot

Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily

Ynt: Yeni Gezençi...iveco 35-10 Turbo Daily Teşekkürler sayın Hocam, inceledim,çok estetik durmuş. Değerlendirebiliriz umarım. selamlar (Hocam hangi öğretmen lisesi)

2. heredot

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) selamlar sayın Aka, enerjiniz 220 üzerine mi 12 mi?
  3. heredot

Egzoz Dan Isıtmalı Banyo Ve Kalorifer Çözüm Projesi-tartışalım-

Ynt: Egzoz Dan Isıtmalı Banyo Ve Kalorifer Çözüm Projesi-tartışalım- teşekkürler sayın Racoed,inceleyeceğim

4. heredot

Ynt: Egzoz Dan Isıtmalı Banyo Ve Kalorifer Çözüm Projesi-tartışalım- teşekkürler bekir bey,uğraştırdık sizi. sanırım Aka nın uyguladığı 9 lt lik bir sıcak su. benim düşündüğüm egzoz boyunca uzanan bir sargı,sıcak suyu açtığınızda egzoz un sıcaklığının suyu ısıtabilmesi. sanırım 30-35 dereceyi...
  5. heredot

Ynt: Egzoz Dan Isıtmalı Banyo Ve Kalorifer Çözüm Projesi-tartışalım- Bekir bey teşekkürler, aradım çok aka çıktı. topik in linkini atabilirmisiniz rica etsem

6. heredot

Ynt: Yeni Gezençi...iveco 35-10 Turbo Daily Sami bey çok teşekkür ederim. Silikonlar dikkatimi çekmişti de anlaşıldı şimdi. ben sağ kapı altına dişarıdan yarım yukarı açılan bir sistem düşünüyorum bilmem nasıl olur. kolay gelsin.

7. heredot

İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Teşekkürler sayın Armes,özellikle doğa hassatiyetiniz çok önemli. Ben normal klazet derken daha geniş ayrı bir depo olarak düşünmüştüm.ama ağırlık konusu kafamı karıştırıyor. sizin önerdiğinize benzeyen ama rezervuarı...
  8. heredot

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 sordum Eltesan a Oğuz bey, rezervuarlı güzel ama 575 avro +kdv dediler gerek yok o paralara.normal klozet bile yerleştirebilirim sanıyorum. sizin gönderdiğiniz de aynı.kalite süper ama daha ucuza malederiz sanıyorum. veya...
  9. heredot

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Eltesan daki süpermiş valla,teşekkür ederim. Fiyat konusun da bilginiz varmı,açıklama yapmamışlar.

10. heredot

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Sayın armes,WC için ayrı düşündüm ama bir sitede inceledim sizin kasetli dediğiniz sanırım bu bir bakıp iletirmisiniz. bu çok kullanışlı geldi gerçekten...

11. heredot

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Adil Hocam sağolun, Hızlı ilerliyoruz sayenizde. İnşaallah güzel bir üretim gerçekleştireceğiz. sizin araba sanırım biraz uzundu bizimkinden.sıkıntı olmayacak şekilde bir yerleşim olur sanırım tecrübelerinizle (Hocam Mehmet...
  12. heredot

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Oğuz bey çok teşekkür ederim kıymetli öneri ve tecrübelerinizle ilgili. Aslında çok bir beklentimiz yok,ama şimdi düşünmediğimiz şeyler yarın sorun haline gelebilir. Onun için sizin tecrübeleriniz çok önemli. başlayana kadar...

13. heredot

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Sayın Armes, ayrı ayrı teşekkür ediyorum size ve diğer arkadaşlare. wc konusun da henüz bilgim tam sayılmaz.Çok ağırlık teşkil etmezse alt kısıma bir pis su bölümü yapmak istiyorum. bu konuda artılar eksiler nedir...
  14. heredot

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Sayın Armes, ayrı ayrı teşekkür ediyorum size ve diğer arkadaşlare. wc konusun da henüz bilgim tam sayılmaz.Çok ağırlık teşkil etmezse alt kısıma bir pis su bölümü yapmak istiyorum. bu konuda artılar eksiler nedir...
  15. heredot

Selam arkadaşlar, malumunuz egzoz üzerinde sanırım yeterli düzeyde bir ısı üretimi söz konusu. resimde açıklamaya çalıştığım şekilde bir prototip uygulandımı bilmiyorum ama, sanırım bu şekilde egzoza uzunca bir bakır boru sararak motor belli bir sıcaklığa ulaştıktan sonra banyo suyu sıcaklığına...

16. heredot

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Teşekkürler Oğuz bey, Bu hızla gidersek yakında işe başlarız gibi geliyor :) ben ölçüleri bu şekilde düşünmüştüm. ara bölmeyi aldığımızda 365 cm gibi bir alanımız olacak boy olarak en ben 180 yazdım ama bitmişi 184 gibi...
  17. heredot

Ynt: Yeni Gezençi...iveco 35-10 Turbo Daily Sami bey selam, Arka kapı detayını anlatır mısınız lütfen. ben de aynı şeyi düşünüyordum.çok başarılı buldum.
  18. heredot

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Yükseklik yanlış çıkmış arkadaşlar :( bitmiş 180 cm kalacak sanıyorum.

19. heredot

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Oğuz bey,Adil bey ve sayın Armes cümleden hoş buldum. Site nin formatını aynı şekilde sürdürmesi beni memnun etti iki yıldan sonra. Araba 2006 dan beri ben de,özel işlerimiz için kullanıyorduk.işleri bıraktık arabayı...
  20. heredot

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Arka kapı dönüşümü ile ilgili değerli fikirleriniz. Yatak bu alana gelecek, yatak altını temiz su ve akü v.s ile değerlendirmek istemekteyim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri