Arama sonuçlarınız

1. sinan-izmir

Açıklanamayan Doğa Olayları

Ynt: Açıklanamayan Doğa Olayları Asıl sorun da o ya.Kocaman dağların,kıtaların hareketinin mantıklı ve kesin bir açıklaması var ama ufacık taşların yok :D

2. sinan-izmir

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Enduro sezonu sonbahar-kış mevsimidir zaten.Yazın sıcağı ve toprak yollardaki toz soğuktan daha çok bunaltıyor insanı.
  3. sinan-izmir

BUDAK; 2009 Peak Lenin (7134m) Tırmanışı

Ynt: BUDAK; 2009 Peak Lenin (7134m) Tırmanışı Fotoğraflar çok güzel gerçekten.Gitmiş kadar olduk diyemem ama 7000+ nın neye benzediğini gördük en azından:D Tırmanan arkadaşlara da bol tebrikler.

4. sinan-izmir

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Kaçkar,deniz gölü?
  5. sinan-izmir

Ynt: Açıklanamayan Doğa Olayları İki tane kopil arasıra gelip taşların yerini değiştiriyor çaktırmadan bizde kasım kasım kasılıyoruz işte açıklayacağız diye ;D ;D

6. sinan-izmir

Ynt: Açıklanamayan Doğa Olayları Kütle çekimiyle manyetik çekim farklı şeyler.Kütle çekimini kabaca karşılaştırdığımız iki cismin kütlesinin çarpımının bu iki cismin birbirine olan uzaklığının karesine bölümü olarak niteleyebiliriz.Manyetik çekim ise bilindiği gibi kutuplaşma sonucu oluşan bir...

7. sinan-izmir

Ynt: Açıklanamayan Doğa Olayları ''Kayan Taşlar''ın yağmur sonrası kayganlaşan zeminde esen sert rüzgarlar sonucu hareket ettiğini duymuştum ben de.Susuzluktan çatlamış bir coğrafyada ne kadar yağmur yağıyorsa artık :)
  8. sinan-izmir

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) İzmirde yiyenbilirden uçanbilire bu kadar farklı gruptan insanın birarada toplandığı nadir buluşmalardan biri oldu gerçekten :D Bu buluşma için emek harcayan herkese,bize ev sahipliği yapan misafirperver Ödemişli...
  9. sinan-izmir

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Gölcük

10. sinan-izmir

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? demirköprü?

11. sinan-izmir

Yeşil Vadi (Yenifoça)

Ynt: Yeşil Vadi (Yenifoça) Gördüğünüz yerlerin bir kısmının ve Yeni Foçanın güncel fotoğrafları: Şu an itibarı ile Bornova-Çiçekliköyde de bir orman yangını devam ediyor.Bu sıcak havalarda lütfen dikkatli olalım.İçinde yürüdüğümüz;havasını soluyup ta ''benim!'' dediğimiz ormanlar...
  12. sinan-izmir

Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri İzmirde enduro motosiklet grubumuz içinde yaptığımız toplantılarda birkaç kere konuşmuştuk bu konuyu fakat sonunu getiremedik biz de bir türlü.Grup olarak İzmir çevresinde ki hemen hemen tüm dağları ve dağ yollarını biliyoruz,bir acil durumda...

13. sinan-izmir

Kaçkar Rotaları

Ynt: Kaçkar Rotaları Selamlar Güney rotası (dilberdüzü) hakkında bilgi verebilecek arkadaş varmı? Dilberdüzünden zirveye gidiş geliş amatör bir dağcı için ortalama kaç saat sürer,temmuz başlarında dilberdüzü-zirve arasında kamp atmak için koşullar müsait olurmu merak ediyorum.
  14. sinan-izmir

Bisiklet Turunda %15 Zaman Dilimi Nedir?

Ynt: Bisiklet Turunda %15 Zaman Dilimi Nedir?lütfen yardım edin MTB yarışlarında da var.
  15. sinan-izmir

Bisiklet Turunda %15 Zaman Dilimi Nedir?

Ynt: Bisiklet Turunda %15 Zaman Dilimi Nedir?lütfen yardım edin Yarış birincisinin zamanının üstüne %15 eklenerek hesaplanan zamandır.Yarış sırasında bu dilimin dışında kalanlar abandone olur.

16. sinan-izmir

Gölcük - Bozdağ Zirve

Ynt: Gölcük - Bozdağ Zirve Merhaba Cavit Bey,yorumlarınız için ben teşekkür ederim Torbalı-Kemalpaşa yolu şu an trafiğe kapalı zaten yol genişletme çalışmaları yüzünden,bir süre daha kapalı kalır sanırım. Yiğitler-Bayındır yolunda üst kısımlarda dar kısımlar var ama nihayetinde asfalt kaplı...
  17. sinan-izmir

Gölcük - Bozdağ Zirve

Ynt: Gölcük - Bozdağ Zirve Sağolun Murat Bey. Biz ikisine de çıkıp işi garanti altına aldık nasıl olsa :) Yüksekliğin getirdiği sıcaklık azalmasının yanında;dağdaki soğuğun da böyle çukur bir bölgeye dolması sıcaklığı iyice düşürüyor. Ben gölün normal seviyesini bilmiyordum daha önce...
  18. sinan-izmir

Gölcük - Bozdağ Zirve

Ynt: Gölcük - Bozdağ Zirve Yolun ilk kısımları pudra kaplı gibi,bayağı bir toz kaldırarak ilerliyoruz ama bir müddet sonra yol iri taşlarla ve çukurlarla doluyor.İlerlerken aşağıda iki trekkingci görüyoruz fakat zeminle cebelleşmekten durup selam veremeden devam ediyoruz.Hoplaya zıplaya...

19. sinan-izmir

Gölcük - Bozdağ Zirve

Ynt: Gölcük - Bozdağ Zirve Sabah güneşi çadırlarımıza vurunca biraz ısınıyoruz.Serhatın gece boyunca soğuktan titremekten uyuyamadığı her halinden belli.Gece boyunca horlayan kimdi o zaman :green: Çadırlarımızı ve eşylarımızı toplayıp motorlara yüklüyoruz ve kahvaltı etmek için...
  20. sinan-izmir

Gölcük - Bozdağ Zirve

Cumartesi öğleden sonra yol için hazırlıklara başlıyoruz.Kısa bir şekilde yol planını yapıyoruz önümüzdeki iki gün için ama bugün vaktimiz kısıtlı;en azından Gölcük’e ulaşarak kamp için güzel bir yer bulmayı düşünüyoruz hava kararana kadar. Hızlı bir şekilde eşyalar motorlara...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri