Arama sonuçlarınız

1. Hazelnut King

Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont

Ynt: Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont Sedat sen taaa aylar önce benden adres almıştın nolduu bizim mont, yo yooo

2. Hazelnut King

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) 30 HAZİRAN OLSUN AMA BEN GELMİYCEM :P
  3. Hazelnut King

Cumhuriyet Mitingi

Ynt: Cumhuriyet Mitingi Ataturk'un actigi yolda ilerleyen cocuklarimiza ihtiyac var, karanligi ancak onlar bogabilir. Iste onlardan biri yegenim, mitingin baslarinda tam havasini bulamamisti ama bu bayrak sallama olayi olunca kendisini alandan zor aldik valla.

4. Hazelnut King

Cumhuriyet Mitingi

Ynt: Cumhuriyet Mitingi resimler daha bitmedi acele etmeyin
  5. Hazelnut King

Cumhuriyet Mitingi

Ynt: Cumhuriyet Mitingi Evet ya amcam yazdikca yazmis. Okumak istersen bi yarim saatini aliyo ;D

6. Hazelnut King

Cumhuriyet Mitingi

Ynt: Cumhuriyet Mitingi Mting aslinda cok kalabalikti ancak havanin sicak olmasiyla birlikte katilimcilarin cogu cevredeki parklara ve golgelik mekanlara attilar kendilerini, biz de havuzun orda biraz serinleyebildik sonra o da yetmedi bir pastaneye attik kendimizi, biseler ictik kendimize...

7. Hazelnut King

Cumhuriyet Mitingi

Ynt: Cumhuriyet Mitingi ve miting alanindan goruntuler, biz alana vardigimizda alan coktan dolmustu bile...
  8. Hazelnut King

Cumhuriyet Mitingi

Ynt: Cumhuriyet Mitingi Iste alana dogru boyle ilerledik
  9. Hazelnut King

Cumhuriyet Mitingi

Ynt: Cumhuriyet Mitingi En taze fotograflar ve eger becerebilirsem videolar benden Ayduran Hocam.

10. Hazelnut King

Cumhuriyet Mitingi

Ynt: Cumhuriyet Mitingi Ben de yarin ailemle birlikte mitingdeyim. fotograf makinem ve kameram hazir ve tabii bayragimda. YASASIN CUMHURIYET

11. Hazelnut King

Cumhuriyet Mitingi

Ynt: Cumhuriyet Mitingi ADD daha miting yapilmiyacak demis. MITINGLER BITMESIN
  12. Hazelnut King

Cumhuriyet Mitingi

Ynt: Cumhuriyet Mitingi ÇOK HARİKA OLMUŞ. HELAL SİZE KARŞIYAKALILAR

13. Hazelnut King

Cumhuriyet Mitingi

Ynt: Cumhuriyet Mitingi EN KISA ZAMANDA BİR KARADENİZ MİTİNGİ DÜZENLENMELİ, HATIRLARSANIZ FINDIK FİYATLARI YÜZÜNDEN YAPILAN MİTİNGE YÜZBİNLER KATILMIŞTI. BU SEFER Kİ DAHA DA KALABALIK OLUR SONUÇTA AMAÇ LAİK VE DEMOKRATİK TÜRKİYE NİN YANİ GÜZELİM VATANIMIZIN DAHİLİ VE HARİCİ BEDHAHLARA...
  14. Hazelnut King

Başarılı Olan İlk Türk Füzesi'nin Akibeti

Ynt: Başarılı Olan İlk Türk Füzesi'nin Akibeti Delikanli biri yok ki piyasada cikip da hesabini sorsun bunlarin. Nerdesin Polat Alemdar
  15. Hazelnut King

Cumhuriyet Mitingi

LAİK VE DEMOKRATİK BİR TÜRKİYE İÇİN EMPERYALİST GÜÇLERE BOYUN EĞMEMEK İÇİN VATANI SATANLARA BU VATANIN SAHİPSİZ OLMADIĞINI GÖSTERMEK İÇİN CUMHURİYET MİTİNGİNDE BULUŞALIM...

16. Hazelnut King

Arkadaşımız Sedat'ın Dedesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Sedat'ın Dedesi Vefat Etmiştir Beni arayip Trabzondayim dedigin an anlamistim bisey oldugunu da hepsi ust uste de gelmez diye dusunmustum ama neyin ne olacagi belli degil bu fani dunyada. Allah rahmet eylesin.
  17. Hazelnut King

Ynt: Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont buddy ya saol biliyon sen sedati. sen monta bi bak da bana L mi yoksa XL mi sen kara verirsin. benim omuzlar genistir ama zayifladim bu aralar tabii bilmem hangisi uyar. :p
  18. Hazelnut King

Ynt: Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont Buddy bana da bi tane alip gonderebilir misin? Sedata kalirsak gelmez o mont bana biliyom.

19. Hazelnut King

Moto GP

Ynt: Moto GP 2007 Takvimi Açıklandı... 22 Nisan'da... 22 NISANDA DEĞİL MI? DUR BEN BISEYLER AYARLAMAYA CALISAYIM. BELKI BIR FUAR ORGANIZE EDERSEM HEM MOTOGP IZLERIZ HEM DE FINDIK YERIZ. :P
  20. Hazelnut King

Yunan Web Siteleri'ne İntikam Saldırısı

Ynt: Yunan Web Siteleri'ne İntikam Saldırısı Calismalarimiz sonuc verdi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd