Arama sonuçlarınız

1. shateiel

Salda Gölü Kamp Alanı Bilgisi Var Mı?

Merhaba arkadaşlar önümüzdeki hafta kız arkadaşımla salda gölüne kamp yapmaya gitmeyi düşünüyoruz. Göl ne kadar güzel olsa da etraf biraz başına buyrukmuş sanırım. En önemli aradığımız kriter çevrenin ve tuvaletin temiz kullanılır olabilmesi. Kamp için uygun bir alan bulamazsak otelde kalmayı...

2. shateiel

Antalya Kuşunlu Şelalesinde Kamp

Ynt: Antalya Kuşunlu Şelalesinde Kamp Yanıtlar için çok teşekkür ederim peki kurşunlu şelalesi hakkında bilgisi olan var mı?
  3. shateiel

Antalya Kuşunlu Şelalesinde Kamp

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Kız arkadaşımla bu hafta sonu kamp yapmaya gideceğiz. İlk düşündüğümüz yer yedigöllerdi fakat hem araç olmadığından hem havaların soğuk olup almamız gereken malzemelerin çok olduğundan kamp yerini sıcak bir alana çekip Antalyayı kararlaştırdık...

4. shateiel

17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp Amacımız trekking değil, Ankara'dan Bolu'ya otobüsle geleceğiz Bolu otogardan yedigöllere servis yok sanıyorum o yüzden 40 km kadar bir trekking olacak bize onu kast etmiştim :) Kamp kurucağımız yere geldikten sonra ayrıca bir trekking yapmayacağız, şimdi...
  5. shateiel

17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp Merhaba vizelerden sonra ilk nefes alışımız olacak kız arkadaşımla bu. Bizde 15i veya 16sı yola çıkmayı planlıyoruz. Yalnız boluya kadar otobüs ondan sonra maalesef trekking yapmak zorundayız. Orada yaz ortasında bile havanın soğuk olduğunu duymuştum. Kız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri